|
|
|
Neden Namaz kilimiyiorsun???? |
Cennete girmek cok kolayken neden dörtnala gider gibi adeta yarisarak cehenemme girmek icin yol kat ediyioruz ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennete girmenin kolay yolari namaz kil oruc tut sekat ver kul yetim hakkli yeme zina etme icki icme kumar oynama al sana cennet kapisi acildi ....
Cehenemme girmenin zorluklari icki kumar Zina yalan dolan haram kazanc namazi terk etmek allaha uzak kalmak anneye babaya itatsizlik batiya özenerek yasamak dört nala kosuyoruz yarisiyioruz bukadar zorluklari basararak ...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunları büyük bir azim ve imanla yazdığına göre sen çoktan cennetlik olmuşsun. Aman dikkat et yukarıda saydıklarının tersini yapmayasın. Mesela zekat vermeyi sakın unutma yoksa kapı açılmaz. Herşeyi anladık ama şu "batıya özenerek yaşamak" ne demek onu anlamadık. Mesela kot tuman giymek, kanatlı orkid kullanmak batıya özenti sayılıyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Icinden sec beyen hangi si dogru hangi si yanliz bu tek bir hatirlatma sen ben diye birsey yok zaten o bunu yapior ben buunu yapiorum diyerek gecistitiliyior hersey bunlari ben demedim demiyiorum kitap diyior sadece bir hatirlatma ben de dayilim icinden engüzelini sec allah affedicidir sen bunlari yazdina göre cenneletlilsin diye baslamisin yazina demek herseyi anlmasin o vakit |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkdaslar bu sade ve sadece hatirlatma herkez bir kez düsünsün diye bende dayilim yanliz ben deyil Allah diyior kuran diyior bunlari ben sadece hatirlatim müslüman müslümana hatirlatsin demis Peygamberimiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayir allah tarafindan isa yer yüne inecek ve herkezi müslüman olmaya caricak baska din yok müslüman lik tan baska diyecek .....kabul edenler etmeyenler söz konusu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakara suresi 62nci ayeti oku |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neden kücük hanim ratsizmi oldun oldunsa neden cvp verdin herkezin kendine diye birsey yok bir din var bir de tek yaradan var ve diyorki namaz kilmasan slnin secde etmese tüm kapilarim sana kapalidir ..... ben deyil kuran diyior...kesce sana kac sevgilinimi oldu yada bu hafta sonu hangi discoya bara bu kimle beraber su kiminle ayrilmis sorusunumu sorsaydim müslüman kardesim zaten din ve ölümden konusulunca insanlar hep gecistirmeye calisir ebedi sanirlar yasadiklari dünya hayatini benim kalbim temiz ayse fatmada mehmet alide namaz kilmiyior oruc tutumuyor deyip gecistirin sadece hatirlayin diye sordum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasil bir din var? hiristiyanlik,musevilik,samanizim,buduzim aklima gelmeyen bi cok inanc varken nasil sadece bir din var anlamadim ve kuran üc kitabin hepsini kabul ediyor. ulan biraz okuyun gözünüzü seveyim ya atmayin,kuran sizin yazdiginiz bi cok seyi yazmaz, kafaniza göre müslümanlik yaraddiniz  )) yine banlanacaz ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ister cennete ister cehenneme gderim.sizemi dert oldu...her namaz kilan cennete girecek diye bir gayde yok...insan insandir .ister hiristiyan ister müslüman olsun...hepimizi Allah yaratdi...ne olacagimiza o karar verir....siz namazinizi kilin ve kimseyede karismayin.....en nefretetdgim seydir insanlara din üzerinden akil dagitanlardir.... ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallah cennete gidmek isterdim ama, sudi dolu, pakistan, afgan, Sudan... hepsi sakalli, cübelli tuaf tuaf bakislar... sevmem ben orayi ya, sevmiyorum arab marab, cevrem de kücük olur... hurilerde ne oldugu belli deyil, biri diyor melek, digeri diyor gacik... vallah su rus kizlari nerdeyse ben orda, hurileri size birakiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba saniyorum en absurt soru,yada kendine göre cvp vermesin,bu kadar akin yoksunlugu olurmu,yok namaz kilmiyorsan cennete gidemezmissin..peki dunyanin kacta kaci namaz kiliyor bu demektirki yuzde 90 ceheneme gidecek,bu dusuncede olan insanla cennete gitmek istemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adamin biri ölmüs bi taraf cennet bi taraf cehennem.cehennem kapisinda sibel canin fotosu....sormuslar ne tarafi istersin.cennet tarafina bakar cit yok.cehennem tarafina bakar vur patlasin cal oynasin sesler gelir....tabiki cehennemi secer ve yanmaya baslar....ula noldu az önce sesler geliyordu vur patlasin cal oynasin diye hem kapida sibel caninda fotosu vardi.....cvp...o sadece reklamdi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlari gecelimde, düsünsenize , simdi Yilmaz Güney,Ahmet kaya, Yusuf ayaloglu ,Mahsuni, gerisini saymayacagim hepsi cehennemde benim ne isim olur cenentte ya -)) saz var söz var,bana ne huriler muriler -)) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah akil fikir versin umarim istediginiz yere gidersiniz..gidinde görün anyayi gonyayi....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haha der war gut..araplardan bende nefret ederim...onlarin oldugu yerde asla olmak istemem...
----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tanri beni sever,bilirim istediyim yere yollayacagindan süphem yok  ) siz kendinizi düsünün ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimin nereye gidecegine insanlarmi karar veriyor,ben hic namaz kilmadim bu demektirki ben cehenneme gidecem..ama hayatim boyunca insan olmaya calistir evrensel insani degerlere sahip olmaya calistim kimseye kötülük yapmadim,her daim paylasmaya calistim ve toplumun daha demokratik olmasi insanccca esit bir duzeyde yasamasin icin cabaladim,namaz kilip allah icin insan öldürmedim,namaz kilip darbeyede tesebus etmedim,namaz kilip yolsuzlukta yapmadin,namaz kilip kimsey baski yapmadim onun gibi dusunmeyenleri ötekilestirmedim,yorum sizin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlik aranmiyorki namaz araniyor... namazini kil ,yalan konus ..namazini kil kücük kizlarla evlen... ----- .------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülbeyaz problemde burda zaten insanlik aranmiyor,soyut bir inanma cenneti namazla iliskilendirme gerci cvp vermek bile gerekmiyor,arap dunyasina bakin namaz kilip neler yatiklarini hepimiz görüyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!