24 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.08.16, 03:16 @davut-bey Nr.: 61 Antworten

adam izindeyizzzzz
burda sana hak veriyorum milletin sabir tasi artik catlamistir ülkenin bütünlügü icin ne gerekiyosa milllet olarak variz...
0

Beitrag gepostet am 25.08.16, 01:18 @pusu_vadi Nr.: 62 Antworten

adam izindeyizzzzz
uzun adamin yalakaligini yapmak icin  türkbase de trollmü  oldun 15 sene iktidar olanlar ne kalkinmasi yapmis ülkeye bir civimi cakmis  bir isyerimi acmis ne yapmis  imam  gibi vaaz vermekten baska  ne ise yariyor senin uzunadam memleketin icini bosaltmaktan baska ne yapti  yandaslarini ve kendini zengin etmekten baska memleketin  milli ne varsa yabancilara satmaktan baska dini siyasete alet etmekten baska memlekete ikilik sokmaktan baska  ne yapti olumlu  biseyini göstere bilirmisin sakin deme yol yapti köprü yapti bütün trollerin savundugu  seyi sende savunma  o yollarda köprülerde kimlerin arabasi  yürüyecek  herkes biliyor  adamin evinde yiyecek ekmegi yok sabah kalkip gidecek bi isi yok borctan harctan  beli dogrulmuyo  ama  is uzun adami savunmaya gelince  mangalda kül birakmiyo  ulan önce  ac karnini dogur  trollük yapacagina yasadigin dünyayi sorgula  düsün beyin vermis  yüce yaradan  onun bunun pesinde gidin diye degil  benim nazarimda memlekete  en cok  uzun adamin  zarari dokunmustur akpnin borazanligini yapacam diyen imamlari saymiyorum bile bu memlekette  niye 80 bin camii var bukadar imam hatip lisesi var burdan mezun olan imamlar ne yapiyorlar imamlikmi ? neden  yeterince  okul yok hastane yok  fabrika yok  olanlarida satiyorlar neden neden  söle neden troll efendi
-----
ben merd'e köprü olmustum namert de gecti benden
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

adam izindeyizzzzz