|
|
|
americayi müslümanlar ke$fetti :D |
Erdoğan 'keşif' ile dalga geçilmesine çok kızdı//www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/142951/Erdogan__kesif__ile_dalga_gecilmesine_cok_kizdi.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- sizin köy vericimi.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hem.aliriz hem veririz  bizde tabu yok herseyi denemekte yarar var  gecenki gurup olayida iyiydi begendim folklor gurubu yani hehehehehw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok.zevkli.oluoru gurup ileride faceyi kandirisam.onlada gurup sey yani halay cekcez folklor yapcez  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peygamberin adini yazmadan hz. kelimesi gecmesi lazim. eger senin genelbilgin aydin olsaydi, müslümanligin icraatlarindan da bilgin olurdu. sen müslümanlik ne oldugunu biliYormusun. ama hayir senin gibi ruhsal bozuk insanlar, baska seyleri kötüleyerek kendilerini önemserler ve degerli kilmaya calisirlar. mikrop kadar aklin ile daha da düstügünü anlamiyorsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen babani ismi ile mi hitap ederdin yoksa baba sifati ile mi. babanin senin icin özel oldugu icin adi ile cagirmiyorsun degilmi. veya senden yasca büyüklere amca dersin veya dayi bu o insana gösterdigi. saygiyi anlatir
soruyorsun, belli ki ögrenmek istiyorsun ben söyle anlatayim. peygamberler secilmis ve özel insanlardir. ve bu secilmis insanlarin degerleri cok yüksektir. ona saygi göstermek ve yüceltmek icin isimlerinin önüne Hz. denir.
ama google edip bakarsan daha ayrintili cevap bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhammed  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En azından Putin Safkan milliyetci bi lider...
Küba da cami yapılacak hatta imamıda Abdurrahman Dilipak  olacak...!  ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bunu bir almana söyleseydim senden cok daha saygi gösterirdi. inancin olmasada saygin olmali. aksi halde sen ama dinsiz düsüncen icin baskalarindan saygi bekliyorsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ezani herkesin begenmesini bekleyemezsin begenmyorum sevmiyorum diyebede kizamazsin .. benim.icin gereksiz anlamsiz birsey... duyunca cinlerim tepeme cikiyor mesela bunu ile getirebilmeliyim.. hakaret icermiyor sonucta... müsülmanlar kesfettide ne oldu koca bir hicccc america hiristiyanlarin elinde demekki onlarin borusu ötecem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biz birlik olamayiz araplar birbirini sevmiyor birlesemiyor türkleri ise hic sevmezler biz pis araplari birakalim türk devletleriyle birlik olalim.. $amanizmide töremiz olarak devam ettirelim ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdilik 7 türki devleti var ileride cogalabilir $u anda kuzey iraktaki türkmen eli bize katilabilirdi yardim olsa ama $erdogan filistini düsünür türkmenelini düsünmez. kuzey iran azerbaycanlarini düsünmez terör örgütü al nusrayi tutar esedi yiksin diye sunnilere bakar alevilere türm olsa bile bakmaz bu gürcü... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gördugün gibi elimizde iki devlet icin imkan bile var kuzey irak türkmen eli ve kuzey iran azerileri... kürdistan kuruluyorda kuzey irakta turkmen eli neden olmasin? olsa 9 türk devleti oluruz azerbeycan, kazakistan , türkmenistan, özbekistan, kirkizistan, türkiye, kibris, kuzeyirak,kuzey iran ileride tuwa,baskurtistan, türkistan saka vs vs..... 350 -500 milyon türk birlik olmali.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!