|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Rab,la allahin arasindaki farki anlamadim ,ikiside tanrinin adi kuran,a göre, gerci ikisinide ben yaraddim ama ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Siz nedense cok gec anliyorsunuz ya hep yaniltiyorlar sizi ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Bende seni sohbet edilecek akilli biri sanmisdim bende salaklara yazmiyorum zaten Sorun yok ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
bazen öyle oluyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Bazen deyil nedense sizde hep öyle oluyor yanildik deyip kiviriyorsunuz ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
yanildigini anlamakta erdemlikdir dayi..misal sana bir soru soracam sen kurani 2 kere okumadan öncede inkarcimiydin yoksa okuduktan sonrami degistin..yoksa dogustanmi inanmiyodun ..okuyuncami kivirdin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Ben yasamimda hic kivirmadim. Okumayi sevdiyim icin okudum ve okumaya (ailem okmayi seven insanlardi)ailemin tesvikiyle basladim hala ,da okurum arastiririm her okuduguma, her duyduguma inanmam,inancim hic olmadi ama bilincim hep oldu halada bilincli olmayi sevdiyimden okurum, gerci sen bilincle inanci pek anlayamazsin ama ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
yalan konusma dayi inancsiz insan yoktur...ha bir sekilde bisey inanir din lere inanir bilime inanir inege tapar vsvsvs..insan yokturki fitratinda inanma duygusuyla yaratilmasin..ha tercih hakini sen kullanirsin bunada ben karismam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Yazdim genc sana inanmakla bilmenin farkini ben anlatamam aldigin eyitim onu kacirmis ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
sende desitligin yaninda atesitlikde varmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
yok ben tengri,ciyim Türk,üm özümü kaybetmedim tavsiye ederim hz, googleye sor sana anlatir gerci bilirim senin gibiler okumayi sevmediyi icin bakmazsin ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
tengri inancinda allahin yeri nedir dayi????sanirim onlar allahi kabul etmiyor dogayi esas aliyolarlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Bak anladin Ben Türk oldugum icin bende bu sorunun cevabini bulamadim  yegen ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
sen birazdaha okumaya devam dayi bulunca yazarsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
yok yazmam sende anlama kabiliyeti olmadigi icin zamanimi bosa harcamam kusuruma bak ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
Allah sana can damarindan daha yakindir. Allah la arana kimseyi araci yapma! Yoksa o araci yaptiginin kulu olur cikarsin. Zaten araci ( lar ) sebebiyle müslümanlar yüz yillar boyu uyutulmakda. Ve böylelikle de Allah yakin degiller. Aci ceke ceke cirpiniyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoca'ya Hürmet |
aymavisi
Gazali'nin hayatını hiç okudunuz mu ? Allah için az biraz OKU'yun özellikle tarih okuyun.. İşte tarihi okumadığımız için tekerrürden ibadet oluyor şu müslüman coğrafyaya.
İslam için bilim fen neredeydi nerelere geldi, islam bütün dünyaya gönderilen nice ve en güzel dinken neden böylesine ilimden fenden uzaklaştı ve bırakın tüm dünyayı müslümanların bile birbirini sevmediği bir hale geldi.
-------
frankfurterr
İslam dini bir hacıya hocaya gidilip öğrenilecek kadar zor bir din mi? Namazını kılarsın, orucunu tutarsın, kimsenin hakkını yemezsin bu kadar kolay allah aşkına ne doktor ne avukatla kıyaslıyorsunuz bu dini Allah herkese yönderdi...
Böyle avukattan, doktordan kıyas yapıyorsunya ben sana işin aslını söyleyimde öyle kıyas yap.
Allah bu dini indirirken OKU diye başladı, dinle hacıdan, şeyten dinle sohbetlere katıl demedi.. işte o avukat, doktor ile kıyasladığınız insanlar bugün FETÖ diye karşımızda.
MÂİDE-104: Onlara 'Allah'ın indirdiğine ve Peygambere gelin' dendiğinde, 'Atalarımızdan gördüğümüz şey bize yeter' derler. Ya onların ataları hiçbir şey bilmeyen ve doğru yolu bulamayan kimseler ise?
Birde böyle bir ayet var.. Arkadaşlar şu ayet bile şu söylenenleri en güzel şekilde açıklıyor. Kuran okuyun 1 kez anlaşılmıyorsa 10 kez hatim edin.. Anadolunun okuma yazma bilmeyen köylerinden gelip almanca öğrenen bir nesilin çocukları torunları var burada.. Yani azimle ve tekrarla başarılamayacak tek zorluk yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!