Napolyon diyorki "Din Aptallari susturmak icin mükemmel bir silah!" Günümüzde maalesef bu yorumu tastikleyen onlarca ülkeler var.
Gerci bu gecmiste böyleydi simdi farkli mi olsun degilmi?
Din Insanlarin Vicdanini ve Duygularini en iyi etkileyen bir unsurdur.
Taaa ki Firavunlar ve Tasdevrinden bu yana insanlarin icinde bizi yaratan veya doganin üstünde bir güc olduguna inanmistir insanlar.
Insanlarin icindeki inanc cok önemlidir. Inanci olmayan vicdansiz ve duygusuzdur. Hernekadar ispatlari yok ise bile, yasadigimizin evremin bir dogusu vardir.
Insanogluna CENNET gibi bir dünya teslim edilmis, fakat bu cenneti yok edecek olanda yine insanoglu. Insanlar evrenin en nankör yaratiklaridir.
Günümüzde inanclar artik ikinci plana itilmistir. Inanclarin en önemli funktionu insanlarin vicdanlarini insanca kontrol etmesi gerekirken bu duygulari hunharca es gecmektedir.
Insanlik ölmüstür Ruhuna el fatiha!
Artik MODERN Din var: Modern DiN nedir?
Televizyonlar! Ne giyecegine, neleri bilmen gerektigini, neler düsünecegini, ne yiyecegini,
ne dogru ne yanlis oldugunu, kime inanacagini, nasil yasayacagini, nasil inanirsan dogru veya yanlis oldugunu, "Biz" "BiZiM" "Bizler" "Onlar", kimlerin kötü veya iyi insan
oldugunu, nasil yasayacagini, nasil inanacagini, hangi sekil inanacagini, adaletli bir yasamin nasil oldugunu, insanligin kreterlerini, kiminle evlenecegini, ne icecegini, nasil yardim edecegini, kimlere güvenecegini vs..vs...vs..arti ve arti üstüne basa basa yaziyorum sizlerin düsünmeye gerek kalmadigini, biz sizin icin düsünüyoruz sen kafani yorma TELEVIZYON yani MEDYADIR!
"Sözde ben bir insan olmaya geldim!"
Nimri Dede