24 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:32 @yesil123 Nr.: 61 Antworten

az düşünün
bey efendi..
terör örgütlerinin ve destekcilerinin islam ile alakasi olamaz diyorsunuz ancak destekleyicileri kolluyorsunuz bu bir tezat degilmidir.??
destek verdigi tescil edilmis iktidar söz konusu olunca olaya baska yönden bakiyorsunuz..
ben yazdiklarinizdan bunu anladim. yanlismiyim...

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:43 @yesil123 Nr.: 62 Antworten

az düşünün
Kardes ..
adanada yakalanan tirlar türkmenlere gitmiyordu..
Ortadoguda sunni bir devlet kurmayi amaclayan ISID,e gidiyordu..türkmenlere hicbir yardim yapilmadi..Türkmenler resmen iktidara isyan etti..nasil türksünüz diye..
kendini savunmak bambaska birseydir..

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:49 @yesil123 Nr.: 63 Antworten

az düşünün
yani bravo  cok zekisiniz benim hemencik mit mensubu veya paralelci oldugumu anladiniz..
iste zihniyet budur..
son yazdiginiz cümle ise düsünce yapinizi ve hizmet ettiginiz ideolojiyi acikca itiraf etti...
SIKISTIGINIZDA  böyle seylere basvuracaginiza öz elestiri yapmayi deneyin birsey kaybetmessiniz.

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 17:39 @yesil123 Nr.: 64 Antworten

az düşünün

savaslarin  din  savasi  degil  

sömürge 

ac  birakarak  terbiye  etme

parcalayarak  dagitma

ve  yeryüzü  kaynaklarina  tek basina  sahip olma 

arkadaşım  bu  sözlerinin  altına  imzamı  atıyorum..peki  bu  evrensel  terörün tanrılarının  yerli  iş birlikçilerini  niçin? görmek  istemiyorsunuz. bu  yerli işbirlikçiler  olmasaydı  milliyonlarca   mahsum  halk  ölürmüydü?.  bunların  kim olduğunu  niçin  sorgulamak  şstemiyorsunuz.. vijdanınız  kurudumu  yoksa.. sözüm  sana  değil  alınmaa!

0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 17:55 @kurtbeyi Nr.: 65 Antworten

az düşünün
bey  efendi sizde  konuyu  nerelere  cekiyorsunuz.. tabiki  insan  canı  alan tüm  eylemleri  kınıyoruz..  burda  sorun  bir   silahsız. mizah  dergisine din  adına  baskın yapılıp  can  alınması.  mızaha  neden  mizah la  cevap  verılmiyor..neden  bir  düşünce  tartışılmıyor?
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 18:02 @kurtbeyi Nr.: 66 Antworten

az düşünün
sende  haklısın  abi
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 19:40 @kurtbeyi Nr.: 67 Antworten

az düşünün
kurtbey  efendi. gazete  makalesinden  bunu  tartışamayızki..şunu  hepimiz  cok  iyi  biliyoruz.emperyal  ülkeler  dini  kendi  cıkarları  için  cok iyi  kullanıyor..soruyorum?  vahşi  kapitalimle din neden  içice...
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 19:48 @kurtbeyi Nr.: 68 Antworten

az düşünün
cok  özür  dilerim  size  yaşlı  demek icin gazete  makalesi cümlesini  kurmadım.. tekrar  özürr
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 19:58 @kurtbeyi Nr.: 69 Antworten

az düşünün
bence  kendinize yinede yaşlıyım  demeyin. toplum  yaşlılığı  bir ayağı  cukurda  olarak algılıyor..kafa  karışıklığı  zaman  zaman her  yaşta  insandada  oluyor.. eşinize  yardımcı  olmanız  son  derece  güzel..eşiniz  şanslı  biri...
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 20:03 @xatune Nr.: 70 Antworten

az düşünün

öyledirrrrr tek  kurt ismini  sevmedim ama  idare  eder  artık. onuda  öyle  kabul edelimm

0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 20:43 @kurtbeyi Nr.: 71 Antworten

az düşünün

zaten  yemen  hükümeti  fiilen  bitmiş  durumda.. yemende  iranın  desteklediği   husin.ler başkent dahil  ülkenin büyük  kısmını  ele  gecirmişler..suudilerin desteğiyle hükümet  ayakta  duruyor.  yemen daha  karışık

0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 21:24 @argo_mx Nr.: 72 Antworten

az düşünün

Evet argo kardes...
Politik kurnazlik yapan sözde müslüman ancak islami kendi cikarlari dogrultusunda kullanan kisilere yapilmis bir benzetmedir..
Gercek inananlar ve dürüst olanlara sözüm yok..yani kisilerin yaptigi seytanliklara kanma anlamindadir....bilmem aciklayici oldumu.???

