|
|
|
yine gfb yine HIRSIZLIK |
Galatasaraylıların pankartından “Die For You”dan esinlenmişlerdi. En azından biz yıllardır öyle düşünüyorduk. Fenerbahçe taraftarının ne kadar ezik, yaratıcılık adına ne kadar BILINCSIZ olduğunu biliyorduk. Ama yanılmışız.. Bunlar sandığımızdan daha da betermiş!
Yıllardır çArşı ve ultrAslan bestelerini çalan ezikler, kendi sözde taraftar gruplarının adını da Galatasaray’dan çalmışlar! İşte 1996-1997
sezonundaki tarihi İstanbulspor-Galatasaray maçı! Maçı GS 3-2 alıyor ama siz video’nun 01:25 ile 01:30 arasındaki 5 saniyelik bölüme dikkatlice bakın. İmparator Fatih Terim’in arkasındaki sarı-kırmızı “Kill For You
pankartını çok net bir şekilde göreceksiniz! Video’nun başka yerlerinde “Die For You“yu da sık sık göreceksiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iki pangart var ikiside yaziyor beyinsi video dogru durust izle gorusun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kus peyinli sana benzer HADDINI BIL! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEN DIYON KI CALINDI ULTRAMIS VILAN DIYE
SEN ULTRANIN MANIFOSTOSNUN NE OLDUNU BILIYONMU DA ODUYON DUNYA CAPINCA HER YERDE ULTRA VARDIR EVET HALSIN ULTRALAR ITALY DAN GELME AMA ULTRALARIN BI FELSEFESI VARDIR BUNU BILIYON MU ßß CALMAYMIS DE GET ISINE
SIZ GAYFNERLI OLARAK NASIL GORDUNUZ GAYFENERBAHCELILERI ONU BENCE ANLAT AZIZESENIN SAYESINDE ISTE SIZIN TARAFTARLINIZ BUDUR ADAM NE DIYORSA ONU YAPIYORSUNUUZ BIDE BASKAN KENDII KORUYOR YADA BOYLE BI ULUSUM GELMIS BANA BURDA KUS GIBI ODME |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YINE MI AYNI SEY INANMIYORUM BI STAD GELMIS GECIYOR BASKA BISEY YOK MU YANI COK MODERNMIS YOK COK FORMA SATMIS SEN TAKIMINI BUNU ICIN SEVIYORSAN
BEN SANA CEKIRDEK ISMARLIM EN IYISI AAA PARDON SIMDI MODERN STADINIZ DA YAZAKDIR CEKIRDEK CINDMEK |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:neden kale arkalari dolmuyor |
HANI BUDUN STAD HEP DOLUYORDU
EE HEHRALDE PARA ALACAK HEIRF SIZDEN YOK GITIN BELESE MAC IZLEYIN
SEN IYI BI FENERLIYSEN TAMAM MI BUNU DA BILIYORSUNDUR YUZDE YUZ ADAM ISTEDINI SIZE YAPIYOR ISTEDI PANKARTI SIZE ACDIRYOR ISTEDI SEY DE SIZE SOYLEDIRYO |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Kardesim birak su gerizekalilari ya, dünya bunlarin ne mal oldugunu biliyo.. Antu.com'da casusluk yaptik , artik kendileride hirsizliklarinin farkinda zaten |
TEK SENIN ICIN BIRAKYOM KARDES
ben burda bi konu acdim adam gelmis stad dan ve forma dan yine bahs ediyor helal olsun neyse ben artik yemin ederim bise ybulamiyorum cok ezikler ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi ben size bedava bilet versin diye mi bi yazi mi gecdi heß
stad biletleri tabi ki pahali olacak adam stadt dikmis oraya peles olmus olsa giderler lnasil gidecek ben ne diyom sen ne diyon
demin bi kaf daha atin ordaya ultra diye
sana cvp yazdim sen oan bile yazamdin ezik
konu nerden nereye hgecti hey allahim iyi ki de bi stadiniz varmis yani helali hos olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar bu konu BURDA KAPANSIN LUTFEN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben yazilarimda hic bi zman demedim ki sizin stad koto oldunu bence stadiniz guzel ,ama sanki baska bisey okmus diye hem ayni ornegi misal olara veriyorsunuz nedense
evet son senelerde GALATASARAY cok sikindi gunler yasadi bunu saaten kimse inkar edmiyor
iyi futbolculara gelince bu sezon transfelrer benim icin iyi yter ki bi kac sene oynasinlar yas ortalamsi 22 GALATASARAY DA
tabi ki arvrzpa da bu takim ile basari bekleyemesin nereye kadar gider belli oldu saaten cok tecubesi z daha takim ama turk ligi icn YTER VE ARTAR
TAMAM SIMDI SANA BISEY SORCAM BASARIDAN BAHS EDIYON PEKI SENCE BU SENE FB AVRUPA DA BASIRI OLACAKMI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabi ki olunur ama bence yavas yavas basari daha iyidir bana kalirsa yani zamaninda kupa yi alanlar takim simdi nerde cok misal var bence simdi fb oldu durm da basaridir sene ye bi ust tur da atlarar yavas yavs olur ama bence birden olursa kiymet bilinmez |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!