|
|
|
bayan / fitness !!!! |
Selam millet
sizce bir bayanin fitnesse gitmesinde mahsuru varmi ??
Bayanlar arasi..... veya degil..
Ve fitnesseden zayiflaniyormu ???
sagolun ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
hm tsk ederim yazdin icin Yürüs sadece yetmiyor bazi insanlarin vucudu hemen yakiyor bazilarin zerre kadar az... ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
Sivasli kiz Ben fazla yemiyorum cok az yiyorum... zaten yanilis beslendimden
hem spor amaciyla yapmak istiyorum., gidersem Bayanlar arasi giderim tabiki...
Karimda Fitness center var BAYER ama karisik erkekler ile hem 1 klasse ama ginede erkek olunca bende gitmem.. yazdigin icin ayirica tsk ederim.. ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
biliyorum Yürümekle aksamlari
ve sabahlari sadece 1 saat kosmakla ben 2 ayda 15 kg zayifladim...
ama HEmen zayifladim felc oldum sag bacagimdan ve daha yeni düzeldim.
dr Nerven ayagandaki ölmüs dedi.. ama suan ilestim., allaha sükür
Onun icin dikkat etmem gerekbu sefer... ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
ya zayiflamak icin degil spor maksatiyla...
tabiki 1-5 kg gitse fena degil--
ya spor olarak iyi birsey degilimi ,, evde oturup dizi takip etmeden daha iyi aksamlari düsüyom,,, günümü degerldirmek icin aksamlari-- ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
bende öle birsey kas ettim zaten---
ya ne bileyim evde oturmayi sevmiyorum dizi seyretmeyi..
zamanimi degerlendirmek faydali diye düsünüyom..
aylik 40 euro bayanlar arasi
erkekler ile 15 ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
bence sorumu yok, ne sorunu olsun ki, yari ciplak gitmese.
Zayiflamaya gelince, hic de faydasi yok dogrusu, ben gittim iki sene boyunca, kilo hic atmadim, tam tersi kilo aldim, cünki iki saat trainingden sonra, öyle bir karnim acikirdi ki mc doof sag olsun karnimi doyurdu  hat mich mehr gekostet als das training. ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
Sagol tsk ederim... ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
ben Fazla yemem aksamlari.. benim inseallah problem olmaz...nekadar ödedin fitnesse aylik ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
sagol tsk ederim Burda tecrübeli birsi varmis
sende gidiyonmU ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
50 Euro ödedim, ama o zamanlari 60 km civarinda tek fittnesstudio idi, anliyacan kazigi güzel yedim ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
ah Ya olsun Enazindan tecrübe sahibi olmus oldun suan fitness centerler heryerde dolu masallah ...
Ya neyse baslayinca haber ederim nasil geciyor diye ... ----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
Sporu cok severim ama yanliz macht das kein spass...
gecmis olsun derim Buara KNIE icin...
----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
tamam oldu insallah olur, iste yemegine de dikkat etmelisin en mühimi de orda, bol su iceceksin iste. Ilk haftalari kilo atmasin zaten tam tersi oluyor . Ama bekle sonunda istedigine kavusursun. Ben o zamanlari zaten kilo atmak icin gitmiyordum, war nur zum muskelaufbau frü den rücken dort, krafttraining und kondition ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
Neden bir mahsuru olsunki?
Sonucta sen onu sagligin icin yapiyorsun.
Ich gehe auch ins Fitnesstudio, wobei ich seit zwei Monaten nicht gegangen bin (salladim biraz)
Man sollte sich an seinen Plan halten, der für jeden indivuduell von der Trainerin erstellt wird. Deine Essensart umstellen und man nimmt ab. ----- Gül ki ne düsündügünü bilmesinler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
hec sorma ne istah acildi kiz arkadasimin abisi kizardi ha sizin traininginiz diye, neye yariyor derdi ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
----- Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
slm once demisin ki gitmesinde mahsur varmi diye mesela ne yonden mahsur varmi diye aciklasan olurdu ama genede ben anladigim kadari ile yazayim bayanlar arasinda hic bir mahsuru olamaz bence karisik dersen oo dusundurucu dedikleri kadari ile harammi veya gunahmi diyecek olursan tabiki gunah veya harama gecer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayan / fitness !!!! |
[z][/z]
bence ich find das wichtig net um abzunehmen allgemein gesund zubleiben muss ya net direkt da sein wo die ganzen Kerle hin gehen es gibt ya auch Frauen Fitness ne |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!