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 21:51 @argo_mx Nr.: 73 Antworten

az düşünün
Argo kardesim...
elestirlerinde hakli olabilirsin ,ancak bazen kendini bilmez kisiler sinirleri hoplatiyor ve cok keskin yazmak zorunda kalabiliyorsun..
O bahsettigin kutsal topraklara ben de gitmeyi planliyorum,yazdiklarim o kutsal topraklarla veya oraya gidenlerle ilgili degildi ,yine de elestirin icin tskler,yanlis anlasildigimi düsünüyorum..
Bir yere gitmeye gerek yok ..cümlesinde oraya gitmeyin anlami kesinlikle yoktur..sadece aklini kullan anlaminda yazmistim...ama dedigin gibi daha dikkatli olmak gerek...
                                                             kal saglicakla..A.E.O

-----
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 00:32 @sadet Nr.: 74 Antworten

az düşünün
evet sadet herzamanki gibi biri var her yazdigi satirlarda illah ya din yada ya din konulariyla dolduruyor..insan bazen istemezsede cevap vermeye mecbur oluyorum. sonunda konu gene güneyden kuzey güney kutuba selamlar
-----
yeni yila güzellikler dilerim
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 09:01 @kurtbeyi Nr.: 75 Antworten

az düşünün
aynen  sevgili  abim.söylediklerin  cok  doğru..bunlar  küresel  silah  tüccarlarının iş birlikcileri..
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 11:04 @anlage Nr.: 76 Antworten

az düşünün

kısmen  size  katılıyorum sevgili  arkadaşım.düşünceleriniz  cok  insanii

0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 11:06 @yesil123 Nr.: 77 Antworten

az düşünün

günaydın..  söylenecek  her  şeyi  söyledim..sizde  anlayacağınız kadar  anladınız..cok  tşkür

0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 14:36 @yesil123 Nr.: 78 Antworten

az düşünün

suriyeye  muhaliflere  sivil  halkin  ve  cocuklarin  esadin varil  bombalarindan  korunmasi icin

pakistana  onlarinda  bize  kurtulus  savasinda  ettikleri  yardimlardan  dolayi 

eger  bunlar  teröre  yardim  etmek  anlamina  geliyorsa 

ozaman  türkiye  bir  terör  devleti  bende  bir  teröristim 

diyorsunuz da...

Suriyedeki ic savasin olusumuna destek ve sebebiyet  verenler her savasta oldugu gibi savastan nasibini almis cocuklarin da vebalini tasimaktadir...

Suriyenin PKK terör örgütüne (bir zamanlar,gecmiste) verdigi destek icin nasil kiyametleri kopardik hatirlarsaniz..

Oysa simdi biz ayni seyi yapiyoruz ve suriyenin kiyametleri koparmasi da normaldir..Belki bunu misilleme olarak yaptik ve yapiyoruz...

Türkiye bir terör devleti degildir ve sen bir terörist degilsin ,iktidarin terör örgütlerini desteklemesi ve yardim etmesi ,devleti veya vatandasin terörist kilmaz ...

Ancak burada vatandasin terörü destekleyen iktidara hoppp ne oluyor demesi gerekir...

-----
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 16:42 @yesil123 Nr.: 79 Antworten

az düşünün
Begendiginize sevindim tskler..
Bir ülkenin hangi rejimle yöneltildigi veya oradaki halkin yasam sekli kendilerini ilgilendirir,bu nedenledir ki,hicbir ülkenin bir digerinin ic islerine karismaya hakki yoktur..
ABD nin yaptigi gibi saddam diktadördür ve irak,a demokrasi getirecegiz söylemleri,müdahalenin ardindan demokrasinin olmadigi gibi bir kaos ortami olusmasina neden oldu..
Kisaca herkes diktatör denilen saddami arar oldu...
Bu yukarida saydigim söylemler,cikar ve menfaat eylemlerine kilif gecirmekten öte birsey degildir.
Simdi de suriye icin ayni senaryo uygulanmakta ...Asil amac ABD nin büyük ortadogu projesinin hayata gecirilmesidir..gerisi hikaye..
Ancak bu projenin sahibi ve neferi olanlar....
Esad,in sadece alevi asker ve vatandaslari sayesinde ayakta durdugunu zannedip yanildilar,hatta önceki söylemlerinde cark edip,Isid,e karsi birlesme önerdiler...
Biz de yanlis bir politika uyguladigimizin farkina gec vardik ama hala ABD ile yaptigimiz bazi anlasmalarda esad,in gitmesini istiyoruz...
Ama akliselim herkes esad,in gitmesiyle ayni irak,taki gibi bir kaosun olusacagini,ve bu durumun bizim icin cok tehlikeli olacagini söylüyor...
Katilmayacaksin ama maalesef dis politika iflas etmistir...

-----
0

Beitrag gepostet am 12.01.15, 18:23 @yesil123 Nr.: 80 Antworten

az düşünün

keske  esad  demokratik  secime  girmeyi kabul etseydide  halkin  istedigi  bir  yönetici  basa  gelseydi  bu  kendide  olabilirdi 

ozaman  belki  savas  hic  baslamayacakti ..

burda  dur!!!!!

rte  ağzıyla  konuşuyorsun..  suriyede secimi   esad  defalarca  istedi..  batı  ve  onun iş birlikcisi  rte  ısrarla  hayır  bu  demokratık  olmaz dediler. sanki  kendileri  cok  demokratik..esad  batılı   emperyal  güclere  karşı  dik   durduğu   için  yıkılmak  isteniyor.. senin..rte  tonlarca  silah  gönderdi  eli  kanlı  katil  örgütlere..  suriyede  akan  kanın  baş  sorumlusu  rte dir...

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

az düşünün