94 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 19.08.16, 18:34 @pusu_vadi Nr.: 21 Antworten

adam izindeyizzzzz
selam pusu,
oooo bakiyorum gene yalniz sizin düsüncenizi begenenlere hak veriyorsunuz ....    
Illuzyoncu olmayin.. selamlar

-----
insan olabilmek bir sanattir
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 18:41 @_defter_ Nr.: 22 Antworten

adam izindeyizzzzz
selam defter,
no:14 nerden bu haberleri buluyorsunuz bilemem...
haberine cevap bu videou bakmana tavsiye ederim..

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 18:42 @christian1 Nr.: 23 Antworten

adam izindeyizzzzz
hakli sebeb gerekcelerle gelen her görüsü dinleriz bir dayanagi bir kaynagi varsa..
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 18:45 @pusu_vadi Nr.: 24 Antworten

adam izindeyizzzzz
zaten insan tarafsiz kalabilmesi icin öyle olmali.... peki gercekleri nasil ögrenebiliriz???
sizde birsey yayarken tarafsiz yani adil olmaya davet ediyorum!!!

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 18:49 @_defter_ Nr.: 25 Antworten

adam izindeyizzzzz
defter peki sizin paylastiklarinizin hakikat olup olmadigini biz niye inanalim? 

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 18:49 @christian1 Nr.: 26 Antworten

adam izindeyizzzzz
gercekleri örenmek icin arkaya dönüp bakacagiz yapilanlara bakacagiz,,türkiye gelisen kalkinan bir ülkemi,yoksa geriye tersine giden bir ülkemi...
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 18:57 @pusu_vadi Nr.: 27 Antworten

adam izindeyizzzzz
pusu benim anlamadigim birsey var !! 
kalkip otturdugunuz eskileri bizler kinarken sizler HA$A derdiniz..
onlarla ayni yolda yürürdünüz.. 
bari cikip bunu demenizi isterdim: YANLIS YOLDAYDIK

bak ekonomi yönünden gecen zamana karsi kötü söyledigimizi bulamazsin.... fakat unutmamak gerek eski zamanin ve yenin zamanin kosullarina sartlarina bakilmali

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:01 @christian1 Nr.: 28 Antworten

adam izindeyizzzzz
2002 yillarina gelindiginde gelismis ülkeler ayi birak marsi birak uzak gezegenlere uzay mekigi göndermek icin nasa 172 milyar dolar bütce ayirarak bu calismalari yapiyodu..bizim ülkede ise yol hastane yapacak para yoktu..simdi kardesim diger ülkeler bu alt yapilarini 1970 yillarda yapmisken onlara teknoloji vardida bizemi yoktu??..sen 2002 yilina kadar nasil bir ülkeydin o dönemlerde millet neyle ugrasiyodu..bizler gaz ekmek su kuyrugunda bekliyoduk ne cabuk unuttunuz o günleri.....
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:04 @_defter_ Nr.: 29 Antworten

adam izindeyizzzzz
hangi partinin birinci olup olmadigina biliyorum..  gerci hangi sartlar altinda??? ve  muhalefetin ayni becerisizlikleri..sözüm CHP ve MHP icin  Silocan haric
benim sualim senin 14 NOlu yazin icindi...

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:09 @pusu_vadi Nr.: 30 Antworten

adam izindeyizzzzz
evet  , evet ve genede evet dedik...
yollar yapildi, yattirimlarda oldu .... benim anlamadigim neden sizin gibi görüsü olamayani hemen damgayi vuruyorsunuz ... bu ayirimci yok bu bölücü yok bu bati yok bu bu bu.....

