|
|
|
az düşünün |
arkadaşım tipik c başkanı gibisin oda gündem değiştirmekte cok usta.. ırak ta suriyede orta doğuda akan kanların sorumlusu batı emperyalizmidir. ama senin hükümetinde bunların suc ortağıdır..libyada isyacılara 300bin dolar senin c başkanın gönderdi.. o kaddafinin ahı onu da tutacak.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
Peki cahil bir Allah inancı olan mı,yoksa cahil bir inançsız mı ? ----- En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
bak normal ya senin disaridan gelen haberlerden mahrumsun yada kulagin veya gözün gelen haberleri okuyup isitmek istemez. ister inan ister inanma papaz pazar günü ayinlerinde her zaman bunu der: tüm insanlara dua edin ve herkesi sevin. bence sana bir günlüge kiliseye gidmeni tavsiye ederim.....orada allaha yapilan dualar hakkinda kendin karar ver.... papanin irak, filistin, suriye ve her yerde katliam yapilan devletleri kiniyor. hic kimseye cennet ve 72 hori yazdirmaz.
----- yeni yila güzellikler dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
İyi akşamlar,lütfen konuyu tekrar tekrar çıkmaz sokaklara çekmeyelim.Şimdi ne yapacak bu arkadaş 407 Azeriyi kendisi mi kurtaracak? ----- En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
ya arkadaş şu an islam coğrafyasında her gün yüzlerce insan ölüyor öldürenlerde bunu din adına yaptığını söylüyor..sen yok azerbaycan yok istiklal mahkemesi..konudan kacma adam akılı cevap ver.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
arkadaş ülkenin yalancı hırsız cbaşkanı gibi gündem değiştirmeye calışıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
Geçmiş değiştirilemez ve değiştirilemeyecek şeylerden varsa hata ders çıkarıp,o hataları tekrarlamamak olmalı şimdiyle ve gelecekle ilgili. ----- En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
bak ben burda hiristiyanları melek olarak göstermiyorum.. bu batılı emperyalistlerin katliamlarına siz hep ortak oldunuz. ırakta surriyede libyada amerikaya bu hükümet destek oldu.. nasıl bizde recep baş calansa onlarda baş katil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
biz solcular batılı emperyalistlere karşı hep mücadele icerisindeyiz..ezilen.. ırk din ayırmaksızın yoksul halkın da yanındayız.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
hepinize iyi gecelerrr.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
Allah aşkına biraz özeleştiri yapabilelim. Yok batı emperyalistleri şunu yaptı,yok doğu müslümanları bunu yaptı. Peki akıl,mantık,empati,vicdandada mı emperyalistlerden yada dinden kaynaklı... ----- En çok kim, neyi,neden,nasıl bilebilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
arkadas sen beni ne zaman ve neredeki yazilarimla amerikayi ve baska saldirganlari sevdigimi ve yaptiklarini onayladigimi yazdim???  ben onlari her defasinda kinadim. fakat senin baskan onlarla birlikte is yapiyor. ona sor bana degil. arkadas ben sana eskiden de demistim sen bu hiristiyanlik komplexlerinden birgün evvel kurtulsan sana ruhen iyi gelecektir  ----- yeni yila güzellikler dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
bak bakim bütün islam ülkeleri amerikaya hem siyasi hemde iktisadi bağımlı.. burda uşak kim oluyor? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
caminin veya senin dinin reklama ihtiyacımı var..camileri dahil insanlara baskı aracı olarak kullanıyorsunuz.. insana mantıkla gidin sevgi ile gidin..dinin aracıya ihtiyacı yok. aksi halde ticaret olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
arkadas bak ruhsal cöküntü olsaydi tüm islam ülkelerinden ölüm pahasina evlerini ve memleketlerini terk edip senin adlandirdigin ruhsal devletlere siginmaci olarak geliyorlar. hatta coooook paralar vererek. senin dedigin o araplar öyle iyi olsaydi suudi veya diger arap hastaliklarini tercih edeceklerdi... fakat ruhsal cöküntünün hangi padisah diktatörlerin yasaddigi ülkeleri sana aciklamam senin dostlarindir. bak hiristiyan sana asla öldür demez. fakat senin gibi asiricilar bence öldürmeye yardimci edersiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
selam argo_mx,amerika hakkinda yazdiklarinin coguna katiliyorum hatta dahada fazlasida vardir.fakat bunu bir hiristiyanliga alet edilmemeli. amerika yalniz kendi ve israil cikarlari icin her kötülüge gider. bunun cogu insanlarin farkindadirlar. fakat bunun dinle hic bir alakasi degildir. onlarin derdi para para para. fakat burada bazi arkadaslarin sanki bir din savasi varmis gibi meseleye bakmak bence iyi degil.
