osman dedigin sahiz muaviyenin öp öz halasinin oglu emevi soyundan imam ali ehli beyt düsmani osmanin imam ali yazan sayfada isi ne?
hz.ibrahim hz ismailin soyundan gelen hz muhammed ve onun hak kani soyu ehli beyti allahu tealanin sözcüleri dir 12 imam allahu teala tarafindan imam mühürü vermistir halife dediklerin halk tarafindan secilen sen ben gibi insanlar idi sen allahu tealanin sözcüleriyle hz muhammed ve onun soyu ehli beyti sen ben gibi siradan insanlari halk tarafindan secilmis halife olanlari hz muhammed le bir mi tutuyorsun ?
3 halife yani ömer osman bekir bunlar halk tarafindan halife secilmis sahizlardir halk bunlari neden secti peki ortada menfat vardi emeviler altin hemde iliskiye gire bilmek icin 4 kadin hediye ediyordu kisi basina bu sebeble halife secildiler ayrica yezid de halife dir muaviye de halife dir madem halifeleri bu kadar büyütüyorsunuz gözünüzde o zaman gidin hz muhammedin soyunu öldüren yezid muaviye ye sahip cikin onlarda halife kimseye de islamciyiz hz muhammedin ümetiyiz diye gecinmeyin mahserde hesap agir olucak farz lari gercekten yerine getiriyormusun bilemem senle allahu tealanin arasinda fakat sunu bilmeni isticem sirat köprüsü ehlibeyt den sorulacak.
Cogu fikirlerimiz catissada Kerbela-Taksim benzetmenize aynen katiliyorum,
Her neden ise Sukûnetin oldugu Huzur ortaminin saglandigi anlarda.
Her daim fitne ve fesat cikartanlar oluyor,
Kardes kanlarinin akmasini isteyenlerde genellikle yalan dolan sozlerle kandirilanlar oluyor,
Ki tarih her neden ise hep tekerrur ediyor,
Ve tarihtede oldugu gibi bugun ve yarinda olacagi uzerine bunlari gorupte akillanmiyorlar,
Yazik...
Muhakkak cikardi Memo cunku protesto hepimiz biliyoruz ki direkt olarak hukumeteydi,
Agac ise saadece gorunen buzdaginin bir parcasiydi...
Izin almislarmi valilikten,
Sonucta Senin yasalari iyi bilmen lazim memoli,
Bir miting duzenlenmek isteniliyorsa bir yerde,
Oncelikle yazisal olarak basvurmak gerekir valilige,
Bu yapilmadigi muddetce Demokrasi ile yonetilen ulkelerde,
Yasa disi eyleme girerki,bununda kanunlarda yaptirimlari vardir,
Demokrasi ile yonetilen ulkelerde bundan dogal ne olabilirki...