90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.04.13, 00:45 Nr.: 1 Antworten

gelde allah icin helallik iste

0

Beitrag gepostet am 13.04.13, 01:03 @mihriban1 Nr.: 2 Antworten

yani simdi bu kadar  sehit  verdik diye  ne  yapalim...allah hepimizi  sehitlerimizin ,sefaatine  nail etsin.. bu gün  bir sey  yapiliyorsa bundan sona  sehit  vermeyelim diyedir..analar  aglamasin diyedir. ben 5  arkadasimi sehit  verdim,  bir  cok sehit  cenazesinde  bulundum , dava kan gütme  davasi oldu , dava  kan bitirme  davasi olmasi gerek... neticede  din gardaslarimiz , irk kardesligi   dinimiz  tarafindan yasaklanir, yaradan bizi kardes  ilan etmis ,bütün inananlar  kardestir..kan davasida  yasaklanmistir...kan davasini bir  köseye  birakacagiz , kucaklasacagiz, ve bundan sona  analarimiz aglamayacaklar insallah.. diye  düsünüyorum..
0

Beitrag gepostet am 13.04.13, 20:24 @haci_eres Nr.: 3 Antworten

5 arkadasini sehit verdin

ve tek diyeceginiz söz ne yapalim.?

susda adam sansinlar desem kizarmisin ?

demek arkadaslariniz Sehit oldu dostlariniz pkk liydi

0

Beitrag gepostet am 13.04.13, 20:48 @mihriban1 Nr.: 4 Antworten

slm tsk paylaimin icin  cok güzel       basbakana  bakarsan  hic bir sey olmamis gibi   davraniyor adamin umrunda deyil sehitlerimiz o anca imralinin emirlerini yerine   getirmeye  kosuyor                UYAN TURK  EVLADI UYAN BU VATAN  30 KUPONA ALINMADI        saygilarimla
0

Beitrag gepostet am 13.04.13, 20:58 @xoguzhanx35 Nr.: 5 Antworten

yemin etmisti basbakan Türk Milletine hizmet diye

yeminini Türk Milleti icin deyil terör örgütü icin etseydi bari müslümanligindan süphe duymazdik

0

Beitrag gepostet am 13.04.13, 21:01 @mihriban1 Nr.: 6 Antworten

miriban      o adamin yeminine inaniyormusun      adam olsa  yaninda  yetisdigi    erbakana ihanet  etmez di    esi arap  kendisinin asli gürcü  olan birinden ne hayir   bekliyeceksin  ya adam baksana elinden   geleni yapiyor  türklük kavramini kaldirmak icin.   samsuna cikma   zamani   geldi türk  mileti icin
0

Beitrag gepostet am 13.04.13, 21:11 @xoguzhanx35 Nr.: 7 Antworten

yemin yemindir

müslüman yemin ettimi farketmez irki.

yemininede inanmiyacaksak nesine inanalim müslümanin?

