|
|
|
kadinlar ve is hayati |
günümüzün kadininin is hayatindaki sinirlari git gide azaliyor, neredeyse tüm dallarda calisan kadin görmemiz mümkün, sizce bunun positiv ve negativ yanlari nedir? Hassknrecht amcamiz da bu konuda göründügümüz üzere yakiniyor, calismayan kadinin dir diri daha fazladir iddasi var gibi görünüyor. Peki bir kadin yada erkek olarak ne düsünüyorsunuz bu konuda ?? Kadin calismalimidir ev disinda ? ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
yani sana göre sorun yok kadin özgürce gecimini saglar ve sana muhtac olmamazsa
tebrik ederim  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
aynen beyza süper bu adam ya cok sefiyoms 
haklisin ekonomik acisindan her iki tarafin calismasi gerektirebiliyor, kadinin ne kadar calistigi zaten ortada arada bir tsk de fena olmaz hani  bazi baylarin da hakkini yememek lazim ama yardimci da oluyorlar ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
das hast du jetzt aber schön gesagt lobenswerte Einstellung ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
peki esin senden daha fazla kazansa bu senin zoruna gidermiydi yoksa bu konudada fikirmisin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
haklisin öyle gördük öyle devam eder kadin dirdir etsede cok calismaktan yinede islerini aksatmaz, ne kadar kadin erkek esitligi tartisilsada hepimiz biliyoruzki her iki acidan bazi mevzularda asla esit olamayiz ama kadinin kendini iyi hissetmesi acisindan ve sosyal bagini koparmamak adina en güzeli calismak tsk güzel yorumun icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
haticeye degil neticeye bak diyorsun bu da güzel ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
buda tabi baska bir bakis acisi sende haklisin hem disarda hem evde calismaktan aile ici baglar hasar görebiliyor bazilarida ikisini bir arada süper yürütebiliyor biraz sans isi sanirim buda. Allah gönlüne göre versin ins istedigin gibi olur ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
kesinlikle katiliyorum 
ne oldum degil ne olacagim demeliyiz herzaman  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
amin cümlemize sonucta ev ve cocuk da bir istir, degildir diyen halt etmistir diye düsünüyorum egerki durum buna müsade ediyorsa ve bundan gocunulmuyorsa tabiki olur ama illaki is hayatini bir tatmasi gerektigine inaniyorum bir cogunuz da dediginiz gibi elinde bir bilezigin olacak ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
ahahahaha aynen monotonluk maratonu gerci arada öylesi de güzel oluyor yahu böyle herseye daha cok bi özen gösteriliyor nicht dieses schnell schnell ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
benim bildigim zaten bir evlilikte " sen" / "ben " ayirimi olmaz....olmamalidir da. her bir birey esit haklara sahiptir, bu yüzden de -calismali mi,calismamali mi !?-- diye kimse kimseye karisamaz,bunun sorgulamasi yapilamaz ki... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
 tsk ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
sorgulamiyorumki  fikir alis verisi yapiyoruz diyelim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
aynen emsom tsk yorumun icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
öyle deme gi onlarda el isleriyle gecimlerini saglayabiliyor ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
ahahahaha hadi bakalim kolay gelsin bu kis o schal bitecek görcem ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
 bosversene bizim ekincik mi örgüyü bitircek 3 senedir filla sözü var bana hala bitmedi temeli ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
hay turplari limon sikacaginda sikan isa.....esler yani birbirine karismamali,birbirini sorgulamamali diyorum is konusunda...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadinlar ve is hayati |
len daha dünün dogumgünü cocugusun,gelmis burada multiple seylerden bahsediyorsun.....
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!