|
|
|
Euro 2008 Milli Takım Kadromuz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Yıldız yok Apdurrahman çok formda o yok Sivasspoprdan bu ikisinin kesin oynaması lazım milli takımda.Ama Fatih terim almaz kadroya alsada oynatmıyor zaten... ----- Beyazın Kaderi Kirlenmek, Siyahın Kaderi Suçlanmaktır,,! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnşallah başarılı oluruz..
Paylaşım için teşekkürler. ----- Beyazın Kaderi Kirlenmek, Siyahın Kaderi Suçlanmaktır,,! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiyede tek sorun sonuc, takim iyi yoldami gelecegi emin ellerde mi onu düsünen yok , önemli olan Sampiyonluk !!!
BAkin size bir örnek Link vereyim tiklayin ve görün bu görüntüler bizim 3 büyükler dedigimiz takimlara ibret olsun !!!!
//ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=38427 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygisizlik yapmiyorum, gercek bu gercek ----- En büyük FENER $ampiyon FENER  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackcherry kardes senin Hakan Sükür´e karsi hakaret etmen gayet normal cünkü Fenerbahceye bir düzine gol atti SENI ANLIYORUM ama burada biz Milli TAKIMI tartisiyoruz, futbolculara karsi hakaretde bulunmuyoruz..SENI DE CENTILMENLIGE DAVET EDIYORUM ; EMEGE SAYGI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende milli takim üzerinde konusuyorum.. ve saban dediysem adama küfür etmiyorum... sakadan anlamiyorsaniz ve herseye darilacaksaniz bence burda tartismaya bile gerekmez.
saygilarimla!!! ----- En büyük FENER $ampiyon FENER  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben küfür ettin demedim ama futbolcumuzun ismi HAKAN SÜKÜR bunu sadece biz degil tüm DÜNYA da biliyor!!!!
NOKTA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dikkat ettiysen burda milli takim üzerine konusuyoruz ----- En büyük FENER $ampiyon FENER  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!