63 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.12.08, 11:58 Nr.: 1 Antworten

cevaplariniz icin simdiden tsk.
bu benim icin gercekten cok önemli sizinde düsüncelerinizi alabilirsem cok sevinirim
Ben 10 senedir bir sirkette sekreterlik yapiyorum patronlarim iki kardes ve gercektende cekilmez insanlar sirkette bütün isler bana bakiyor 10 senedir toplam belki 3 ay izin almisimdir ne hastaligim var nede eksik oldugum günler ama artik bu insanlardan bu isten o kadar cok yoruldum ki sabahlari sanki ise degil cenazeye gidiyorum o kadra biktim beyin olarak isten ayrilmak istiyorum bir kac ay dinlenmek tatail yapmak sonra daha huzurlu bir is bulmak istiyorum fakat patronlarimdan gercektende nefret etsemde icim rahat degil ben cikarsam bu isleri kim yapacak diye düsünüyorum yardimci ariyorlar bulamiyorlar siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz
0

Beitrag gepostet am 18.12.08, 11:59 @nariinim Nr.: 2 Antworten

millet ekonomik krizden isten atiliyo
sen is begenmiyon cikmak istiyon
-----
BarisaRock
0

Beitrag gepostet am 18.12.08, 15:19 @biolojikafetboy Nr.: 3 Antworten

cok tsk. ederim haklisin
0

Beitrag gepostet am 18.12.08, 15:30 @nariinim Nr.: 4 Antworten

hanimefendi allah yardimciniz olsun size sadece tavsiyem bu kriz zamaninda biraz daha sabirli olmaniz i$siz kalmak dahada kötü bence
0

Beitrag gepostet am 25.01.09, 20:37 @nariinim Nr.: 5 Antworten

du hast eine arbeitssucht !!! das merkt man !
0

Beitrag gepostet am 30.01.09, 02:09 @nariinim Nr.: 6 Antworten

Tartismaya acik bir durum,yalniz tartismalarda,dogruluklar hep kayip olur,sonucta senin özel hayatini bilmiyorum,yani birak arkadasim isi desem,ezdirme kendini,..sosyal konumun buna ne kadar el verir,..isinden olmani da istemem,..
Herkes benim düsünceme katilsa,yanlis olmaktan korkarim.Bu yüzden kendi kararini kendin kilman lazim bayan.
-----
selbstständig
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!