|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
evindeki temizlikci kadini nasil hor görüyor...... secim senin neyine diyo... olabilir belki senin istedigin partiyi tutmuyor temizlikcin! bu mu sizin özgürlügünüz ????? bu mu insan haklari???
Malesef ülkemizi yönetecek 4 üclük bile biri yok!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
Türk olduklarindan bile ben süpeliyim.... kimbilir nerenin göcmeni ??  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
bunlara yorum yapmak bile zaman kaybidir.. PIRIL PIRIL saten esarpla yanindan dimdik gecenleri hazmedemiyormus garibim vah vah ah canimbenim..
birde 11 de KURAN okumalari yokmu
agzimi acmim en iyisi
cidden DEGMEZ..
----- Dua müminin silahidir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
milka sen ben gibi gocmenleri kast etmiyo gibime geldi..
soysuz, tohumu belli olmayan gocmen diyo olabilir..
du muhacir du  ----- Dua müminin silahidir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
ich auch halb gocmen, aber ich nix alinmak 
beyaz bulgar peyniri olsada yesek be ya...
AKLI basinda demissin.. hangi akildan bahs edersinde baslarinda olsun 
----- Dua müminin silahidir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
hay hay efenim! ----- Dua müminin silahidir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
Ulke bunlarin eline gecmez gecemez, Chp haalen anlayamadi ona yanarim ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
joa kommt drauf an nerenin göcmeni...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
yaniii diyecek birsey yok durum ortada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
so ist es!! leb demeden leblebiyi anladin sen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
yorum icin tskler.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
Haklisin bunlar degil ki yalniz buna benzer biiiiiiir sürü örnek var kandinlarin basörtüsünü yirtip yakanlara kadar videolar var... tabiki bazi toplum bunu yapti diye hepsi öyle olcak diye bir kayide yok! amaaaaaaaaaaa biz halkiz ve gördügümüze yorum yapma özgürlügümüz var bu baska bir partiden olsa ayni sekilde kendi fikrimi söyleme lüxüm de olmali... Egri oturalim dogru konusalim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
bunak munak bak kendilerini nasil dev aynasinda görüyorlar ama  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
condorcugum inan bunlar simdi kiniyorlarya bas örtüyü, orda oturanin % 90 annalari/nineleri de takiyordur o haz almadigi piril piril bas örtüsünü......
neden almanlardan örnek almiyorlar?! ula almanyada bile kiyafete karismiyorlar kim nerde ne giyerle ÖZGÜR !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
ben aksini idda etmiyorum, bende aynisini diyorum, din dil ´e saygi duyalim diyorum. herkez örf ve adetini yapsin özgürce kimseye zarar vermedikten sonra sorun yok!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
onlari hiristiyan devletlerini bi gezdirsekmi belki horizontlari acilir  hiristiyan devletlerdede öyle sey olmadigini görmüs olurlar cok bigililerya belki oraya bir göz atmak firsatlari olmamistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
yok yokkk! sen sagolasin leblebinin yaninda, findik fistik cekirdek vs dahi sunmussun.. ----- Dua müminin silahidir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
maho hiristiyanlara hakaret etmeyelim lütfen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorum sizin!!! |
ateist de olsalar saygi duymak zorundalar. ateist olmak herkesin kendi secimi, kimse birseye inanmak zorunda degil, biz buna nasil saygi duyuyorsak onlarda duymali !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!