|
|
|
gelde allah icin helallik iste |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani simdi bu kadar sehit verdik diye ne yapalim...allah hepimizi sehitlerimizin ,sefaatine nail etsin.. bu gün bir sey yapiliyorsa bundan sona sehit vermeyelim diyedir..analar aglamasin diyedir. ben 5 arkadasimi sehit verdim, bir cok sehit cenazesinde bulundum , dava kan gütme davasi oldu , dava kan bitirme davasi olmasi gerek... neticede din gardaslarimiz , irk kardesligi dinimiz tarafindan yasaklanir, yaradan bizi kardes ilan etmis ,bütün inananlar kardestir..kan davasida yasaklanmistir...kan davasini bir köseye birakacagiz , kucaklasacagiz, ve bundan sona analarimiz aglamayacaklar insallah.. diye düsünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 arkadasini sehit verdin ve tek diyeceginiz söz ne yapalim.? susda adam sansinlar desem kizarmisin ? demek arkadaslariniz Sehit oldu dostlariniz pkk liydi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm tsk paylaimin icin cok güzel basbakana bakarsan hic bir sey olmamis gibi davraniyor adamin umrunda deyil sehitlerimiz o anca imralinin emirlerini yerine getirmeye kosuyor UYAN TURK EVLADI UYAN BU VATAN 30 KUPONA ALINMADI saygilarimla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemin etmisti basbakan Türk Milletine hizmet diye yeminini Türk Milleti icin deyil terör örgütü icin etseydi bari müslümanligindan süphe duymazdik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miriban o adamin yeminine inaniyormusun adam olsa yaninda yetisdigi erbakana ihanet etmez di esi arap kendisinin asli gürcü olan birinden ne hayir bekliyeceksin ya adam baksana elinden geleni yapiyor türklük kavramini kaldirmak icin. samsuna cikma zamani geldi türk mileti icin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemin yemindir müslüman yemin ettimi farketmez irki. yemininede inanmiyacaksak nesine inanalim müslümanin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihanetin her türlüsünün Allah belasini versin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben türküm , herkez gibi normal bir insanim , sen gibi düsüneyim diyorum ama icimden bir ses diyorki , bunca sene cözülmemis bir problemi, bitirilemis bir derdimizi , nasil bitirelim düsünüyorum.. bunca sene verdigimiz sehitlerimiz , aglayan analari kardesleri hepsini , sen gibi düsünsem veya mhp lilerin düsündügü gibi düsünsem , bu problem cözülecekmi , bitecekmi pkk ve arkasindaki güclerin istedigi sey bu sorunun bitmemesi, onun icin bitmesi gerek, bundan sona askeri törenle sehit defnetmeyelim , sehit vermeyelim bunu kim istemez , bunu istiyosak ben mehmetcigin veya polisimizin bir damla kani akmasin diye herkezle konusurum anlasmaya calisirim , bu ermeni olsa bile adi kürt, olmus fark etmez . bu asirda artik masa basinda cözülmeli isler , youtubede bir program seyrettim, kürt cocuklarla diyarbakirda adam röportaj yapmis bakin dinleyin askerimiz hakkinda nasil düsünüyolar. mesele... ne meselesi daha iyi anlarsin , öle basit bir ermeni oyunu degil artik, belki sivil hayatda benim kadar pkk yi karsina almis tenkit etmis , kürtlerin icine girip yanlis yoldasiniz demis birisine yazdiginiz biraz agir oluyor, lakin bizim gibi ortada meselenin cözümü icin calisanlar hep taslanacaklar her 2 tarafdan agir ithamlara maruzlara kalacagiz.. sizce pkk ile mücadele simdi daha güzel degilmi her türlü caydirici tedbir var ... önceki genel kurmay baskanlarindan bazilarinin israilde aglama duvarinda fotoraflari var, ben 18 ay askerlik yaptim , cok sey yasadim gördüm .... buralardan bazi seyleri sölemek kolay , size kolay olan seyler veya bazilarinin milli meselerle ayakda kalabilmesi icin , meselenin cözüme karsi cikmalari ülkem adina son derece yanlis islerden bir tanesi... sözde degil özde milliyetci olunmasi dilegiyle saygilarimla....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizim ülkemizin gercegi , buyurun millet , nasil cözelim bu meseleyi ? ufacik cocuklarin sölediklerini dinleyin , ne kadar aci ne yapmali bu cocuklara ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden türküm insanin diye yazilarinda türklügü ve insanligi ön planda tutma ihtiyaci duyuyorsun.?aceba kendi türklügünden ve insanligindan süphenmi var ? öyle olmasa böyle yazmazdin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 ay kan akmiyor derken insaf bekliyorsun ? gaza gelmiyelim derken bile yüzünüz kizarmiyor ise gazin ortasina düsseniz inaniz size biseycik olmaz !!!! konu disina cikmayin lütfen konumuz sehit analari sizlere hakkini helal etmiyor varmi bu konu hakkinda diceniz ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tbr ediyorum cok yerinde bir yorum. ne dimisti Sen siradan bir subaydin ve be basbakan karsisinda ayaga kalkmadin simdi cezani cekeceksin. kendisine toz kondurmaz milletin cocuguna gelince olan oldu bundan sonra analar aglamasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
projesiz kalaydiniz akliniz fikriniz bukadar iste konuyla alakasi olmayan projenizi ne yapalim simdi burda alkislayalimmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizin bir yariniz olsa ikide evladiniz bir gece ansizim kapilari kirip eve yabacilar girse size bir teklifte bulunsa deselerki senin yarinin eski x leriyiz kan akmasini istemiyorsan sus ve odana git bizi yarinle basbasa birak ne yaparsiniz ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!