atila,lutfen 77 nr daki yorumu oku
ben ne isidci nede tayibciyim,
Ama trukiye cumhuriyte vadandasiyim,su an devletmizin basinda RTE var ve ona itat ederiz
yarin baska biri gelir odanda itat ederiz
devlete baska kalrimak ,fitne getirir ve haramadir,gayri musluman bir devlet baskanina bile itaat etmeliyiz su an avrupda yasiyoruz burdakilere itat ettigimiz gibi
herkes dininde ve inanicda ozgur olmali,karisidakine saygili olmali
dunanyin her hangi bir ucunda bir muslumanin burnu kanarasa bunu kinamak agzimla ve kalbimle benim gorevmidir
onalr 6 yasindaki kizlara nihak yapiyorlar sizler tecvuz ediyorsunuz ikinizde sonucta ayni analyis
halan laiklik ve Atatturk adi atildan korunmaniz zavali bir dusunce bunlari artik kimse yutmaz ,,,eskidii asil yuzunuz beli oldu
Laiklik diye diye yilardir bizleri birbirimize kirdiran anaylayis artik iflas etiminanimiz gozu acildi
bo forumu ben musluman kardeslerimize yonelik acmistim,politik ve siysi amacli degil
SIZLER POLITIK FORUM ACIN DUSUNCELRINIZI ORDA BELIRTIN
toni beli sen insanlari iyi cozmusun,,iddalrina kargalar bile guler
sunu son olarak diyecegim,benim bildigim Kürt: vatansever,dinine bagli. durusut.mert deliknali...
kac gundur suclamalarin ve iftiralarin baska bir sey paylasmiyorsunun
senin seviyenine inmiyecegim
politk forum ac orda zehrini kus
hic omrumda degil,bana ne yakisritsan,ben turkum ben kürdüm ben arabim
ama ben musmumanim elhamdulliah
burda kimin le isen ahireten onlarla olacaksin ve insallah bende onlardan olurum
BEN MAZLUMLARIN VE MUSLUMANLARIN YANINDAYIM SUKUR
delil cok tsk,Allah c.c tum dularmizi kabul eyler insallah
dilek ve temenimiz bu
tsk onemli aciklamarin icin
ben zaten onceki yorumlarimda beltirmistim tum bu oyunlarin buyuk isarili kurmak oldugunu,tipki senin belritign gibi paylasiyorum yazdiklarini.
aslinda ben isin poltik yonune inmek niyetinde degildim,
dunyanin dort bir yerinde musluamn kani akiltiyor,su gunlerde de turkmen kardeslerimize zulum ve baski altinda oldukari icin:dua amacali forumu acmstim
ama bazi arkdaslalar meseliyi baska yone yoneldirmeye calistirlar.
oyanan tum oyunlar musluman topraklarida ve musluman kani aktiliyor malesef.
ALllah taala cumlemizin yar ve yardimcisi olsun,elimizde bu kadari geliyor ancak
kardes ,ben kimseyi savundugum yok.
ne RTE nede obur teror gruplari.kim ne politikaisni yanlis yada dogru yapsin pesinde degilim.
ben her zaman mazlumun ve müminin yanindayim
dulalarimizin dunyadaki musluman kardeslerimize
eyvallah katilimin icin
Yaradan cumle muslumnalrin yar ve yardimcisi olsun
Bu actigin konuya yaptigim yorumumdan dolayi 1 hafta ceza aldim.
Gercekler acidir.
Dünyada birtane huzurlu ve mutlu müslüman ülkesi yok ve olmayacakta.
Hikaye....
Zihniyet hep ayni onun icin ölen daima müslümanlar olacaktir. Sevinc cigliklarida
ibranice ve ingilizce ve bu ebedi böyle kalacaktir.
Yorum yapiyorsak gercekleri savunarak yorum yapiyoruz. Bilgi amacli yorum yapiyoruz.
Kör kör ahhh vahhh ile olacak sey degil.
Olay sorunlari görmek degil, cözümleri görememekten kaynaklaniyor.
Amac, Taktik ve uygulamalar bu ülkelerde hep aynisi.
Valla benim sahsen artik umrumda bile degil.
Kendi düsen aglamaz okadar. Bunlari tepelerine o insanlari getirirken sak saklarken düsüneceksin.
Daha cok sey yazarimda bosverin... herkes kafasina göre takilsin iyisimi ben karismiyorum kimseye )) böyle iyi...
Oksayan elin kiymetini bilmeyenler, Tekmeleyen ayagi öpermis ve sonular ortada bukadar.
yorumunu gormedim sanirim Admin kendine gore nedeni varki silinmis oyle dusnuyorum.
Bu gunlerde malum ortam bayagi karisik,memeketimiz uzerinde oyunlar planlar yapiliyor
belirtigin gibi su an tum musluman topraklari kan agliyor,buyuk oyunlar oynaniyor
Temenimiz baris huzur bulur artik insanlarimiz dindaslarimiz olmesin.
Hangi inancta olursa olsun kimsenin olmesine gonlumuz razi degil.
daha once belirtigim gibi,ben sahsen isin potik tarafina karismam,kim dogru yapti kim yanlis yapti
herkes kendine sorumlu.
Peygamberimiz (asm) bir hadislerinde şöyle buyurur: “Bir kötülük gördüğünüz zaman elle düzeltin. Buna gücü yetmezse dilinizle düzeltmeye çalışsın. Buna da gücü yetmezse kalben buğzedin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir
( bizim de elimizde dua gelir)
basimizda devletimiz var sonucta onlara riyyaet etmek zorundayiz,fikrini benimsersin benimsemezsin o baska sey.
Slm, bunuda Peygamberimiz buyurmus...
"En yakinin bile olsa adam kayirma, sahitligini dürüstce yap!"
NISA SURESI 135