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:17 @christian1 Nr.: 31 Antworten

adam izindeyizzzzz
cok basit bu sorunuda cevaplayalim..cünkü ülkemizde bölücüler bu ülkeyi bölmek parcalamak icin ugrasiyolar ve varlar demi ? bu ülke insanini din üzerinden ayirmak isteyenler varmi var ? (alevi sünni gibi) ülkemizde batinin dis ülkelerin cikar amacli oyunlari varmi var..(türkiye ortadogunun en önemli ülkesi asyayi avrupayan baglayan bogazlariyla dünyanin merkezi bir ülkeynen otamatikmen dis ülkelerinin siyasetlerinide belirleyen bir ülkedir)...simdi her kesim bu yazdiklarimizin üzerinden türkiye üzerinden hesap yaptigina göre kardes bende bunlarinin ekmegine yag süren bunlarinin degirmenine su tasiyan her kesimi elestirir ve uyaririm..türkiye üzerinde bunca oynan oyunu görmüyomusun yoksa sen hala???
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:21 @_defter_ Nr.: 32 Antworten

adam izindeyizzzzz
insallah Türkiye daima dogru yolda gider zaten heppimizin istegi
fakat burada sizin paylastiklarinizin karsitini verdigimizde bize bölücülükle karsilik vermemenizi isterim.
bazen bu ata sözü aklima geliyor:: ati alan üsküdari gecti ::
at simdilik sizde 

ICH HOFFE UND GLAUBE DAS TÜRKBASE UNPARTEICH BLEIBT

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:27 @pusu_vadi Nr.: 33 Antworten

adam izindeyizzzzz
büyük baligin kücük baligi yutmasi gibi 
elbette bu her yerdedir.. fakat büyüklük barisi seven, afeden, bagislayici ve ADALET li davranmaliki bölücülüge yol,acilmamasin

hadi sizlere adaletten sasmiyacal adil ve vijdanli yorumlar belki gec  sonra gene bakarim iyi aksamlar

-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:28 @_defter_ Nr.: 34 Antworten

adam izindeyizzzzz
insallah öyle dedigin gibi bir yolda gidebilsek
-----
0

Beitrag gepostet am 19.08.16, 19:29 @christian1 Nr.: 35 Antworten

adam izindeyizzzzz
sevmiyon ama erdogan ne diyor.BIR OLACAGIZ DIRI OLACAGIZ..ancak bunlarin o zaman üstesinden geliriz..sanada iyi aksamlar
0

Beitrag gepostet am 20.08.16, 00:07 @esmersevgi Nr.: 36 Antworten

adam izindeyizzzzz
aynen atam izindeyiz adam izindeyiz...tartismayi sonlandirmak icin bu basligi kullandim...
0

Beitrag gepostet am 20.08.16, 00:09 @esmersevgi Nr.: 37 Antworten

adam izindeyizzzzz
her kez bir yol tutturmus gidiyo iste sende takil kafana göre sorun yokk
0

Beitrag gepostet am 20.08.16, 11:43 @pusu_vadi Nr.: 38 Antworten

adam izindeyizzzzz
Selam..
klasik konular bunlar...
Siyaseti  camilere,kislaya ve adalete bulastirmayin,bu atesle oynamak gibi birsey olur..

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 20.08.16, 15:30 @bizimel Nr.: 39 Antworten

adam izindeyizzzzz
son durumunu cidden hic iyi görmüyom cünkü erdogan düsmanligi inslarda hastalik yaptigini söylemistim bu sende paronoyaya dönüsmüs...atatürkle ilgili sana can dündarin hazirladigi belgeseli gönderdim evet ama bunu sana atatürkü kötülemek icin yapmadim benim bu forumda atatürk hakkinda bir tane olumsuz yazimi bulamassin...atatürkün inanip inanmamasi beni ilgilendirmez gider hesabini allaha verir ben vatana millete yaptigi hizmetlere bakarim..benim atatürk sevgim sizden daha fazladir merak etmeyin sizler ATATÜRKÜN ARKASINA SIGINARAK yazi yazarsiniz bizler izinden gideriz...bir gün kadere imanlada bir konu olmustu onlada ilgili video koydum simdi onuda söyle benim kaderi red ettigimi falan iste salla biseyler YAKISTIRDINMI kendine bunu özelden gönderdigim bir seyi buraya AKLINI teslim etmek gibi yalan dolan sunumlarla buraya  yazman YAZIK YANLIS INSANMISIN..
0

Beitrag gepostet am 20.08.16, 15:31 @davut-bey Nr.: 40 Antworten

adam izindeyizzzzz
alkis tutmaya devam isini yapiyon davut agam
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

adam izindeyizzzzz