arkadasin actigi konu simdiki zamanda olan tüm katil örgütlerin islam adiyla yaptiklarini söylüyorlar. islamin büyük seyhleri cikipta hayir islam bu degildir yakismaz demelerini bekliyoruz. konu bu iyi aksamlar ----- yeni yila güzellikler dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
selamlar lale hanim, cok kisa ve guzel yazdiniz.  zaten cogu avrupalininda görüsü sizin dediginiz gibidir. iyi aksamlar ----- yeni yila güzellikler dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
kardes izlamedim simdi senden duydum.  bence bu cok kisiye güzel bir örnek olacak. güzel insanlar katillerden daima kendini ayirtmalidir. cünkü vijdan sahipleri kendine yapilmasini istemedigi kötü ameleleri baskalarina yapmaz. evet kardes diyorsunki hiristiyanlarda cok öldürdü. haklisin ortacaglarda basla ta MARTIN LUTHERin dine karsi ciktigi ana kadar cok zulumler yasandi . eskidende kiliselerde derdiki incil yalniz latince okunacaktir.cünkü latinceyi avrupada yasayan insanlarin %5 anacak anlayabilirdi.yani diyelimki burjuva diliydi.zaten MArtin LUther herkesin incili kendi diliyle okumasini ve anlamasini istedigi icin ayirim oldu.protestanlikta bu yönden ortaya cikti. fakat meselemiz bu degil . bu dediklerin katliamlar MS1500 yillarina kadardi. yani 500 yil önce.... kardes simdi 21. yüzyila giriyoruz yani bak simde nerede bir olay olursa aniden internet yoluyla hemen alabiliyoruz. ben simdiki zamani soruyorum.
alman medyasina gelince, medyanin %80 inin yahudilerin sahip oldugunu galiba sana anlatacak biri olmak istemem . muhakak sende bunu iyi bilirsin.... evet senaryolar coktan hazirlanmis..... fakat bize düsen görev bu kendini dunya nin polisi veya yani böyle rejisörlerin oyuncusu olmamak umudiyle. iyi aksamlar ----- yeni yila güzellikler dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
lale hanim,bence senin baktigin haberleri yayinlayanlar kime ait oldugunu arastirp öyle de. biraz önce arkadasada yazdim .almanyadaki medyani cogu yahudi lerinki oldugunu bence BIR bilmeyen sen varsin. lale hanim, ben senin dinine saygim var. herkesin inancina saygim vardir. fakat benim senin ve baskalarinin dinine inanmami bekleyemezsin. benim inandigim kitapta musulmalik diye bir isim gecseydi bende inanacaktim. benimde senin gibi görüsüm son peygamber Jesus oldugundan dolayi baskalarna inanmam. fakat her dine ve inanca saygim vardir. yeterki INSANi insan olarak bilsinler. Hıristiyanlık, Musevilik, Hinduiz İslam, Budizm, Şinto Sihizm, Bahailik, Jainizm her ahlakli dine veya inanca saygim vardir. galiba sen salatayi sevmezsin hadi fazla laf salata yapmadan iyi aksamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az düşünün |
lale hanim,bence senin baktigin haberleri yayinlayanlar kime ait oldugunu arastirp öyle de. biraz önce arkadasada yazdim .almanyadaki medyani cogu yahudi lerinki oldugunu bence BIR bilmeyen sen varsin. lale hanim, ben senin dinine saygim var. herkesin inancina saygim vardir. fakat benim senin ve baskalarinin dinine inanmami bekleyemezsin. benim inandigim kitapta musulmalik diye bir isim gecseydi bende inanacaktim. benimde senin gibi görüsüm son peygamber Jesus oldugundan dolayi baskalarna inanmam. fakat her dine ve inanca saygim vardir. yeterki INSANi insan olarak bilsinler. Hıristiyanlık, Musevilik, Hinduiz İslam, Budizm, Şinto Sihizm, Bahailik, Jainizm her ahlakli dine veya inanca saygim vardir. galiba sen salatayi sevmezsin hadi fazla laf salata yapmadan iyi aksamlar ----- yeni yila güzellikler dilerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!