christan dikat edersen ben yorumumda hic bir insan olmesin.
ornekler verdim bir insani olduren tum insanligi olmrmus gibidir..
zaten nickinde beli musluman olmadigin bunda saygimiz var herkes fikrini belirtsin
biz nasil dizin dinizie saygi gosteriyorsak sizde islama saygili olun....
ne isidi nede obur orgutleri samimi bulmuyorum ve hic birini desteklemiyorum
orda donen kirli siyasi durumlari burdan bilmeyiz..
isidin da musluman olmanlarinda supheleniyorum yada kafalari zehirlenmis insanlardir..
su anda ortadoguda yurutulen kirli savaslarin hepsi siyonist israil cikari icindir
ulkere kaos getirmek insanlari yerinden yurdundan etmek ve oralra buyuk israili kurmak bence tum amaclar ve oyunlar bunun icin.
cunku islam oldurmeyi yasakliyor kim olursa olsun
su an piyasada ve oradoguda olan tum orgultleri lanetliyorum hic biri dogur yapmiyor,ve isalmi degil
sirf islami leklemek icin isalmi isimler konuluyor.
sizlerin dusundugunuz gibi ben asiri islamci degilim,yani asiri isalmici diye bir din de yok,ben muslumanin elhamdullliah,isalmin emir ve yaskalarina uyma calsiyorum o kadar
burda musluman turkemen kardeslerimize zuum yapiliyorsa elbet e buguz etemek ,bir musluamn olarak benim uzerimde farz.
ayni seyi baska bir irktan olan muslumanlar icinde gecerli,cunku msulumanlr kardestir
zaten yilardir bizleri kürt arap turk vs diye aramiza fiteneyi sokan sizin ve sizin dusunceniz de olanlar ve Ataturk ismi arkasinsa saklanip memekeltimizi bu hale getiren sizlersiniz...
sizin diniz size bizim dinimiz bize...
herkes inandigi gibi yasamali