88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.08.13, 14:51 Nr.: 1 Antworten

Her dinde kadina tesettür vardir..

türban ın islam da yeri olmadığı gerçeği

türban ın islam da yeri olmadığı gerçeği

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 15:47 @_ah_kalbim_ Nr.: 2 Antworten

Onlar kapatirsa demokrasi ve ozgurluk hatta vicdani bir haktir,

Bizlerden ortunme olursa kadin haklarina kisitlama,gericilik ve seriattir,

Iste boylesine ikiyuzlu igrenc bir yapiya sahiptir ve bunun adi rezillktir,

He burada bu dusunceye sahip olan ozelliklede Turklerdir,

Bakin avrupaya tesetturlu doktor avukat ve ogretmen var,haha,

Bunlar haalen kendilerini kandiriyorlar zavalllar,

Ha bu arada osmanli dan bahseden zihniyetlere bilgisizlere sesleniyorum,

Okumazsan sanli sohreti tarihini,

Yuttururlar Sana atani muhtesem yuzyil ile,

Sende boyl apisip kalirsin benim atam boylemiydi diye,hahaha...

-----
Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 16:13 @devrialem Nr.: 3 Antworten

Yaa arkadasim  birak   bunlara  anlatamassin, islamda  deyil bütün dinlerde   kadina  tesettür vardir. Ölcüsüde   acik   sekilde bellidir:  Eli, yüzü, ayak  topugu,  bunlar  disinda sehveti uyandiracak  yerlerini kapatmak  zorunda, kapatmiyorsada  Yaradani ile kendi arasindadir. taslayamaz dislayamazsin.  he  gönlünü eylendir  diye  aciyorsa  orasini burasini  güzele bakmanin sevabida bize     kalir inslh

Bu arada neden  örtü  sart  dinlerde,  kadin ALLAH katinda deyerlidir. deyerli  taslar bile kapali vitrinde kapali  kutuda muafaza  edilir  kapaliligin ne oldugunu bilmek sarti ile) ucuz  taslar  acik sergilerdedir   alirsin denersin birakirsin  atarsin...  neden  yapiyorsunuz  demesin  kimse,  yap  diyosunuz  cünkü  tesvik olayi...

-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 18:32 @bakma Nr.: 4 Antworten

Kaynak demissin hangi  dilde istiyorsun,   bahsettigin  tesettür ile kapanma  demisin  acilimi  resimdekimi?  Tesettür  kapanmadir  zaten..

-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 18:54 @bakma Nr.: 5 Antworten

Slm  arkadas  öncelikle selam  konusunda   uyarin icin tskler ...

EN DOGRU  KAYNAK  KUR ANI KERIMDIR.. zamaniniz kisitliysa  ayetler   asagida

"(Ahzab, 33/59).

Nûr, 24/31).

-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 18:55 @zamanyolcusu Nr.: 6 Antworten

Senin ne oldugunu bilemem  ama ben  ELHAMDÜLILLAH  Mmüslümanim
-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 18:58 @selam74 Nr.: 7 Antworten

sana  cvp  vermek gerekirmi emin deyilim ama  sen  yabanci kamplari gec  türkiyedekilere bak  ciftlik agasii
-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 19:07 @cihannuma Nr.: 8 Antworten

Korinther Kapitel 11 Vers 4-13 "4Ein jeglicher Mann, der betet oder weissagt und hat etwas auf dem Haupt, der schändet sein Haupt. 5Ein Weib aber, das da betet oder weissagt mit unbedecktem Haupt, die schändet ihr Haupt, denn es ist ebensoviel, als wäre es geschoren. 6Will sie sich nicht bedecken, so schneide man ihr das Haar ab. Nun es aber übel steht, daß ein Weib verschnittenes Haar habe und geschoren sei, so lasset sie das Haupt bedecken.

İncil'e göre ; Kadın başını örtmek zorunda mıdır ? 

Evet zorundadır ;

• Eğer kadın örtünmüyorsa, saçını kestirsin. Ama kadının saçını kestirmesi ya da traş etmesi ayıpsa, başını örtsün. - 1 Korintliler:11: 6

İncilin, Tevrata göre daha çağdaş olduğu söylenir. Bazı durumlarda öyledir ancak özü değişmez; Erkek ve kadın arasındaki eşitsizlik ve kadının örtünmesi . 

Bu ayette açıkça görüldüğü gibi kadının başını örtme zorunluluğu vardır. Kadına örtünmek isteyip istemediği sorulmuyor, direkt emir veriliyor ; “başını örtsün.”

-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 19:11 @zamanyolcusu Nr.: 9 Antworten

Sen  etmesen    bunca müslümanin  akibeti ne olurr   etmee  eyleme  

lenn  senn   nesinnn  edebimi  bozdurma bana..!