0

Beitrag gepostet am 13.04.13, 21:18 @-alkan- Nr.: 8 Antworten

ihanetin her türlüsünün Allah belasini versin

0

Beitrag gepostet am 14.04.13, 00:52 @mihriban1 Nr.: 9 Antworten

ben türküm ,  herkez gibi normal bir  insanim , sen gibi düsüneyim diyorum ama icimden bir  ses  diyorki , bunca  sene cözülmemis bir problemi, bitirilemis bir  derdimizi , nasil bitirelim düsünüyorum.. bunca  sene verdigimiz  sehitlerimiz , aglayan analari kardesleri hepsini ,  sen gibi düsünsem veya  mhp lilerin düsündügü gibi düsünsem , bu problem cözülecekmi , bitecekmi  pkk ve  arkasindaki  güclerin istedigi sey  bu sorunun bitmemesi, onun icin bitmesi gerek, bundan sona   askeri törenle  sehit  defnetmeyelim , sehit  vermeyelim bunu kim istemez , bunu istiyosak  ben mehmetcigin veya  polisimizin  bir damla kani akmasin diye  herkezle konusurum anlasmaya  calisirim , bu ermeni  olsa  bile  adi kürt, olmus  fark  etmez . bu asirda  artik masa  basinda  cözülmeli isler , youtubede bir  program seyrettim, kürt cocuklarla  diyarbakirda adam röportaj yapmis bakin dinleyin askerimiz hakkinda  nasil düsünüyolar. mesele...  ne meselesi  daha iyi anlarsin , öle  basit bir  ermeni oyunu degil artik, belki sivil hayatda benim kadar pkk yi karsina  almis   tenkit  etmis  , kürtlerin icine girip yanlis  yoldasiniz demis  birisine  yazdiginiz  biraz agir  oluyor,  lakin bizim gibi ortada  meselenin cözümü icin calisanlar hep taslanacaklar  her 2  tarafdan agir ithamlara  maruzlara kalacagiz.. sizce pkk ile  mücadele simdi  daha güzel degilmi her türlü caydirici tedbir var ... önceki genel kurmay baskanlarindan bazilarinin israilde aglama duvarinda fotoraflari var,  ben 18 ay  askerlik yaptim , cok sey  yasadim gördüm .... buralardan  bazi seyleri sölemek kolay , size kolay olan seyler  veya  bazilarinin milli meselerle  ayakda  kalabilmesi icin , meselenin cözüme karsi cikmalari  ülkem adina son derece  yanlis islerden bir  tanesi... sözde  degil özde  milliyetci olunmasi dilegiyle  saygilarimla....
0

Beitrag gepostet am 14.04.13, 01:02 @mihriban1 Nr.: 10 Antworten

bizim ülkemizin gercegi , buyurun  millet  , nasil cözelim bu meseleyi ? ufacik cocuklarin sölediklerini  dinleyin , ne  kadar aci  ne  yapmali bu cocuklara ?
0

Beitrag gepostet am 14.04.13, 15:01 @haci_eres Nr.: 11 Antworten

neden türküm insanin diye yazilarinda türklügü ve insanligi ön planda tutma ihtiyaci duyuyorsun.?aceba kendi türklügünden ve insanligindan süphenmi var ?

öyle olmasa böyle yazmazdin

0

Beitrag gepostet am 16.04.13, 21:32 @erhan1979 Nr.: 12 Antworten

3 ay kan akmiyor derken insaf bekliyorsun ?

gaza gelmiyelim derken bile yüzünüz kizarmiyor ise gazin ortasina düsseniz inaniz size biseycik olmaz !!!!

konu disina cikmayin lütfen

konumuz sehit analari sizlere hakkini helal etmiyor

varmi bu konu hakkinda diceniz ?

0

Beitrag gepostet am 16.04.13, 22:59 @haci_sakir-oglu Nr.: 13 Antworten

tbr ediyorum cok yerinde bir yorum.

ne dimisti

Sen siradan bir subaydin ve be basbakan karsisinda ayaga kalkmadin

simdi cezani cekeceksin.

kendisine toz kondurmaz milletin cocuguna gelince

olan oldu bundan sonra analar aglamasin

0

Beitrag gepostet am 16.04.13, 23:02 @formmann Nr.: 14 Antworten

projesiz kalaydiniz

akliniz fikriniz bukadar iste

konuyla alakasi olmayan projenizi ne yapalim simdi burda

alkislayalimmi

0

Beitrag gepostet am 16.04.13, 23:10 @argo_mx Nr.: 15 Antworten

sizin bir yariniz olsa ikide evladiniz

bir gece ansizim kapilari kirip eve yabacilar girse

size bir teklifte bulunsa

deselerki senin yarinin eski x leriyiz

kan akmasini istemiyorsan sus ve odana git

bizi yarinle basbasa birak

ne yaparsiniz ?

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!