|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Ebu Hureyre (ra)'ın bildirdiğine göre.Hz Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur: Namaz dini direğidir Namazda on güzellik vardır bu on güzellik şunlardır.. 01 Yüzü güzelleştirir 02 Kalbi nurlandırır 03 Bedeni dinlendirir 04 Kabirde arkadaştır 05 Rahmetin inmesine sebeptir 06 Gök kapılarının anahtarıdır 07 Ahirette günah ve sevapları ölçen terazide sevap kefesini ağırlaştırır 08 Rabbi hoşnut ve memnun eder 09 Cennete giriş için ödenecek ücrettir 10 Cehennem ateşine karşı koruyucudur
Rabbim bizleri ve neslimizi layıkıyla namazlarını eda edenlerden
eylesin.Kılmış olduğumuz namazlarımızı dergahı izzetinde kabüllerin en
güzeliyle kabül buyrsun insallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Amin. En mühimi, Namazsiz din olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
harika paylasim icin Allah razi olsun!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Allah Razi Olsun senden <3 Güzel Paylasim .. ----- Ilay –ı Kelimetullah için Nizam – ı Âlem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
amin paylasim icin gönlüne saglik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Cok bencilsin ve cahilsin bence önce Dinimizi tamamiyle ögren ondan sonra böyle yorum yap zaten yapamazsin ki bizim Dinimiz en güzel Dindir!!! Namaz, Iman ve Allah korkusu insanin karakterini degistirir kalbinin güzelligi yüzüne yansir insanin.... Seni ve senin gibileri Rabbim ISLAH EYLESIN INSALLAH... Bence bir sirkelende kendine gel!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Ben sana hakaret mi ettim? Cahil olan ben degil sensin! Bence önce beynini calistirda kendi yorumunu ve benim yazdigim yorumu bir oku!!! Icimden her türlü küfürü sayardim diye yazmissin ilk yorumunda sen kimsinde bizim Dinimize küfür edersin edepsiz sen küfür et birde hosgörü bekle ne bicim insanlarsiniz siz yaaa??? Senin gibi insanlarin fikirlerine ihtiyacimiz yok Allah akil fikir versin sana cahiiilllll!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Allah islah eylesin seni baska birsey demiyorum!!!! Belli ki daha cocuksun cahilligine verdim gitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Tzzz, bende ölüyordum sana yazmak icin... Deli midir nedir!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Saldiri mi? Tabi Dinimize küfür etsin bende Aferin mi diyecektim??? Sorry ama ben böylesi konularda cok hassas bir insanimdir..... Iyi Geceler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
namaz dinin diregi kesinlikle. tskler paylasim icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
amiiin insallah....bütün ibadetlerimizi allah insallah kabul eder ----- Çakal gibi dostum olacağına aslan gibi düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Nik yazdiklarina hic uymamis  )) Birde anlayamadigim sey neden hep,Allah,Iman,Din,den korkmak gerektiyi,Korkuyla eyitilip büyütüldüyümezdenmi acaba? Tanriyi,dini,imani sevmeyi denesek korkmasak diyorum  )) Arkadasin yazdiklarina bakilirsa,kil namazini ,her seyin güzellessin  )) ne yikanmaya,ne doktora gitmeye gerek var yat kalk, güzelles saglikli,saglikli yasa. Dinler ates böcekleri gibidir, isldayabilmek icin karanliga ihtiyaclari vardir,(Anlayana) ----- Bir şeyi bildiğin zaman göstermeye çalış. Bir şeyi bilmiyors |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Aslinda daha çok kişinin bakış açısına göre degişim gosterir o kelime (guzel) İc güzelliginden bahsedilmedigini kim soyleyebilir, Yada sac sakal kirli olupta eline medikur yaptirip jilet trasi olunlar, Daha cokmu temizdir mânasina geliyor Sizin icin, "Nice insanlar gordüm üzerinede elbisesi yok, "Nice elbiseler gordum uzerinde -insan- yok," Der iken bunu saadece laf olsun diye soylememislerdir zannedersem,
-Ayrica gereksininmde bahsetmisken,
Hayatin akisina ters olan saadece namaz degildir, Şuan için uzerinizde bulunan elbisede gereksinim olarak gereksiz, Hayatin akisina ise terstir ilk insanlara oranla, Umarim tersden duze vardiginizda sizleri cirilciplak, Milletin arasinda dolastiginiz gunleride gorüruz... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Zannedersem anlatilmakta istenen sudur, Zaten namaz kilan bir insan kalben baglanmis olmalidir yaradana, Bu haliylede zaten soyutlanmis bir sekilde ibadet eder, O halde elbetteki vicdanende temiz ve saf olmak mecburiyetindedir, Yani namaz kilan bir musluman zaten temiz olup temiz kalabilir,
-Şimdi ise soyle soru gelebilir ama ben namaz kilanlari goruyorum hepsi .... -Onemli olan her sakalliya dede dememektir her camiye giden musluman, -Her kliseye giden hristiyan olsa idi zaten bu savaslar olmaz idi... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
Cok güzel ama bir seyi unutmussun,her namaz kildigimiz da tövde ediyoruz öyle insanlar var ki ömurlerin de bir kere bile tövbe etmek nasip olmuyor onun icin kardeslerim namaz diyip gecmeyelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
cümlemizden insallah sagol...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
tsk ederim..devami gelecek insallah  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Namazda 10 Güzellik... |
rica ederim...hayirli geceler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!