savaslarin din savasi degil
sömürge
ac birakarak terbiye etme
parcalayarak dagitma
ve yeryüzü kaynaklarina tek basina sahip olma
arkadaşım bu sözlerinin altına imzamı atıyorum..peki bu evrensel terörün tanrılarının yerli iş birlikçilerini niçin? görmek istemiyorsunuz. bu yerli işbirlikçiler olmasaydı milliyonlarca mahsum halk ölürmüydü?. bunların kim olduğunu niçin sorgulamak şstemiyorsunuz.. vijdanınız kurudumu yoksa.. sözüm sana değil alınmaa!
öyledirrrrr tek kurt ismini sevmedim ama idare eder artık. onuda öyle kabul edelimm
zaten yemen hükümeti fiilen bitmiş durumda.. yemende iranın desteklediği husin.ler başkent dahil ülkenin büyük kısmını ele gecirmişler..suudilerin desteğiyle hükümet ayakta duruyor. yemen daha karışık
kısmen size katılıyorum sevgili arkadaşım.düşünceleriniz cok insanii
günaydın.. söylenecek her şeyi söyledim..sizde anlayacağınız kadar anladınız..cok tşkür
suriyeye muhaliflere sivil halkin ve cocuklarin esadin varil bombalarindan korunmasi icin
pakistana onlarinda bize kurtulus savasinda ettikleri yardimlardan dolayi
eger bunlar teröre yardim etmek anlamina geliyorsa
ozaman türkiye bir terör devleti bende bir teröristim
diyorsunuz da...
Suriyedeki ic savasin olusumuna destek ve sebebiyet verenler her savasta oldugu gibi savastan nasibini almis cocuklarin da vebalini tasimaktadir...
Suriyenin PKK terör örgütüne (bir zamanlar,gecmiste) verdigi destek icin nasil kiyametleri kopardik hatirlarsaniz..
Oysa simdi biz ayni seyi yapiyoruz ve suriyenin kiyametleri koparmasi da normaldir..Belki bunu misilleme olarak yaptik ve yapiyoruz...
Türkiye bir terör devleti degildir ve sen bir terörist degilsin ,iktidarin terör örgütlerini desteklemesi ve yardim etmesi ,devleti veya vatandasin terörist kilmaz ...
Ancak burada vatandasin terörü destekleyen iktidara hoppp ne oluyor demesi gerekir...
keske esad demokratik secime girmeyi kabul etseydide halkin istedigi bir yönetici basa gelseydi bu kendide olabilirdi
ozaman belki savas hic baslamayacakti ..
burda dur!!!!!
rte ağzıyla konuşuyorsun.. suriyede secimi esad defalarca istedi.. batı ve onun iş birlikcisi rte ısrarla hayır bu demokratık olmaz dediler. sanki kendileri cok demokratik..esad batılı emperyal güclere karşı dik durduğu için yıkılmak isteniyor.. senin..rte tonlarca silah gönderdi eli kanlı katil örgütlere.. suriyede akan kanın baş sorumlusu rte dir...