|
|
|
adam izindeyizzzzz |
slm babey siyasete yazdigin seylerin bulasmasini bende dogru bulmuyorum ,ama bu siiri güzel okumus duygulandim o yüzden ekledim..ayrica bunda siyasi biseyde göremedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
türkiyeyi yikmak parcalamak yolundan cikarmak isteyenlerin tek ortak hedefi erdogandir..tüm amaclari siyasetleri politikalari bunun üzerine kurulu..icinde bulundugumuz bu durumdan bizi cikaracak tek adam RECEP TAYIP ERDOGANDIR..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
topu gelsin ne fark eder,15 temmuzda gördük bu halkin durusunu neler yaptigini...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
iftirlarin icin sunuda yazmadan gecemiyecem can dündüra aklini teslim den bahsetmissinya..burda ben en az 3 konu actim can dündar icin hic sevmedigim biridir...yine atatürk hakkinda benimle bu sekilde konussamassin cünkü ben burda atatükü savundugum gibi akp li arkadaslarima ÖZELDEN yazismalarimiz duruyo,atatürkü anlatan atatürkün nasil büyük bir lider oldugunu anlatmak bunun icin saatlerce ugrasan biriyim..bu kisiler suan burda olsaydi izinlerini alir onlara atatürkü anlatmak icin neler yazmisim görürdünüz....sen nasil bir zihniyetsin kiniyorum senii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
bu kisiye ben bir gün dini konuda kader konusunda bir video yolladim,bir zamanlarda atatürkle ilgili candündarin hazirladigi belgeselden bir bölüm...haydi bunu burda paylasti diyelim..ama benim kabul edemedigim bunun hakkinda yalan dolan iftirayla carpitmayla yorumda bulunmasi,,cümlesine bakarmisin can dündar gibilerine aklini teslim etmis bizimde teslim etmemizi istiyo....bunun ben bir izahini cidden bulamiyom,,,candündarin mit tirlari davasindan en az 3 konu actim vatan hainisin diye..durum böyleyken bu zihniyete cok sey demek istiyom ama........neyse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
her seye alkis tutuyon icinde erdogan gecsin size yetiyo...bumudur sizin elestiri sinirlariniz,bumudur vatan sevginiz..bazi olaylarin sisyaseti olmaz birlik beraberlik günü olur ama sizlerde bunu göremiyom...yanlislarla bir oluyosun dedim sana farkindaysan,bu yanlislar ülkeyi bölmek icin ugrasiyo,bu yanlislar halkin bir birine düsmesi icin ugrasiyo,bu yanlislar dis ülkelerin türkiye üzerindeki politikasini sekillendiriyo.. senin anliyacan her seye alkis tutarsan davut aga bu ülkeyide bölerler türkiyeyide 3 dünya ülkesi olarak birakirlar...sonrada bir erdogan ararsiniz bizi gelsin kurtarsin diye UYAN UYAN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
acilan forumlara bakarsan erdogani övenden cok elestirenlerin daha fazla oldugunu görürsün..siz istiyonuzki burda kimse erdogani savunmasin hep birlikte elestirelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
adam izindeyiz   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
iyi gülmek güzel....ben sana aciyorum   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
insanlik dersi bu konuya uymuyor....o konuda herkes dahil...sadece akpliler degil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
anlamadiysan.....ben insanlara..insanliga karsi olan herseyi elestiririm....
bu erdogan olabilir...herhangi bir parti olabilir..veya vatanim da olabilir... burda erdogana ve size karsi olabilirim..baska konuda...yine baskalarina......türk mürk... umrumda degil benim...insanlik benim icin önemli..
insanlik....dedigin gibi merhametli olmali...adil vs...bunlar erdoganda...veya akp cilerde .veya herhangi bir parti de..veya vataninda görebiliyormusun?
ben gecenlerde dedim...bir lider..yanlislari görmeli...düzeltmeli.....daha kac sene oldu..herkes capulcuydu....niye?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
güzelim erdogandan önce müslümanlik yokmuyduki ezani bakanmi okuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
sen sadece türkiyeyi düsünüyorsun..ben herkesi....bizler tek türkiye de yasamiyoruz...sadece BIR dünya da yasiyoruz.
bunuda dedim..bunada herkes dahil..tek erdogan degil....ama su an tr de öyle görülüyor...herkes ile düsmaniz sanki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
hayirlisi olsun
iyi aksamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
benim icin kisilik olarak biten birisin sen iyi aksamlar sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
Bosverin yaa Eger yanlis bisey olursa AKP li büyükleriniz gibi Yine KANDIRILDIK Dersiniz olur biter...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!