degerli forumcu Arkdaslar
suriyede Turkmen din kardeslerimiz buyuk,baski ve zulumle karsi karisiya.hepiniz bildigi gibi
su anda turkmen topraklari ustune vahsice saldiri yapiliyor
tecevuz iskence katliam ile karis karsiylar lutfen duyarli olalim .
bu kardeslerimiz musluman olduklari icin yok olma tehlikesi ile karsi karisiylar....
bacilarimiza tecevuz ediliyor.durum cok vahim,ordaki mucahitlerin elinde olan ufak tefek silahlarla olum kalim savasi veriyorlar.
havada rus ve suriye ucaklari,karada lubnan huzbulalhi( sozde hizbullah) ve en acimasiz iranin parali askerli buyuk vahset saciyorlar....
luften duyarli olalim en azinda dualrimizi eksik etmiyelim
Allah c.c yar ve yardimcilari olsun Rabbim guc versin insallah
MALESEF DURUMLARI COK VAHIM onceden uyarilmstik durum boyle olacagini yinde
Allah taela yardimcilari olsun ancak dualrimizila yanalrinda oluruz
tsk ederim eksik olma
kardes ben tayip yada baskasinin savunucusu degilim
kim musluman kani dokerse ve sebep olursa Allahtan bulsun
dua her kese nasip olmaz herkes de dua edemez
tartisma amacli degil sirf dua edelim
TUM MUSLUMANLAR BENIM KARDESIM kimin yani yanarsa benim de canim yanar
atila bu senin fikrin
ama ben hic ihtimal vermiyorumki,turkiye sunni turkmenleri alsin,sii turkmeleri almasin,yani kimin hangi mezhepte oludugnu nerden secsin zaten haladan da akin akin geliyorlar
turkyie gelenlerin icinde musluman olmiyan bir suru azinlik insanlar var ,kaldiki burda sii ayirmi olacagina ihtimal vermiyorum
Amin kardes ALLAH c.c dualrini kabul eder insallah su hayir mubarek gunde
sagol varol kardes
tsk elif,yanliz filsitin meselesi ; bir haklin meslesi degil...
filsitin meselesi Ümmet messelesidir.
Müslumanlarin ikinci degerli manevi cogarafyasidir ve isgal altindadir malesef
ustelik filsitin topraklari turkiye develtinin tapusundadir hala...
toni kardes,ben aslimi inkar edecek degilim,once muslumanim sonra .. irkim da kürt
ama dinimzde irkimiz ile soymuz ile ovunmek saflanmak haramadir
tum muslumanlar kardestir
kürdu olsun turku veya arap hic fark etmez.
isin syiasi tarafi beni ilgineldirmez ve beni asar devlet isi
ayrica kobani icin de ayni zafiyeti gosteridm elimde gelen dua etim
bizim burda kurt turk suriyeli ayidrt etemeden elimizden gelen yardimi ediyoruz
icin rahat olsun surda 3.5 hafadari forumu kes etim
yanlais her zaman yanlsitir her yerde soylerim,soyliyemesem kalbimde gecirim en azinda
Peygamber Efendimiz (S.AV) buyuruyor ki; “Eğer bir kötülük görürseniz, elinizle düzeltin. Elinizle düzeltmeye gücünüz yetmiyorsa dilinizle düzeltin. Dilinizle de düzeltmeye gücünüz yetmiyorsa kalbinizle buğz edin. Fakat buğz etmek imanın en zayıf derecesidir”.
bizim kide cegire misali insallah duamiz kabul olur,Allah tale tum msuluman topraklarina baris nasib eder
beli sen isin siyasi tarafindasin
demin dedim isin siyasi tarafi beni ilgineldirmez
ordaki senin dedigin gibi cihatcilalri vs ile yakindan uzaktan tanimam,ne hukumet ne de cihatcilari savunuyorum,saniyorum yazdiklarimi iyi okumuyorsun veya istedigin gibi anliyorsun
ne turkleri ne kurtleri nede baska kimseyi savunuyorum,tek savundugum musluman kardeslerim,,irki ne olursa olsun fark etmez
bu arada ben cihatci vs egilimi bir insan degilim,
sade musluman olarak yasama calsiyorum o kadar
ayrica desinler icin de ne kürd olurum ne de turk,Allah beni boyle yaratti ve ben bu halimle cok memnum ,,sukurler olsun musluman olarak yaratildik
kürt olunca illada siyatesci mi olmak lazim; illada partizan mi olmak lazim
KARDES NASIL BILIYORSAN OYLE OLSUN
sen beni illlede bir yere yakistiracan ya canin sag olsun
sunu fark etiim turkmen ve turklikte bayagi bi rahatsiz oldun,
ben tum musluman irklari severim ve kardesimdir
ynaliyorsun toni kardes ,
benim tek onderim HZ.Muhammed s.a.v.
