133 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.03.08, 11:08 Nr.: 1 Antworten

Ronaldinho zu Fener ???
90 Millionen für Ronaldinho?
Glaubt man "Marca", dann muss Ronaldinho den FC Barcelona zum Saisonende verlassen.
Die spanische Sportzeitung beruft sich auf die wöchentliche Vorstandssitzung, bei der beschlossen worden sei, den Superstar zum Saisonende zu verkaufen.
"Barcelona hat genug von Ronaldinho", schreibt das Blatt. "Das Thema ist durch. Der Brasilianer wird den Verein nach dieser Saison verlassen."
Der 28-Jährige kam im Sommer 2003 von Paris St. Germain zu Barca und gewann mit dem Klub zwei Meistertitel und die Champions League.
Neben dem FC Chelsea und dem AC Mailand soll auch Fenerbahce Istanbul an dem zweimaligen Weltfußballer interessiert sein. Wie der brasilianische Trainer Roberto Carlos "Marca" verriet, soll Istanbuls Klubchef Aziz Yilderim bereit sein, eine Ablösesumme in Höhe von 90 Mio. Euro für Ronaldinho zu zahlen.

Quelle: sport1.de

Ayni Haber bei fanatik.com.tr:

Yıldırım Ronaldiho'yu alabilir'

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Roberto Carlos, İspanya'nın Marca Gazetesi'ne ortalığı sarsacak açıklamalar yaptı...
27.3.2008

İşte Carlos’un
olay sözleri
“Fenerbahçe Ronaldinho’yu almak istiyor. Eğer Barcelona, Ronaldinho’yu satarsa başkanımız gider ve onu alır. 90 milyon Euro ödeyebilecek durumda. Başkanımız büyük bir kulüp yaratmak istiyor. Başkan yardımcımız da tüm Türkiye’nin sahibi olabilir. Başkan bize kötü dönem geçirdikleri zamanlar olduğunu da söyleyerek, şöyle demişti; Bak şimdi Real Madrid’in bütçesi ne kadar, 300 milyon Euro. Manchester United aynı şekilde zengin, ama Fenerbahçe’de harcamak için 180 milyon Euro’muz var...”

Ronaldo için
devreye girdim
“Her şeyi yaptığınız için burada olduğunuzu sanıyorsanız hepiniz yanılıyorsunuz. Herkesi kovmam gerekiyorsa bunu yaparım ve dünyanın en iyilerini getiririm... Böyle bir başkanımız var işte. Çok tutkulu, ama aynı zamanda çok iyi bir insan. Lorenzo Sanzo gibi bir başkan. Kulüple yaşayıp her zaman beklentileri olan biri. Milan’da oynayan Ronaldo sakatlanmadan önce devre arasında Fenerbahçe’ye gelmesi için kulübümün isteğiyle arabuluculuk yapıp Ronaldo ile konuştum. İnter Başkanı Moratti ile de bu konuyu görüştüm.”

Schauen wir einfach mal wie sich das entwickkelt.

Ich habe gehört das Barca ihn nicht mehr will usw.
-----
En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!!
0

Beitrag gepostet am 27.03.08, 12:37 @memo66 Nr.: 2 Antworten

Ronaldinho zu Fener ???
bencede baya zor gibi geliyor

-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.08, 13:02 @orton_ Nr.: 3 Antworten

Ronaldinho zu Fener ???
Zitat:
amaaaaaaaa su var yabanci medyada ronaldinho fenere geliyor yaziliyor ;)

iste buda beni biraz düsündürüyor

-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.08, 13:12 @orton_ Nr.: 4 Antworten

Ronaldinho zu Fener ???
ben galatasarayli olarak baski birsey demiyorum

saka saka

haklisin tabii.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ronaldinho zu Fener ???