lan birseyler daha aklima geldi, düsündümde ben niye böyle düsününiyorum diye. Kendime su sorulari sordum.
Bir kulanilmis arabayi, müslüman bir Lübnan dami alirsin, gavur almandami? ve niye??
gelir seviyesi hemen hemen ayni olan Kuwaitin günesin altinda da mi yasamak istersin, soguk karanlik Norvec demi?
yada tüm dünyayi alalim.
Memleketinde haric, almanyayi birakip, yasamak icin hangi müslüman ülkeye göcmek istersin?
Almanyada müslamanlarin yasadigi semtler mi daha temiz ve güvencil, gavur larin yasadigi bölgemi?
Almanyada Müslamanlarmi daha cok kumar oynar (Oddsett, Spielhalle), hristiyanlarmi?
Güzel Kiz arkadasinla sokakta gezersen, kim daha cok rahatsiz edici yanindakine bakar, Türk mü, alman mi?
Yasadigimiz ülke almanyada, kim daha cok suc/illegal islere karisir müslümanlarmi/Digerlermi?
düsünelim pahali Doppelhaushälfte aldin, komsunu kendin secebirlirsin, bildigin tek sey girecek ailenin memleketi, hangi komsuyu terci edersin: müslüman Marokaner ve Arnavut yada hristiyan finlandali, isvicreli? sec begen al

Türkiyede Konya da mi yasamak istersin, Izmir demi?
Genelde pek dine önem vermeyen Izmirlilermi daha dürüst, dindar sayilan Sanliurfalilarmi?
Ülke IQ seviyesine bakarsak ilk müslüman ülke kacinci sirada?
gavur almanyada yasamayi terci ediyorsun, burda beraber o 5 vakiti kildigin insanlarda, araba almiyorsun, komsu olarak terci etmiyorsun, yasamak icin Mekka yada München sorarlarsa München diyorsun, digerleri daha dürüst, daha seviyeli, daha zeki olduguna inaniyorsun . ozaman niye bunlari secilmis ve tek cennete layik olan millet görüyorsun? sen dünyada bile bunlarnan hayatini paylasmak istemiyorsun, geldi ki ömürsüz cenneti paylasacaksin.
ben birsey daha anlamiyorum. Allah niye bukadar namaz a, yiyeceye iceceye, ona inanmama önem verir? eline gecen ne? Ben bunu gercek anlamiyorum.
Allah yaratmis, trillyonlarca galaksi, her o trilliyonlarca galaksinin icersinde yaratmis trilliyonlarca yildiz, trillionlarca gezegen, bir gezegenin icinde yaratmis trilliyonlarca yaratik. O yaratigin birtanesi oturmus kara kara düsünüyor, ne yesem ne icsemde cennete girsem...