ne cihatci ne isitci vede benezeri hic kimseye sempatim yok ve su an piyasada olan tum gruplar olsun tum siyasi gruplarin hic biri onaylamiyorum,her kes cikar pesinde
yinede katilimin icin tsk herkes fikrinde hurdur
ama uzamiyatilaim fitne olur konu uzadikca uzar
ha benim hakimda ne dusunursen dusun yanliyorsun o dediklerin hic birinden degilim
( kardes nerdse beni terorist ilan edecen insaf ya,hayir mubarek gunde bir ilyik yapalim ,dua edelim diye baszimiza gelmedik sey kalamdi)
forumu bastan asagi okusan ne kast etigimi analrsiniz konuyu analrsiniz ya
nedir yani turkmelere karsi agrasif haliniz anlma vermeyiorum,,,ben bir kürt olarak musluman turkleri destekliymezmiyim...
hatiriniz icin sunuda belirtim be halkimi da seviyorum,halkimi hic bir zaman satmam, ihanet etmem ,,,,ama miliyetcilik de asla yapmam
en iyi olanimiz takva sahibi olandir Allah taaleya yakin olandir,irki rengi fark etmiyor
ama ayirim yapmam irki ne olursa olsun benim icin onemli degil,
onemli olan musluman olmasi,tum muslumanlar kardesimdir
hatirin icin bir daha soyleyim,ordaki turkmeler musluamn oldugu icin bu siddete maruz kaliyorlar
evet dogru bildin ben cok konsumayi sevmem az ve oz,
hem cok konusani Allah c.c da sevmez
madem ben konsumayi bilmiyorum ve sen konuyu hala anlmadin,neden halan yorum yapiyorsun
ne yapim ben ancak bu kadar konusabiliyorum Yaradan beni kul olarak yaratmis,eksik hatali
biliyorum sen cok guzel konusyorsun,, sira sira dizili madlayalirin var tbk
toni farkinda isen tum aksam boyu suclama yapip durdun
sozde demkorat diye geciniyorsun madem oyle isen bari insalarinin fikirlerine saygi goster ama suclama zan altina birakma
bu kafa ile gidersen biz daha cok cekeriz
bir kac edebiat yapmakla bu isler cozulmez,sizin yaptiginiz ucuz kahramanlik
bu gidisatala bizler daha cok bosa yol harcariz
bu gurplara bari Allahu Ekberci demeyin,,,,iyi dinle bir insani oldurmek(musluman degil,,insan)
TUM INSANLIGI KATL ETMIS GIBIDIR
halan bana ,sucudur bucudur diye camur atma yakismiyor..
sozde forumcusun,,,forum suclama degil fikir belritme yeri
insanlari olamdiklari seylerle imtihan etme,
aslinda sevinecektim eger sen forumun amacani anlamsi olsaydin,seni aydin ve mert insan olarak biliyordum,malesef konu muslumanlik olunca hic tahamulun yok,tolernz yok
suriyeden kacan ezidler gosterdiginiz hassasiyeti musluanlara da gosterseydiniz sevinecektim
unutmayin ancak Mümün MÜMÜN KARDESIDIR
TONI SANA SON SOZUM senin degisnle Allahu ekberci,,keske Allahu ekberci olabilsek,
ALLAH Ekberci olmak her insanin kari degil,,,once mümin olmak lazim
tabi senin analtigin o teror gruplari Allah ekberci olamaz.........
benim senden anladigim,bir kürdün illede pkk li olmasi lazim
senin gibi bazi turk miliyetcilerde dusunuyor; tum kürtler pkk lidir.
yillardir bunu anlatiyorum,kürdum ama pkkli degilim,kürt demek pklli demek degildir...
Arkdas ben sapina kadar kürdüm,inancim Islam Allahin yolu.
senin dedigin o gruplarin hic birini de tanimiyorum,desteklemiyorum ve benimsemiyorum
gayri muslumlerde saygimiz var,ama onlarinda bize saygisi olsun
DINIMIZ ISLAM,kitabimiz KUURANI KERIM
Rehberimiz HZ.Muhammed s.a.v
azcik islami bilgisi olan benim neci oldugumu secmstir
acik ve net soluyorum, bundan sonra beni hangi gruba yakistirsan ne ile suclarsan hic onemi yok,
sanirim beni anlyian anladi
yaziklar olsun size bu kadarmi rus dostu oldunuz ,ne cabuk unutunuz ruslar dogu ve guney doguyu isgal etigini
maho elinde geleni arkana koyma ilk basta beni sikayet et
maho sanirim sende forumun amacini anlamdin toni gibi,,,
benim fikrime dusunceme saygi gosterin,benim gonlum muslumanlrin kat edilmesine razi degil,habgi irktan olursa olsun
ama siz forumu istediginiz gibi yonledirme calsiyorsunuz,,,isid yok Allah ekeberci
halan bencilik var icimizde,halen ben... halen benim 5 tane avukatim var havalri
boyle olursak daha cok cekeriz
unutmuyalimki Hepimiz Allahin kuluyuz ,biz kimizki,zayif nankor insaniz malesef
sizler Alevi olabilirsiniz saygimiz var yada gayri muslum fark etmez
ama bir birimize saygimiz olmali
kimse kimseden korkmaz .dua amcali forum actik,nerdese bizi terorist ilan edeceksiniz ya
elizde geleni arkaniza koymanin
ALLAHTAN c.c baksa kimseden korktugum yok