24 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.01.15, 18:26 @a-la-naz Nr.: 81 Antworten

az düşünün
sevgiden   daha  kutsal  bir  değer  yok  benim için.  ben  aşık olursam dünyalar benim oluyor..herkes  birbirini   hatda tüm  canlıları sevecek
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 18:36 @a-la-naz Nr.: 82 Antworten

az düşünün
icinde kavga  olmayan  hic  bir  din  yok. şu  an  milliyonlarca  insan  din adına  birbirini  boğazlıyor...sen  hoch  deuch  yazıyorsun  sen az anlıyorum  alenez..
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 18:40 @yesil123 Nr.: 83 Antworten

az düşünün
yaaa  lütfen  bu  konuda  bari  biraz  insaflı  olun.  o  söylenenler hepsi  kurgu..  rte  amacı  suriyede  m  kardeşleri iktidara  taşımak..  onuda  beceremedi.  esadın arkasında  halk  desteği  olmassa  esad  bir  günde  kaddafi  gibi  olur...
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 18:46 @yesil123 Nr.: 84 Antworten

az düşünün

bakın  halep  yüzde 90  sunni  ama  kontrol  esad  güclerinin  elinde..yani halk  sevi,yor  adamı...ve  esad  şu  an   90  ülkeye  karşı  savaş  veriyor..  saygı  duyorum  esad a 

güle güle

0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 18:48 @a-la-naz Nr.: 85 Antworten

az düşünün
unutma   sen  varsan  din  var.. sen  yoksan  oda  yok...
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 18:53 @a-la-naz Nr.: 86 Antworten

az düşünün

sonsuz olan zamandır… dinler gelip  geciçidir

Yaşamdaki her şeyin bir ömrü var. Sonsuz olan ise yaşamının kendisidir. erkek
ve onun egemeni olduğu tarihin de bir sonu olacağı muhakkaktır.   hemen de  beni  din  kötüleyicisi  olarak  göstermeniz..sorgulama  ve  sevgi  kültürü  olmayınızdandır

0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 19:42 @kurtbeyi Nr.: 87 Antworten

az düşünün
bey efendi  ölenlerin  büyük  kısmı  sosyalis idiler...birde  orak  cekicli  kızıl  bayraklar  hic  bir  ulusu  ve  dini  temsil etmiyor
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

az düşünün