110 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.04.08, 20:48 Nr.: 1 Antworten

Böyle aşağılık bir adam görmedim
Tolunay Kafkas maç sonrasında esti gürledi. Lig TV mikrofonlarına konuşan genç teknik adam maçın hakemi için 20 yıldır futbolun içerisindeyim ama böyle aşağılık bir adam görmedim" dedi.

Kafkas'ın açıklamaları şöyle:

Benim söylemek istediğim tek şey şu; Anadolu'dan şampiyon çıksın yalanını artık bıraksınlar. Bugün sahada bir zavallı vardı. Biz bugün iyi niyetimizle mücadele etmek istedik ama buna izin verilmedi. 20 yıldır futbol oynuyorum böyle aşağılık adam görmedim. Ben üst düzey futbol oynadım kimin ne yapmak istediğini çok iyi bilirim. hakem camiasında çok iyi insanlar var ama bu hakem böyle biri değil ''
-----
BarisaRock
0

Beitrag gepostet am 05.04.08, 20:52 @aykiri_13 Nr.: 2 Antworten

el insaf ya vallahi yazik emeklere allah belasini versin bu hakemlerin...

fenerbahceninde sampiyonlugu helal olsun...herkes bosuna terk döküyo bosuna ugrasiyo ...agladilar agladilar hic bize penalti calmiyo halemler diyerek.. sonunda amaclarina ulastilar...

www.ligtv.com.tr

maci izlemeyenler bi girsin baksin penalti pozisyonuna uzaktan yakindan alakasi varmi
-----
BarisaRock
0

Beitrag gepostet am 05.04.08, 21:00 @asabi-serseri42 Nr.: 3 Antworten

Zitat:
PENALTI PENALTI DEGIL

olamaz böyle bisey yaa hakem hatasi diyecem ama diyemiyorum resmen devid kendini birakiyo bide kolunu gösteriyo siritarak kendine inanmiyo
devidin sari kart görmesi gereken yerde hakem penalti caliyo..daha sonrada zaten malum rezillik ortada öorel kalmayan kayseride uzatmalarda yiyo ikicinyi

Zitat:
UMARIM CHELSEA DEN FARK YERSINIZ ADI PISLIKLER

chelsea macini karistirma simdi o ayri bi konu avrupada destek vermeliyiz türk takimlarina
-----
BarisaRock
0

Beitrag gepostet am 05.04.08, 21:02 @aykiri_13 Nr.: 4 Antworten

maçın özetini yeni seyrettim kayserinin hakkı yenmiş..dökülen tere emeğe yazık diyorum..

Şampiyon Sivasspopr...
-----
Beyazın Kaderi Kirlenmek, Siyahın Kaderi Suçlanmaktır,,!
0

Beitrag gepostet am 06.04.08, 12:45 @aymavisi Nr.: 5 Antworten

yazık haklı yada haksız artık hakemlerın konusulmadıgı bı lıg ıstıyo herkes ama olmuyo futbolcu yerıne hakem getırsınler avrupadan daha ıyıı.. BJK nın lehıne yanlıs karar verıldıgını dusunsen bu sever hakemle kazandınız derler bunu duymakda kötu trabzon macında ts lıye verılen aptalca kırmızı gıbı artık rakıbe bole sacama hatalar yapıldıgında bıle sınırlenıyosun bırak kendı takımına yen yenıl önemlı degıl su hakemlerı konusmakdan ıllallah geldı galıbıyetı bıle zehır edıyolarr artık sacma sapan duduklerle gelen galıbıyetler fotbulu ıyıce bıtrdı kendı takımöının galıbıyetıne sevınemes oluyosun. yada haksızca calınan puanalrındaan sonra bıseye ınancın kalmıyo TEMIS BIR LIG. BJK I GS SI FB SI TS SI FARKETMIYO SAIBESIS BI SAMPIYONLUK ICIN MADEM BUNA HATA DIYOLAR ART NIYET DEGIL DIYOLAR BU KADAR COK HATA YAPAN HAKEEM ISTEMIYO KIMSE.HATALAR UST USTE GELDIGINDE SATILMISDA DENIR ŞAMPIYON ATANMISDA DENIR AMA BU GIDISLE HERZAMANKI GIBI TURK FUTBOLUNDAN BI HALT OLMAZ AVRUPDA BI IKI MACA BASARI DERIS ILERI GIDEMEYIZ. CEYREK FINALLER EN BUYUK BASARIMZI OLRU KALIR. ÖTESI DE OLMAZ OLSADA 100 YILDA BI OLUR KIMSE HATRILAMAZ BIZ GENE ICERDE BIRBIRMIZI YER EGLENEIRIS
HAKEMLERIN FEDERASYONUN ATANMASIYLA OLUNMAYAN BU KADAR COK HATASI OLMAYAN BI LIG BISE HAYAL. AVRUPALI FUTBOIL OYNUYO BIZSE SENEDE IKI UC KES OYNUYORS GERISI HIKAYE SONRADA BASARI NEDEN YOK. MILLI TAKIMIN BILE ICLER ACISI BIZ HALA HAKEM FEDERASYON KAVGASINDAYIZ HAKEMLE MAC KAZANMA DERDINDEYIZ SEREFINLE OYNA YENIL KIMSE BI SEYDEMES ALKISLARDA AMA SEREFLI OYNAMAYI HALA OGRENEMEDI BU LIGG.
0

Beitrag gepostet am 06.04.08, 12:57 @aykiri_13 Nr.: 6 Antworten

yapilan resmen serefsizlik KAYSERININ hakini yediler bunu hesabini verecekler
burada sivasin bjk ve GALATASARAYIN da hakini yediler surada 6 hafta kalmis hakemler biraz sereflerini düsünerek düdük calisin haram yemesinler ayip

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
0

Beitrag gepostet am 06.04.08, 13:54 @orton_ Nr.: 7 Antworten

birak kardesim konussunlar onlar hepsi Fener düsmani onlar 17 takimda Fenere karsi biz Tek Yürekizzzzz hepsine yeteriz birak konussunlar!!!!!
Ligde bütün derbileri kazaniyoruz konusuyorlar baskanimiz sike yapiyor diyorlar !!! kendi baskanlari hic birsey beceremiyor diye bizim ne sucumuz var stadyum yapacaklar onu bile yapamadilar!!!!

ATAM IZINDEYIZ BIZDE FENERBAHCELIYIZ
0

Beitrag gepostet am 09.04.08, 02:21 @aykiri_13 Nr.: 8 Antworten

BENCE TÜM SÜPER LIG MACLARINDA sike var sadece istanbul takimlari degil!!!
Düsme hattindaki maclari yakindan takibe alin son maclara dogru satan satana
bu böyle gelmis böyle gider
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!