90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.04.08, 23:39 Nr.: 1 Antworten

HIRSIZ OLAN KIM SIMDI BURDA?;)
hepimizin bildiği gibi 95 yılında yani klübümüzün 90.yılında çıkan taraftar albümünde bella iao /destanlar yazan şarkısı bulunmaktadır, ve ne hikmettirki fenerli ve beşiktaşlı taraftarlar aradan geçen 12 seneden sonra bu parçanın kendilerine ait oldugu düşünürek birbirlerine hırsız demektedir

gerekiyorsa çarşının yaptıgı gibi gazetelere haberlere manşet olmak gerekir diye düşünüyorum. hayırlı sohpetler

bu beste bizim diyenler

biz kendi bestemizi yapan diyenler ve beste calmayiz diyenler!!

0

Beitrag gepostet am 13.04.08, 23:40 @atakan01ua Nr.: 2 Antworten

ASIL BESTE SAHIP OLANLAR VE SESI CIKMAYANLAR

[youtube][L-afbt6dt4g/youtube]
0

Beitrag gepostet am 13.04.08, 23:42 @atakan01ua Nr.: 3 Antworten

0

Beitrag gepostet am 14.04.08, 00:18 @esmer-68 Nr.: 4 Antworten

bak kardesim

bazi kisler var fark edmez hangi taraftar oldu diyorlar ki hep biz calmayiz ve biz yapariz diye
ben her zaman icin dedim bisey var eyer sen trubundeysen saaten bunu bilirsin cogu betseler degistirler ve calinli fark edmez hangi taraftar grubu olURSA OLSUN ve bazi besteler ilk olarak bazi gruplar dan cikar ve onu rakip takim taraftralari degistiri ve alay bi beste cikarirlar cok misal var

bu bi misaldi

ama bazi arkadaslara bunu anladamadim

ANLAYANA
0

Beitrag gepostet am 14.04.08, 19:32 @esmer-68 Nr.: 5 Antworten

biz ultra olarak enterasyonumuza karsiyiz

umarim anlamisindir ne dmk istedim mi
0

Beitrag gepostet am 15.04.08, 00:27 @tefo_bjk Nr.: 6 Antworten

bizim klup albumuzde var bu sarki 35 yilarinda kim kimi ne yapdi orda da brza aratsirsin iyi olur bence

cok bestelr var duyulmayan misal

cocuklar inanin inanin cocuklar diye
fb taraftarlari soyledi ve bidrden siz ciktiniz yok biz yapdik diye ve bizim taraftar gazetsinde cikmisdi zamaninda bilmemne senesinde diye

siz onceden soylediniz mi peki gfb soylemden once zmaninda soylemisin yaparken ama sahip cikilmamis ve gfb soylm eis nedense ve haberlere bile cikdiniz yani bu olay icin 111

insaf be bu sonucda ayni hikaye degil mi sonucda bizimde sizin gibi elinizde bi belke var biz ama ne olursa olsun bi medya ya cimiyoruz v ecikmayiz 1!!!

ultrAslan
0

Beitrag gepostet am 15.04.08, 20:22 @orton_ Nr.: 7 Antworten

ben bilyiorum gecen bi arkadas baslik acmisdi carsini yeni bestesi diye anladim ama tabi bu isi carsi yaprsa onlar soylmesi olur
biz bunu eindohven macinda bille soyledik ama carsi yapdi diye onlarin oldu sahildi hersey medya da olan biden seylerdir
0

Beitrag gepostet am 15.05.08, 00:37 @atakan01ua Nr.: 8 Antworten

kimis ???
SES YOKK TIK TIK
0

Beitrag gepostet am 15.05.08, 06:52 @atakan01ua Nr.: 9 Antworten

ahahahhaha kendi pisliklerini görmezler sikeci takimi ama gider baska takimin bosluklarini arar ulan kendiniz bi bakin takiminiz dökülmüs eski teknikdrökterleri parasini istiyor sinan engin cikmis hakemlerin yüzünden sampiyon olamadik diyor kimse sucu kendine vermiyor hep baskalarinda suc sikeci deliktas
-----
2007-2008 Sampiyonu --------- G A L A T A S A R A Y
0

Beitrag gepostet am 15.05.08, 06:53 @tefo_bjk Nr.: 10 Antworten

ülen cöplernizi görmesiniz baskasinin isine burnunu sokarsiniz hem hirsizlar hemde sikeci takimin taraftari seni
-----
2007-2008 Sampiyonu --------- G A L A T A S A R A Y
0

Beitrag gepostet am 15.05.08, 15:42 @holosko1903 Nr.: 11 Antworten

ne diyon ya komedilik yapma diye video da soyleyen siz misiniz bizmiyiz takldi yapan burda konuya sabma cocuklar inanin diye burda bi konu mu gecdi ?

biliyoruz sizi ne kadar medya sevdini hata habere bile cikdiniz bu yuzden

siz herkesi hirsiz yapdiniz peki siz napdiniz?

liverpool macinda ki o show siz mi buldunuz yoksa calinti mi ?

cildirin cildirina gelince saaten o musik senerlerdi var bizde evet degisiklik yapilmisdir.bu mu sorun oluyor simdi siz peki dale mi neyse onu nerden aldiniz gokden inmedi ya o show ama sizin gibi gosterderiniz
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!