|
|
|
Keder ne der |
Fatih Sultan Mehmet, çocukluğunda biraz yaramazlık yapınca, babası olan 2. Murat Han:
-“Ne kadar yaramaz bir çocuksun, senden adam olmaz” diye çıkışır.
Orada bulunan ve velâyet sırrıyla kalp gözü açık olan Akşemseddin Hazretleri, hafifçe gülümseyerek şöyle der:
-Peder ne der, kader ne der.
----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
AMİNNNNN
Seyyid Ahmed Arvasi hzlerinin buyurdugu gibi Tarihde Ne zaman TÜRKLER Kendi Özünü bildi Dünyaya Hükmetti İSLAMI YÜCELTTİ onun icin Özünü bilenleri basımıza getirsin Rabbim ki İSLAM GÜNESİ DUNYAYI AYDINLATSIN... ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Aleykum selam bizimel Türkiye su an Bataklıga gidiyor maalesef BOP denen Yahudi oyununa alet olduk ve hala uyanamadık ALLAH uyananlardan eylesin cümlemizi yoksa halimiz haraptır. ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
 Sen Partizansın _asil_ Tarihi ve Dini yorumlamanda sakınca doğuyor kanısındayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Şimdiki Cumhurbaşkanımız Başbakan iken acıkladı Bizim en önemli görevlerimizden biride BOP eş başkanı olmamızdır diye
Siz aç karnına ne içiyorsunuz... ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Bende eleştirdim sadece
kendine Hakim olamayan Parti başkanları dedin isim zikretmedin ve tümünü töhmet altına koydun haberin var mı ? ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Madde kullanıyon mu demedim ne iciyon dedim cay da icecek Su da
BOP ne demek ?
Kimin Projesi ? ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Demirtaşı geçelim Benim gözumde teröristtir.
Evet haklısın Bahçeli Tertemiz gecmisi olan,Zerre arkasında bir hile yalan dolanın olmadıgı dosdogru bir hayat yaşamış ömrünü bir davaya harcamış İnsan...Bana yalakalık ederler diye Partisindeki cami yerine baska camiye giden gittigi camidede boş buldugu yere oturan DEVLETİN MALINI YEMEYEN;YEDİRMEYEN;ÜLKESİNİ BÖLDÜRMEYEN biri İmam hatipli olmadıgı icinde Sevilmeyen....
Kılıcdaroğlu sevmem fikrini ama milyonlarca insanın sevdigi birine Laf edemem cunku Devletin Parasını yedigini duymadım.Cocuklarına Gemiler aldığını duymadım.Kendisini eleştirenleri hapse attırdıgını duymadım.Yandaşım diye yegenini,akrabalarını zengin etmedigini duymadım.
Sen ve zihniyetindekiler Hz.Ömer ra gibiyim deyip Yezid gibi davrananları seversin Haklısın deme de bir insanın Bilgisi ile mi değer verilir hırsızlıgı,yalancılıgı,ve teröristlerle anlaşmasına mı değer verilir dedim ya okuyorsun ama Boğazından aşağı gitmiyor okudugun....
Normal bu zihniyet Demirel e 40 yıl baba dedi .... ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
O diyorda bizim Kıblesini şaşırmış Müslüman görunenlerde inanıyor o inkar edincede hepsi ediyor
Allahdan internet ve tv ler var inkar edildim mi hemen gösteriyor
Zaten Ben bunların Müslümanlıgına şüpheliyim bir insan BOP eşbaşkanıyım diyecek ve müslümanlar
susacak Secim zamanıda Kahrolsun Yahudi diyecek
Bi Bilal Erdoğan demiyor oda haklı adamın tüm gemileri İsrail-Mısır arası sefer yapıp para kazanıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Sende bu Yahudilerin dedigine inanıyorsun yani
Davostan Sonra Tayip Erdoğanın acıklamalarını izlememişin demek ki OYUN için de oyun varken diğerlerini Yahudi Dostu ilan edecek kadar KİN bürümüş
Madem Öyle neden BİLAL ERDOĞANIN oğlunun gemileri İSRAİL-MISIR arası çalışıyor bunuda izah etsende Tüm TÜRKİYE merakını giderse..... ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Zaten tek amaç TÜRKİYE...Dünyanında derdi TÜRKLER sen bunu anlayamamışın
Irak düşerken Zalim Saddam yıkılacak Mazlumlar kurtulacak diyen ERDOĞAN
Kaddafiyi düşman ilan eden Mazlumların kurtulacagını söyleyen ERDOĞAN
Esedle ailecek yiyip içen sonra denizde yüzen ve ZALİM BU diyen ERDOĞAN
Ya sen harbi gözünü kapatmısın biraz Onlar yıkılmadan öncesine baksan Erdoğan önce kardesim der sonra ZALİM diyerek yıkılmasına ön ayak oldu.
Şu an MALATYA da Füze Kalkanı kuruldu İRAN üzerine dogru İSRAİLİ koruma amaçlı Haberin var mı senin...Kim kime uşaklık ediyor bakda gör
Mavi Marmarayda Öldürülen FURKAN adlı cocugun babası vekil oldu biliyormusun Ne icin Müslümanları Oğlu sehid oldu diye göstermek icin...eee Bunca Asker Sehid oluyor onların babası niye Vekil edilmiyor Sormaz mı insan....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Ölmüşün arkasından konusmayı akp deki müslümanlardan gördük İsmet Paşa sevilmiyor komünist bir insan ama bir onun secim gezilerine bakalım birde simdikilerin ama yine anlayamazsın Ha bu arada Ben Chp li degilimmm bunuda belirteyim ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Tek gerçeği ALLAH ve onun bildirdikleri bile bilir Sizinde Bayramınız ve cumanız Mübarek olsun dilerim ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keder ne der |
Bi ulaşım var dediklerinizin icin de oda nedense Karayollarına degil özel Müteahitlere verildi ve ihalesiz neden verildi kaça verildi belli degil
diğer konularda EĞİTİM TÜRKİYEDE Sıfırladılar Suan yetişen genclerin %60 Gerizekalı olarak mezun olabiliyor.Artık Ortaokulların önunde uyuşturucu satılıyor
Sağlık Benim hem işim gereği hemde insan olarak her daim yüzgöz oldugum bir alan Ve MAHVETTİLER.
Kişi sevdiğinin dini üzeredir der kapatırım konuyu ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!