|
|
|
Patron kalles |
Kisaca durumu anlatayim...
Bu bir kac defa oldu...Is yerinde, patrona bazi konular hakkinda fikrimi söylüyorum. Bazi konularda, sunu söyle yapsak böyle yapsak daha iyi olur diye. Herif mal mal suratima bakiyor  Pek bir degisiklik olmuyor anlayacaginiz. Benim tavsiye ettigim uygulamayi inadina yapmiyor (bayandan bir fikir geldiya) bildigi gibi yapiyor ve ondan sonra af edersiniz kazik girdikten sonra, benim önerdigim seyi yapiyor.
Ya herif, bastan öyle yapsana  Bana daha cok is acmis oluyor bu durumlarda.
Bir bayan bir erkege akil verdigi icin mi, gururlarina yediremiyorlar? Yoksa bu durumda o patron ben isci diye mi?
Siz ne düsünüyorsunuz? ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Biz kadinlar öyle degiliz. Her kim olursa olsun, bize güzel bir akil/fikir verdiklerinde gurur yapmiyoruz. ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Zitat:Biz kadinlar öyle degiliz. Her kim olursa olsun, bize güzel bir akil/fikir verdiklerinde gurur yapmiyoruz.
----- |
bu erkeklerin cogu biz yaradilisdan daha zekaliyiz triplerine girerler ya ondan kabullenmezler.. bizim ailedede oldu bi kac kez ama erkek sonradan pisman oluyor, yapacak birsey yok malesef böyle komplexli sahislara ----- ..yanginlar yakmadi gözlerin kadar..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Zitat:yapacak birsey yok malesef böyle komplexli sahislara |
dogru diyorsun... ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Wo anders wird man dafür belohnt wenn man Verbesserungsvorschläge hat und sie auch ins praktische umsetzt. ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Hee aynen... bu herifte öyle. ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Zitat:sacma sapan gurur yapiyolar kendilerince |
iki dene vurasinda yere cakilsa yorum ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Neye az kaldi
Sen birini yere mi cakacan ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Senin patron Türk degilmiydi??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Of of of
degistirmek isterdim ama isim cok rahat. Bazi zaman diyorum kendime, bosver sen isini yap veya kafana göre takil.
----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Zitat:Senin patron Türk degilmiydi??? |
Ne oldugunu bende bilmim ama türkce konusuyor ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Kimi nan? ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Zitat:wie bist du denn drauf meinst du ich lasse mir von einer frau sagen wie ich zu fahren habe dedi |
Boah heftig!!! ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Zitat:Iyi o halde, su bilmemi cak yere bakim ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Canim sen ne isi yapiyorsun ona göre vericem cevabimi?
Ama büyük bir ihtimal senin tecrubelerine güvenmiyordur o yüzden seni daha alcak gördügü icin uygulamiyordur, hani bayan akil veriyor diye degilde hani türklerde söyle bir duygu vardir ben patronum ben daha iyisini bilirim o yüzden dedigini basta yapmiyordur kesin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Ich bin Kfm. Angestellte.
Bütün firmanin hesap kitap cart curt seyleriyle ben ugrasiyorum. Bence bu, bayandan bir fikir geldigi icin hemen uygulamiyor.
----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
güzel bir isin varmis, ama bence patronun türk diye böyle  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Pis herifüf  Bosverr ben yinede bildigimi okuyacagim. ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patron kalles |
Zitat:cakar cakmaz ilk sana haber etcem söz |
Hadi bakiiim ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!