124 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.12.07, 18:13 @adrenalin22 Nr.: 21 Antworten

fener:2 cimbom:0 olmuyor işte
karikatur guzelmiş benim konusmama gerek yok sanırım ""
-----
ÇARŞI ULAN
0

Beitrag gepostet am 10.12.07, 18:13 @blackcherry Nr.: 22 Antworten

Zitat:
kiskananlar caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatlasiiinnnnn

-----
ÇARŞI ULAN
0

Beitrag gepostet am 11.12.07, 19:35 @asalak Nr.: 23 Antworten

Zitat:
HANI BIR ATA SÖZÜ VARDIR KEDI YETISEMEDIGI ETE MUNDAR DERMIS :

helal olsun yerinde bi soz
-----
ÇARŞI ULAN
0

Beitrag gepostet am 11.12.07, 22:00 @asalak Nr.: 24 Antworten

Zitat:
KARDES ÖNEMLI OLAN 8 SENEDIR FENERI YENMEK DEGIL SUAN KI PUAN DURUMU NEDIR GS HALA LIDERMI ?? TABIKI LIDER BU 1

2) ONA BAKARSAN FENERDE 24 SENDIR YOK 25 SENEDIR TÜRKIYE KUPASINI KAZANAMIYOR YANI BEN BUNU FENERLILERI KIZDIRMAK ICIN YAZMIYORUM YANI TARTISILACAK OKDAR SEYLER VARKI AMA SORUYORUM SIZLERE BIR TAKIM UGRUNA INSAN,INSANI KIRMASI DOGALMI SIZCE ????

BAZI ARKADASALRIN YORUMLARINI OKUYORUMDA HAKARET ÜSTÜNE HAKARET EDIYORLAR BIRBIRLERINE BUNADA COK ÜZÜLÜYORUM YAZIK GERCEKDEN YAZIK YANI SONUCDA GS FENERE 2-0 YENILMIS NE VAR BUNDA BEN BIR GS LI OLARAK EVET ÜZÜLDÜM ISTERDIMKI YENELIM AMA OLMADI IYI OYNUNYAN TARAF GALIP GELDI :

ÖNEMLI OLAN TEK UNSUR BURDA GÜZEL KARDESIM MACLARIN SKORLARI DEGIL INSANLARIN,INSAN KALMALARI :

SAYGILARIMLA

yazin super
0

Beitrag gepostet am 11.12.07, 22:10 @bidenem79 Nr.: 25 Antworten

Zitat:
haaaa su bizim 25 seneye gelelim, hocam zaten tr kupasi önemli bir sey olsaydi fener coktannnnn alirdi kimseye birakmaz di

turkiye kupasi inemli olmuyor ?
7-0yendik sizi eski cok eski diyorsunuz ok bunu da kabul edelim
uefa yi aldik onun ustune super cupayi aldik tesaduf diyorsunuz.. iyiki de bi almisiniz diyorsunuz ama masallah 6-0nedense hic agzinizdan dusmuyor
arkadaslar
5-1yendik sizi doyruz oyuncularin sakatilindan dud dha olmiyat standina pahs ediyorsunuz..

3yildizi kim takicak diye bir tartisma aciliyor turkiye de ve sonunda GALATASARAY sampiyon oluyor ve 3yildizi formasina takiyor
size kalirsa o sampiyonlukd asike var
niye hep GALATASARAYIN yapdi basarilarini ve aldi kupalari her seferinde bi bahane buluyorsunuz ?
aslinda burda cok yazilacak seyler varda bos koyun
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!