127 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:11 @blue-jean Nr.: 21 Antworten

az düşünün

arkadaşım  tipik  c başkanı  gibisin  oda  gündem  değiştirmekte  cok  usta..

ırak ta  suriyede  orta doğuda  akan  kanların  sorumlusu  batı  emperyalizmidir. ama  senin hükümetinde  bunların  suc ortağıdır..libyada  isyacılara  300bin dolar  senin  c başkanın gönderdi..  o  kaddafinin  ahı  onu da  tutacak..

0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:12 @isyankarmarti Nr.: 22 Antworten

az düşünün
Peki cahil bir Allah inancı olan mı,yoksa cahil bir inançsız mı ?

-----
En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir?
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:14 @blue-jean Nr.: 23 Antworten

az düşünün
bak normal ya senin disaridan gelen haberlerden mahrumsun yada kulagin veya gözün gelen haberleri okuyup isitmek istemez. ister inan ister inanma papaz pazar günü ayinlerinde her zaman bunu der: tüm insanlara dua edin ve herkesi sevin. bence sana bir günlüge kiliseye gidmeni tavsiye ederim.....orada allaha yapilan dualar hakkinda kendin karar ver....
papanin irak, filistin, suriye ve her yerde katliam yapilan devletleri kiniyor. hic kimseye cennet ve 72 hori yazdirmaz.

-----
yeni yila güzellikler dilerim
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:18 @blue-jean Nr.: 24 Antworten

az düşünün
İyi akşamlar,lütfen konuyu tekrar tekrar  çıkmaz sokaklara çekmeyelim.Şimdi ne yapacak bu arkadaş 407 Azeriyi kendisi mi kurtaracak?

-----
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:18 @blue-jean Nr.: 25 Antworten

az düşünün
ya  arkadaş   şu an  islam  coğrafyasında  her  gün  yüzlerce  insan  ölüyor  öldürenlerde  bunu  din adına  yaptığını  söylüyor..sen  yok  azerbaycan  yok  istiklal  mahkemesi..konudan kacma adam akılı  cevap  ver..
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:20 @su_hayat Nr.: 26 Antworten

az düşünün
arkadaş  ülkenin  yalancı  hırsız  cbaşkanı  gibi  gündem değiştirmeye  calışıyor
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:22 @su_hayat Nr.: 27 Antworten

az düşünün
Geçmiş değiştirilemez ve değiştirilemeyecek şeylerden varsa hata ders çıkarıp,o hataları tekrarlamamak olmalı şimdiyle ve gelecekle ilgili.

-----
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:23 @blue-jean Nr.: 28 Antworten

az düşünün
bak  ben burda  hiristiyanları  melek olarak  göstermiyorum..  bu  batılı emperyalistlerin katliamlarına  siz  hep ortak  oldunuz. ırakta surriyede  libyada  amerikaya bu  hükümet destek oldu..  nasıl  bizde   recep baş calansa onlarda  baş  katil..
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:26 @blue-jean Nr.: 29 Antworten

az düşünün
biz  solcular  batılı  emperyalistlere  karşı  hep  mücadele  icerisindeyiz..ezilen.. ırk  din ayırmaksızın yoksul halkın da yanındayız..
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:28 @isyankarmarti Nr.: 30 Antworten

az düşünün
hepinize  iyi  gecelerrr..
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:28 @su_hayat Nr.: 31 Antworten

az düşünün
Allah aşkına biraz özeleştiri yapabilelim.
Yok batı emperyalistleri şunu yaptı,yok doğu müslümanları bunu yaptı.
Peki akıl,mantık,empati,vicdandada mı emperyalistlerden yada dinden kaynaklı...

-----
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:29 @blue-jean Nr.: 32 Antworten

az düşünün
arkadas sen beni ne zaman ve neredeki yazilarimla amerikayi ve baska saldirganlari sevdigimi ve yaptiklarini onayladigimi yazdim??? 
ben onlari her defasinda kinadim. 
fakat senin baskan onlarla birlikte is yapiyor. ona sor bana degil.
arkadas ben sana eskiden de demistim sen bu hiristiyanlik komplexlerinden birgün evvel kurtulsan sana ruhen iyi gelecektir

-----
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:31 @blue-jean Nr.: 33 Antworten

az düşünün
bak  bakim   bütün  islam  ülkeleri  amerikaya  hem  siyasi  hemde  iktisadi  bağımlı.. burda  uşak  kim oluyor?
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:36 @blue-jean Nr.: 34 Antworten

az düşünün
caminin  veya  senin dinin  reklama  ihtiyacımı  var..camileri  dahil  insanlara  baskı aracı  olarak kullanıyorsunuz.. insana  mantıkla  gidin  sevgi ile  gidin..dinin aracıya  ihtiyacı  yok.  aksi  halde  ticaret  olur..
0

Beitrag gepostet am 10.01.15, 23:54 @blue-jean Nr.: 35 Antworten

az düşünün
arkadas bak ruhsal cöküntü olsaydi  tüm islam ülkelerinden ölüm pahasina evlerini ve memleketlerini terk edip senin adlandirdigin ruhsal devletlere siginmaci olarak geliyorlar. hatta coooook paralar vererek. senin dedigin  o araplar öyle iyi olsaydi suudi veya diger arap hastaliklarini tercih edeceklerdi...
fakat ruhsal cöküntünün hangi padisah diktatörlerin yasaddigi ülkeleri sana aciklamam senin dostlarindir.
bak hiristiyan sana asla öldür demez. 
fakat senin gibi asiricilar bence öldürmeye yardimci edersiniz.

