21 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.01.15, 08:59 @-lalel Nr.: 41 Antworten

az düşünün

önce  günaydın.  bakın  cok  net  soruyorum!  türkiye  hükümeti  ve  onun  başcalanı  pardon  başbakanı. selefi  katil  ruh hastası  örgütlere  libyada. suriyede  ırakta milliyonlarca  insanın kanına  giren canilere  ve  işbirlikci başta amerika  olmak  üzere emperyalist  ülkelere  destek  verdimi  vermedimi? vermedi  diyorsanız  inanın  dürüst  değilsiniz. verdi  diyorsanız  sizler  nasıl  müslümansınızda bu  başcalanı  halen  savunuyorsunuz..

0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 09:48 @-lalel Nr.: 42 Antworten

az düşünün
sayın  bayan politika  yaşamı  güzelleştirme  sanatıdır...hırsızlık  rüşvet  katillere destek  için  yapılmaz. cevap  alamadım  dürüst  değilsiniz..
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 09:58 @-lalel Nr.: 43 Antworten

az düşünün
HİHİ  COK  NET  SORU  SORDUM  CEVAP ALAMADIM  konuyu  başka  yere  cekiyorsunuz  tığkı  yalancı  cocuklar  gibi
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 10:26 @-lalel Nr.: 44 Antworten

az düşünün

en  azından  biraz  dürüstsün. 3  milliyon  müslümanı  katleden ve  ortadoğuyu  kan gölüne ceviren emperyalistlere  bu  hükümetin yardım yataklık  ettiğini  kabul  ettin. ama sizde  hic  vijdan yokmu  siz  ne  bicim  insansınız  hala  bunları  savunuyorsunuz...ölen insanların kanı sizdede  var..bunlara  oy  verdiğiniz  için..

0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 10:39 @-lalel Nr.: 45 Antworten

az düşünün
vijdanınız   varsa  onu  arada   bir  sorgulayın..güle  güle empati  yoksunu  bayan
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 13:00 @anlage Nr.: 46 Antworten

az düşünün
Din konusu herzaman polemige acik bir konudur..
oysa gayet basit inanan kisi namazini kilsin duasini yapsin kimsenin girdisine ciktisina karismasin..
bu ben daha iyiyim,daha inancliyim daha müslümanim ayaklari külli günahtir..
Dini reklama yani dini reklamcilik yapanlarin yeri cehennemdir,dinde reklam olmaz...
veya dini yobazlik düzeyinde yasayanlar cok büyük günah isliyorlar

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 13:35 @isyankarmarti Nr.: 47 Antworten

az düşünün

kanunı.nın  cocuklarını öldürmesini  500  yıl  sonra öğrenen  halka. soyulduğunu  kandırıldığını ben bir  günde  öğretemem...

0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 15:03 @anlage Nr.: 48 Antworten

az düşünün
Kendilerini müslüman sayanlar  mekkeye gidip görünmeyen seytana tas yagdiriyorlar..
Oysa bir yere gitmeye gerek yok gözlerinin önündeki görünen seytana tapiyorlar...
Benden sana kücük bir nasihat ugrasmaya degmez bu bakar körlerle...

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 15:41 @anlage Nr.: 49 Antworten

az düşünün
yaw anlage kardesim..
iki üniversite bitirdim diyon da hangileri acaba ilahiyat fakültesini sen üniversitemi sayiyon...
ya benim gibi üc universite bitirip bes lisan bilseydin ne olacakti..
10 tane diplomam ve lisansim var yinede burada zirvaliyom iste..demek okul bitirmeyle olmuyor..
sosyalizmin islama karsi oldugunu savunuyom da islami sosyalizm diye birseyden haberi olmayacak kadar cahilim iste...idare et...

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 15:46 @yesil123 Nr.: 50 Antworten

az düşünün
tek kelime  ile  hayır.  neyin    kimin buyruğu?
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 15:50 @anlage Nr.: 51 Antworten

az düşünün
seni gercekten cok seviyorum. cünkü bulunmaz bir türsün vesselam.. 

hahahhaaaa valla cok güldüm allah ta seni güldürsün....

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 15:53 @yesil123 Nr.: 52 Antworten

az düşünün
biraz   mantık   yürütürsek.  bütün   dinlerin  bir  ütopya  olduğunu  cok  iyi  anlarız.  eğer   dinler  benim  yaşam  alanıma müdahale  ediyorsa  tabiki  tepki  veririm. dini  tanrı  ile  aranda  yaşıyorsan  benim icin  hic  bir  sorun  yok..  fakat  sende  görüyorsun  insanlar  din  uğruna  birbirlerini  boğazlıyor....umarım anşılmıştır.
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 15:59 @yesil123 Nr.: 53 Antworten

az düşünün

sevgili  arkadaşım  şiddet  icermeyen  her  düşünce  tartışılmalı. fakat  islamda  bunu  yapamazsınız karşılığı  ölümdür. hic  bir  düşünce  insan yaşamından  daha  değerli  değildir...

0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:02 @yesil123 Nr.: 54 Antworten

az düşünün
offfff  hep  söylenen   aynı  gercek  islam  bu  değil!  ama  ortada bir  realite  var..  senin  gibi  herkes  olsa  ben yarın  müslüman olurum
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:03 @yesil123 Nr.: 55 Antworten

az düşünün
kusura  bakmayın cıkmam lazım  sonra  görüşürüz..
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:03 @yesil123 Nr.: 56 Antworten

az düşünün
Yesil kardes..
Bizlerden sizlerden ifadeni yanlis buldum..
terör örgütlerinin islam olamayacagini savunuyorsun haklisin peki bu örgütleri destekleyip silah verenler egitimleri icin caba gösterenler islammidir.???
sadece bu soruma cevap ver yeter...konuyu dagitmak istemiyorum

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:09 @yesil123 Nr.: 57 Antworten

az düşünün
sevgili  dostum  islamı  sorgulayamıyorsunuz. eleştiriye  kapalı. hangi  cağda  yaşıyoruz  1500   yıl  önceki halkları  dizayn  modelini  hala  yaşamak  istiyorlar..mesela  senin  mantığın  mirac  kandilini  alıyormu?
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:10 @kurtbeyi Nr.: 58 Antworten

az düşünün
SİZE   TAM  OLMASADA KISMEN   katılıyorum
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:11 @yesil123 Nr.: 59 Antworten

az düşünün
aynen..
kisacasi mevcut iktidara ve mensuplarina müslüman diyemeyiz...
bazi konularda hemfikir oldugumuza sevindim..

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 16:20 @yesil123 Nr.: 60 Antworten

az düşünün
aslinda konuyu dagitmama adina cok kisa ve öz yazdim..
her olusumun icinde temiz insanlar vardir tabiki..ben genel olarak demistim.istisnalar kaideyi bozmaz..Aslinda islami oy ugruna kullandiklarini benden daha iyi biliyorsunuz,ancak dile getirmek zor oluyor galiba..

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

az düşünün