|
|
|
adam izindeyizzzzz |
uzun adamin yalakaligini yapmak icin türkbase de trollmü oldun 15 sene iktidar olanlar ne kalkinmasi yapmis ülkeye bir civimi cakmis bir isyerimi acmis ne yapmis imam gibi vaaz vermekten baska ne ise yariyor senin uzunadam memleketin icini bosaltmaktan baska ne yapti yandaslarini ve kendini zengin etmekten baska memleketin milli ne varsa yabancilara satmaktan baska dini siyasete alet etmekten baska memlekete ikilik sokmaktan baska ne yapti olumlu biseyini göstere bilirmisin sakin deme yol yapti köprü yapti bütün trollerin savundugu seyi sende savunma o yollarda köprülerde kimlerin arabasi yürüyecek herkes biliyor adamin evinde yiyecek ekmegi yok sabah kalkip gidecek bi isi yok borctan harctan beli dogrulmuyo ama is uzun adami savunmaya gelince mangalda kül birakmiyo ulan önce ac karnini dogur trollük yapacagina yasadigin dünyayi sorgula düsün beyin vermis yüce yaradan onun bunun pesinde gidin diye degil benim nazarimda memlekete en cok uzun adamin zarari dokunmustur akpnin borazanligini yapacam diyen imamlari saymiyorum bile bu memlekette niye 80 bin camii var bukadar imam hatip lisesi var burdan mezun olan imamlar ne yapiyorlar imamlikmi ? neden yeterince okul yok hastane yok fabrika yok olanlarida satiyorlar neden neden söle neden troll efendi ----- ben merd'e köprü olmustum namert de gecti benden |
|
|
|
|
|
|
|