|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
Dev liderimiz varken minarelerimiz asla ve asla ezansiz kalmaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
cumhurbaskanimi...papas mi anlamadim
)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
cahillerle ugrasmak istemiyorum...cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaya benzer o yüzden yorum yok sana kardes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
Belli daha yasi ufak abisi.kizmak yerine dogruyu anlatki dogruyu ögrensin papazlarla isimiz olmadigini bilsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
ne diyim mezig böylelerine yapacak bir aciklaman varsa buyur sen anlat ...ben inan yoruldum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
ich glaube nicht an patriotische sekten... schönen abend  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
dünya devletleri eger bir ülke icin aciklama yapiyosa sanmasinlar bizi sevdiklerinden eger suan cogu avrupa ülkesi erdogan lehine aciklma yapiyosa bilsinlerki artik karsilarinda eski ciftlik türkiye yok,bu devletlerin oyunlarini bozan dik duran kaya gibi bir liderimiz var RECEP TAYIP ERDOGAN::
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
adam gibi iki lider tanirim devlet bahceli ve recep tayip erdogandir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
 bahceliye burda dediginizi birakmiyodunuz .ama benim iki yil önce actigim konu duruyo bahceliyi öven büyük devlet oldugunu her firsatta savundum..tabiki sizler erdoganla ugrasmaktan bu adami bile harcamaya kalktiniz,,mapushaneler doldu tasiyo haklisin yeni yerler yapilmali daha yeni basladik inlerine girilecek cok adam var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
ben senin yerinde olsam mhp liyim diye gezmem utanirim..neden diye sorarsan kardes burda sen erdogan düsmanligi yapan herkeze alkis tuttun pkk yandaslarinin yazilarina bile destek verdin..halbuki onlarin niyeti bu ülkeyi bölmek parcalamakti sen vatan severim diyosun ama bunu burda hic göstermedin üstüne üstelik onlarla bir oldun..sirf erdogani elestirmek harcamak icin bunlari yaptin..simdi gelmis burda vatan sevgisinden bahsediyon...dedimja kardes 2 adam tanirim birisi senin parti baskanin her firsatta indirmek icin ugrastigin DEVLET BAHCELI..eger vatan seferlik devlet adamligi nasil olur diyosan örenecegin adamdir..digeri hic kuskusuz RECEP TAYIP ERDOGAN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
mübarek adam yillardir burdasin, bir gün olsun vatan severlik üzerine konu actindi pkk ya yönelik konu actinmi,,senin tek yaptigin simdiye kadar erdogani elestirmek erdogani elestirenlere alkis tutmak..bunun disinda biseyler yaptinmi yoksa benmi seni yanlis tanidim????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
akp yele mhp siayseti arasinda ne fark var?? erdogani mhp nin basina koy cok güzel yönetir keza bahceliyi akp nin basina koy cok güzel yönetir cizgileri yollari ayni olan partiler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
maho selo siyaseti konusmayi iyi bilen biri,belki niyetide iyi dir ama pkk la arasina mesafe koyamadi kaybetti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
maho ben sana pkk li gözüyle bakmadim isim istiyosan verim toniyi kast ettim,var burda üc bes kisi sende biliyosun onlari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
begenmeme sebeblerini söyledim vatan sevgisini göstermek icin vatanina göz dikenlerle bir olmayacakti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
aga senin zihniyeti begenmiyorum ve hic hosuma gitmiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam izindeyizzzzz |
sen erdogani elestirirken isterdimki,diger erdogani elestirenlerede hop sizde kendinize ceki düzen verin sizde yanlissiniz deseydin.. her önüne gelen elestirken sen hepsine alkis tuttun..eger bunlari söyleseydin benim gözümde delikanli adam olurdun...erdogani elestirme demiyom yanlislari yok demiyorum,,ama senin hatan yanlislarla bir olup bunu yapman...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!