|
|
|
fenerbahcenin tribün lideri sefa |
fenerbahcelilerin ve tirstigi, aslen besiktas tribununden kovulan (kapali bile diil acik tribunden kovdular bunu)
amigo. genc fenerlilerin "sefa reis carsi'yi nasil kovaladigini anlatsana kardeslerine" seklinde, soylerken kendilerinin bile guldugu bir tezahurata konu olmustur kendisi(diger tezahurattan yukarda bahsedilmis zaten).
bunun baska bir versiyonu da bulunup "sefa reis yeni aciktan nasil kovuldugunu anlatsana kardeslerine" seklindedir.
altında son model bir bmw ile dolasiyo bu adam karaborsa biletcilikten bayaa bi geliri var ve herkesin dalga geçtigi tuvalet olayından da voliyi vurmustur bu insan.
aslen fenerli falan degildirdir.çasi grubundan cikmadir...kendi gibi capulculari etrafina toplayaan bu adam kim beslerse onun adam olur
her mac takımdan önce serhat akini çagırmalarının sebebide yine menfaattir. ama hakkını yememek lazım hiç susmuyo grubuyla. fakat bu grubun yalnız başına bilinçsizce yaptığı desteğinin faydası tartışılır. ama diğer tribünleri ateşleyebilmesi bakımından etkilidir. -----
BarisaRock sakin Ctrl+w yapmayin (Sıkıyosa yapin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen alene laf atacagina
asker kacagi liderinin yaptigina bak
birçok defa tribünde çıkan olaylardan dolayı gözaltına alınan fenerbahçe'nin tribün liderlerinden "sefa" lakaplı nihat özpolat'ın asker kaçağı olduğu ortaya çıktı.
asayiş şube müdürlüğü gasp büro amirliği ekipleri, şimdiye kadar birçok defa tribünde çıkan olaylardan dolayı gözaltına alınan fenerbahçe'nin tribün liderlerinden "sefa" lakaplı nihat özpolat'ın kimlik bilgilerinden şüphelendi. bunun üzerine, nüfus dairesi'nden bu kişiye ait vukuatlı nüfus örneği istendi. nüfus dairesi'nden gelen vukuatlı nüfus örneğindeki bilgilerde, daha önce gözaltına her alındığında nihat özpolat kimliğiyle hakkında işlem yapılan kişinin aslında sefa kalya olduğu belirlendi. kalya'nın asker kaçağı olduğu ve aynı zamanda ikisi 10'ar ay biri 20 ay olmak üzere üç ayrı mahkemece kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
asayiş şube müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan sefa kalya, kadıköy adliyesi'ne gönderildi.
-----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu bana videolarla cevap vermeyin..bana buraya carsi videolari ekletmeyin simdi
kadiköy baskinini..anladiniz siz onu
carsini dünya taniyo....
siz yazdiklarima cevap verin...ama lütfen terbiye sinirlarini asmadan -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu bana videolarla cevap vermeyin..bana buraya carsi videolari ekletmeyin simdi
kadiköy baskinini..anladiniz siz onu
carsini dünya taniyo....
siz yazdiklarima cevap verin...ama lütfen terbiye sinirlarini asmadan -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dikkat edersen ben küfürlü tezahüratlar yazmiyorum buraya....
kasma kendini bu kadar relax ol...savasmiyoruz
ve yukarda yazilanlara cevap ver -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isime gelmeyen degil küfürlü yazilari siliyorum...ve oda bitaneydi simdi ayak yapma ..gecerim karsiya ... carsiya gibi seyler yazarsan silerim...
suurda adam gibi yazisacaksan yazi yazismiyuacaksan eyvallah -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha söyle bak ne güzel konusmak vaken heyecan yapmaya ne gerek var
alen ermeni kökenli olabilir..sizin sefa türk ama asker kacagi türk  ...sahtekarlik dolandiriciliktan polis tarafindan aranan bir sahis...
ve tribündeki cocgun ölümünü alene nasil atiyosun..iki kendini bilmez bicakladirlar diye cocugu koskoca carsiya nasil mal ediyosun bunu
ama senin sefa kendi futbolcularini döverkern hic sesiniz cikmiyodu -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:hadi ordan be 2 kendini bilmezmis KATIL CARSI ERMENI ALEN |
yaww cenazeye gitmeyen adama katil diyosun... bu kadar olur ya
tamam meseut size asker kacagi sahtekar dolandirici sefa reisinizle mutlu günler dilerim  kal saglicakla..
bu aksamki macta basarilar :winker: -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elinde kolonya bekle heleda adam degilsin sen sefa
bu arada asagiyida oku ....
takım henüz dereağzında konuşlanırken altyapı oyuncularını haraca keserdi. yöntem de şuydu, gelir "abi beş kağıt bozuğun var mı?" diye sorardı, sıkıyosa verme...
gel buada reis de -----
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!