-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 19:15 @cihannuma Nr.: 10 Antworten

Yanlisi düzelltigin icin tskler

-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 19:46 @selam74 Nr.: 11 Antworten

ciftlik agasiiii  sen  bildigindenmi konusuyorsun  kur ani kerimde  yazmayan  ne  var    daha  tip  dün buluü  bu dedikleri asirlar  önce inen kurani kerimde  yaziyor.   agaaa  cikar basini  kulübenden..
-----
0

Beitrag gepostet am 20.08.13, 19:47 @selam74 Nr.: 12 Antworten

heee  unutummm sen  kamplardaydin demiii puahahahaha
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 00:19 @_ah_kalbim_ Nr.: 13 Antworten

slm inançsız olana inandırmak zorunda değilsin  belliki onlar bidat ehlinden  olanlar aslı dinden olmadığı halde  dindenmiş gibi gözükenlerdendirler salla gitsin
0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 08:14 @isirganotu01 Nr.: 14 Antworten

Örtünme konusu Kur’an’da, Ahzab Suresi’nin 59’uncu Ayeti ve Nur Suresi’nin 31 ve 60’ıncı ayetlerinde geçmektedir.

Kur’an’da geçen "Hımar' kelimesi 'Baş örtmek' anlamına değil, sadece 'örtmek' anlamına gelmektedir.

ama hersey kuranda geçeçmez  tevsirleri okuyun  onlarda daha  açılımlı sizler baş örtüsü düşmanısınız baş örtüsü örtmeyen  kişilerin  zır çıplak olmasından farkı yoktur ve zaten sizin bu hoca diye seçip buraya koyduklarınızıda hoca yerine asla koymam  dini nefislerine göre kullanan kişilerdir bunlar genelde koministtirler

dinde bas örtüsü yoksa kapanmakda yokdur  ozaman  varmı böyle bir zihniyet  heyyarab negünlere kalmışız dinde yarı çıplak diye bir zihniyet olamaz  kadının kapanacağı böle uyarılmış ayak topukları  bilek topukları  boyun bölgesi ve kulaklara kadar 

0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 11:18 @haddinibil Nr.: 15 Antworten

slm kardesim bu  tür  zihniyetlere ne kadar   dogru desende  onlar kendi  dogrularini anlar, yazilan  yorumlari okudum , cvp verme  geregi  duymuyorum,  adamin  ekledigi  hoca  dedigi  ki asla  bu lakaba  layik da görmüyorum  hoca  deyil   insan müsveddeleri. örtünme avret mahalinden ibaretmis , ciplak  namazda kilinir bunlarin  hocalarinin  fetfasinda.  allahim  hidayet  nasip etsin inslh . devekusu  gibi kafalari kuma gömülmüs..  Kurani kerimde yazan ayetide yok diyenlerle  tartisilmaz... 

bu konu vesilesi ile sunu anladim..

günümüzün bir kisminin gectigi yerde  devekusu beyinliler  kadar  salih düsünenlerde var..

yorum  yazan  ellerinize saglik  RABBIM   imandan  güzel  ahlaktan yoksun birakmasin inslhh...

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 12:44 @isirganotu01 Nr.: 16 Antworten

Zekeriya beyza Adnan ktar sen gercekten ciddimisin yoksa,

Bugun bir nisanda benim haberimmi yok...

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 12:57 @isirganotu01 Nr.: 17 Antworten

Haha yuzme diplomasimi istiyorsun,haha tam bir âlem ama,

Bilip bilmedigini yazacak kadar cahil cesur...

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 13:09 @isirganotu01 Nr.: 18 Antworten

tesettüre bişi demiyorsun ama o  hoca diye çıkardıklarında  doğru söyleselerde  yanlarında olmam  çünki diğer konularda nelerini okudum  yav adnan kim allaş aşkına  ne olduğu bellisiz kişileri dinle bağdaştırmayın islamla ilgili hersey yazmaz  kuranda  kuranın açılımı büyük tefsirler var tevsiriinkar eden  kuranıda eder inkar   demek istediğim islamda örtünme olmasaydı   tek saçın görünen telden yanacağımız cehennemde inkar  edilirdi günahsa saçı açmak bu islamın emrindendir okadar abi
0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 20:25 @isirganotu01 Nr.: 19 Antworten

ben  adıma konuşuyorum  tarikatlarada karşıyım çünki insanları birbirine düşman ediyorlar ben diyanetçiyim  çünki müslüman devletin toprağında yaratıılmışım birlik beraberlik düzen bozulmasını istemiyorum  ben birliği dış güçlere karşı korurum  oturduğum binayı yıkmam hasar etmem ayrıca  takım bile tutmam tutabilirdim  maç diyorsunuz oyun diyorsunuz ama sınırı aşıyorsunuz  maçta ölenler bile oluyo tek takımım var milli maç yuppiyy yasasın birlik beraberlik hayat hüsran değil bayram olsa hatta tüm insanlar  el ele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuza  yuppiyy
0

Beitrag gepostet am 21.08.13, 22:39 @isirganotu01 Nr.: 20 Antworten

en azından  milli ve tek gücün ardındayız  kendimize zararımız yok
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!