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 00:10 @argo_mx Nr.: 36 Antworten

az düşünün
selam argo_mx,amerika hakkinda yazdiklarinin coguna katiliyorum hatta dahada fazlasida vardir.fakat bunu bir hiristiyanliga alet edilmemeli. amerika  yalniz kendi ve israil cikarlari icin her kötülüge gider. bunun cogu insanlarin farkindadirlar. fakat bunun dinle hic bir alakasi degildir. onlarin derdi para para para.
fakat burada bazi arkadaslarin sanki bir din savasi varmis gibi meseleye bakmak bence iyi degil.

arkadasin actigi konu simdiki zamanda olan tüm katil örgütlerin islam adiyla yaptiklarini söylüyorlar.
islamin büyük seyhleri cikipta hayir islam bu degildir yakismaz demelerini bekliyoruz.
konu bu iyi aksamlar

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 00:31 @-lalel Nr.: 37 Antworten

az düşünün
selamlar lale hanim, cok kisa ve guzel yazdiniz.
zaten cogu avrupalininda görüsü sizin dediginiz gibidir.
iyi aksamlar

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 00:56 @argo_mx Nr.: 38 Antworten

az düşünün
kardes izlamedim simdi senden duydum. bence bu cok kisiye güzel bir örnek olacak.
güzel insanlar katillerden daima kendini ayirtmalidir. cünkü vijdan sahipleri kendine yapilmasini istemedigi kötü ameleleri baskalarina yapmaz.
evet kardes diyorsunki hiristiyanlarda cok öldürdü. haklisin ortacaglarda basla ta MARTIN LUTHERin dine karsi ciktigi ana kadar cok zulumler yasandi . eskidende kiliselerde derdiki incil yalniz latince okunacaktir.cünkü latinceyi avrupada yasayan insanlarin %5 anacak anlayabilirdi.yani diyelimki burjuva diliydi.zaten MArtin LUther herkesin incili kendi diliyle okumasini ve anlamasini istedigi icin ayirim oldu.protestanlikta bu yönden ortaya cikti. fakat meselemiz bu degil . bu dediklerin katliamlar MS1500 yillarina kadardi.
yani 500 yil önce.... kardes simdi 21. yüzyila giriyoruz yani bak simde nerede bir olay olursa aniden internet yoluyla hemen alabiliyoruz. ben simdiki zamani soruyorum.

alman medyasina gelince,  medyanin %80 inin yahudilerin sahip oldugunu galiba sana anlatacak biri olmak istemem  . muhakak sende bunu iyi bilirsin....
evet senaryolar coktan hazirlanmis.....
fakat bize düsen görev bu kendini dunya nin polisi veya yani böyle rejisörlerin oyuncusu olmamak umudiyle. iyi aksamlar

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 01:17 @-lalel Nr.: 39 Antworten

az düşünün
lale hanim,bence senin baktigin haberleri yayinlayanlar kime ait oldugunu arastirp öyle de.
biraz önce arkadasada yazdim .almanyadaki medyani cogu yahudi lerinki oldugunu bence BIR bilmeyen sen varsin.
lale hanim, ben senin dinine saygim var. herkesin  inancina saygim vardir. fakat benim senin ve baskalarinin dinine inanmami bekleyemezsin.  benim inandigim kitapta musulmalik diye bir isim gecseydi bende inanacaktim. benimde senin gibi görüsüm son peygamber Jesus oldugundan dolayi baskalarna inanmam.
fakat her dine ve inanca  saygim vardir. yeterki INSANi insan olarak bilsinler.
 Hıristiyanlık, Musevilik, Hinduiz İslam, Budizm, Şinto Sihizm, Bahailik, Jainizm her ahlakli dine veya inanca saygim vardir.
galiba sen salatayi sevmezsin 
hadi fazla laf salata yapmadan iyi aksamlar

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.15, 01:17 @-lalel Nr.: 40 Antworten

az düşünün
lale hanim,bence senin baktigin haberleri yayinlayanlar kime ait oldugunu arastirp öyle de.
biraz önce arkadasada yazdim .almanyadaki medyani cogu yahudi lerinki oldugunu bence BIR bilmeyen sen varsin.
lale hanim, ben senin dinine saygim var. herkesin  inancina saygim vardir. fakat benim senin ve baskalarinin dinine inanmami bekleyemezsin.  benim inandigim kitapta musulmalik diye bir isim gecseydi bende inanacaktim. benimde senin gibi görüsüm son peygamber Jesus oldugundan dolayi baskalarna inanmam.
fakat her dine ve inanca  saygim vardir. yeterki INSANi insan olarak bilsinler.
 Hıristiyanlık, Musevilik, Hinduiz İslam, Budizm, Şinto Sihizm, Bahailik, Jainizm her ahlakli dine veya inanca saygim vardir.
galiba sen salatayi sevmezsin 
hadi fazla laf salata yapmadan iyi aksamlar

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

az düşünün