89 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 28.09.15, 23:20 Nr.: 1 Antworten

Ebu Bekir Olmak
Selamun Aleyküm

Hz.Ebubekir r.a. SIDDIK makamının sahibi,övülen kişi, sadıkların ve teslimiyetin en mükkemmel hali...

Cihan Güneşi s.a.v. efendimizin Şeytana Ebubekir hakkında ne düşünüyorsun dediginde

İblisin : Ben onu cahile zamanı kandıramadım ki şimdi kandırayım dedigi Muhteşem İnsan

Malını,Mülkünü İSLAM'a ve Onun Yüce Peygamberi s.a.v. efendimize harcayan;Bilinmesede işkencelere göğüs geren...

Mekkeye geldiginde Efendimiz s.a.v. MİRAC hadisesini anlatmış ama kendisi yoktu yanında Mekkenin Müşriklerinin Duydun mu Ey Eba bekir arkadaşın ne diyor dediklerinde 
O diyorsa Vallahide Billahide doğrudur diye tasdik eden hazine...

Nasr (İzaca) suresi indiğinde Gözyaşını tutamadığında Sahabe Ayetin sevinci ile ağlıyor Zannettiler.Oysaki Hz.Ebubekir r.a. efendimizin s.a.v. Vefatının yaklaştıgını anladıgından üzüntüden ağlıyordu.

NOT : Efkan Ala denen adam gaflet hatta hıyanet içinde Efendimiz Mekkeye girdiginde gururlandı ve ikaz üzere İZACA indi dediği sure 

İşde o surenin neden indiğini anlayan İnsandı Hz.Ebubekir efendimiz.

Ayeti Kerimede  iki kişiden ikincisi   ifadesinde geçen Ebubekir efendimizdir.Ve bu ayetten dolayı Hanefi Mezhebinde Ebubekir efendimize hakaret ve diğer çirkin laflar edenler Kafirdir.

Ebu Bekiri Sevmek Ümmetime Vaciptir.Hz.MUHAMMED S.A.V

Rabbim Şefaatına mazhar eylesin cümlemizi inşaAllah...

-----
sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM 
0

Beitrag gepostet am 29.09.15, 18:14 @_asil_ Nr.: 2 Antworten

Ebu Bekir Olmak
Allah Razı Olsun....
-----
0

Beitrag gepostet am 30.09.15, 10:06 @aymavisi Nr.: 3 Antworten

Ebu Bekir Olmak
peygamber davranışıda bulunursun yada olmaya calışırsın sen peygambermisin derler  kendilerinden birazdaha soğuturlar
0

Beitrag gepostet am 30.09.15, 19:54 @inci-boncuk Nr.: 4 Antworten

Ebu Bekir Olmak
Haşa kimse Peygamber olamaz ama Peygamberlikden sonraki En büyük Makam olan SIDDIK makamı ve onun sahibi olmakda her insana Nasip olmaz her yürek dayanamaz her insan kavrayamaz
-----
0

Beitrag gepostet am 30.09.15, 19:54 @_asil_ Nr.: 5 Antworten

Ebu Bekir Olmak
Amin ecmain...!
-----
0

Beitrag gepostet am 30.09.15, 20:04 @aymavisi Nr.: 6 Antworten

Ebu Bekir Olmak
yazımı iyi oku iyi anla
0

Beitrag gepostet am 30.09.15, 20:05 @inci-boncuk Nr.: 7 Antworten

Ebu Bekir Olmak
Sen beni anlamadın ki  Ebubekir efendimize isnat edilenlerden biri senin dedigin diğeri de hz.Ali ra efendimizin Hakkını gasbetti demelerinden açıklık getirdim 

-----
0

Beitrag gepostet am 05.10.15, 19:49 @aymavisi Nr.: 8 Antworten

Ebu Bekir Olmak
slm can insanlarin inacina ve inanclara saygi duymak lazim herkeasin kendisine göre inanci vardir buna saygi duyalim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ebu Bekir Olmak