|
|
|
basörtüsü |
Memleketimizde Cumhuriyet kuruldugu dönemlerden buyana CHP liler Basörtüsüyle ugrasirlardi,daha Düne kadar Basini Dini geregince örten kardeslerimizi Üniversite, Devlet Dairelerinden sanki Lepra Hastaligi olan birisi geri cevirirlerdi... Simdi CHP birakti bizim Mogolistanli Türkcüler, Tengriciler basladi ayni oyuna..
Amma da korkuyorlar bu örtüden anlamadim gitti neyi varmis bu örtünün..
Yok "Ebeleride giyermis, Dedeleride örtermis".. Yaw sizin Ebeniz Örttüyse ne güzel.. Ama sen o Ebeye laik bir evlat olamamissin ..
Isteyen istedigi gibi giyinsin, kusansin.. benim burda hic bir rahatsizligim yok.. sizin rahatsizliginiz neye??
Yok "yalanciktan örtüyorlarmista" .. Aha.. siz bayaga akillisiniz ya..
Dikkat edin Basörtüsüyle ugrasan Insanlar..Sosyal Medya olsun, Siyasetde olsun.. Islam ile 1gramm bile Bagdasmayan Insanlardir.. Zaten Allaha imaan etmis insan Allahin kanunlarini Tartismaz.. Allahin kanunlarini Yasar..
----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
peki sen allahin kanunlarini tamamiyle yasiyormusun?
bana ögretilen ile benim ögrendigim bunu söyler.. eger ki kisi birseyleri yasamiyorsa diger kisinin yasamamasina karismamali.
resmin yani paylastigin resim senin ise, islama uydugunu söyleyemeyiz. ha eger evli isen ve esini kapatip sen modaya göre uyuyorsan yine yanlis yapiyorsun. yani senin yapamadigini baskasindan isteyemezsin. diyecegim budur.
aslinda senin islama dair konu acman yakisiksiz. bu benim fikrimdir. (paylasmak icin actiysan bu konuyu) ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Ben Allahin Kanunlarini Tamamiyle yasamaya Calisiyorum.. Resimde Benim.. Islam Dininde Kilik Kiyafet Kanunu yoktur.. sadece..Dikkat edilecek Sekiller vardir.. Bir Müslüman Armani Ceketide giyer veya Jeans de giyer.. Bizim Dinimiz her Zamana, Modaya acik bir Dindir.. Dikkatini cekerim.. "Esini Kapatip" demekle ön yargili konusuyorsun.. Ben Evli degilim.. Müslümanlar Eslerini Kapatmaz.. Kadinlar kendi istegiyle Kapatir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
kesinlikle ön yargili degilim. ben hala konularin paylasmak adina, tartismak adina acildigina inaniyorum ki fikirlerimi yaziyorum.
senin actigin konularin belirli konulardan ibaret oldugunu varsayarak bu fikre variyorum. toplumumuzda baski olmasaydi hic bir kadinin kendiliginden kapanacagini sanmiyorum. bu bir ön yargi degil, bir düsüncedir. dogrudur ya da yanlistir tartisilir. ancak kisinin armani ceket ile önde yürüyüp esinin tamamiyle kapanip arkasindan yürümesine de dinimiz karsidir. eger dini yasamaya calisiyorsan önce bundan baslaman gerektigine inaniyorum. yani bu düsüncemin gerceklik payi cok yüksek. carsida hep görüyoruz. erkek son derece spor giyimli, kadin ise dini giysiler ile... bence yakisiksiz olani budur. kadinin kapanmasindan ziyade ilk tartismasini yapacagimiz unsur budur..
islam dininde kiyafet kanunu elbette yoktur. insan (erkek-kadin) gerekli yerlerini örtmek zorundadir. ancak simdiki kiyafetler sence islama uygun mu? bas kapali, ama ayakta daracik pantalon ya da leggins, tüm bacaklar kalcalar meydanda.. üstte gömlek iki dügmesi acik gögüs dekoltesi önde.. ama bas kapali..''??
söyermisin bana sevgili dog, allah bu söyledigim kisilerin saclarini ne yapsin? sacini göstersinler ama popolarini göstermesinler yahu.. bence bu daha mantikli.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Berdushum, elma ile armud degisik dir biliyorsun..
sana iki mishaldan anlatmaya calisacagim.. - bir insan basini örtmüs ama daracicik leggings giymis.. elbette islama göre yanlistir..
- bir insan esine baski uyguluyor basini örttürüyor ama kendisi playboy.. elbette islama göre yanlis..
1. mishali söylede görmek lazim.. o insan hayatini nasil yasarsa yasasin ne sen nede ben onu tartisabilme hakkimiz vardir.. aynaya bakarsak kendimizinde perfekt olmadigini görecegiz.. nasil biz baskalarinda hata ariyorsak ayni hatayi kendimizde de arayabiliriz ve eminimde buluruz..
2. mishal... öyle insanlar varmi yokmu? bilmiyorum.. kimsenin aile icine girmedim.. ve kimseyide tanimiyorum ailesine bu sekilde baski uygulasin.. bu mishaldada ön yargiya dikkat etmek lazim.. almanlar derler ya bize siz Türkler böylesiniz diye ve bizlerde bunun böyle olmadigini tartisiriz sonra Almanlarla.. iste geldik Meselenin Öz sorununa.. Ön Yargi.. Benim tanidigim Islami yasayan Ailelerde katiyetten böyle Mezu yoktur..
Sonucta ben Tartisma yaratmak istemiyorum.. Benim Hayat Tarzima yakisirmi yakismazmi Basörtülü bir es onuda bilemiyorum.. Ama Kimsenin Hayat Sekline bilhassa Islamin Kanunlarina da karsi gelmem, Birincisi: Ben Elhamdulillah Müslümanim.. Allaha Imaan etmisim.. ikincisi: Baska insanlarinda Hayat Tarzarina karisma yetkisini görmüyorum kendimde.. ücüncüsü de: Daima Haksizliga karsiyimdir..Tahammül edemiyorum.. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
misal=örnek..
arkadasim verdigin örnekler cok dogru. ve hic kimseyi yasadigindan ötürü kinayamayiz. cünkü sonucta herkes kendi bacagindan asilip, kendi yaptigindan sorumlu olacaktir.
Lakin,
vermis oldugun örnekler günümüzde coksa göze batmaktadir. madem insanlari kinamiyoruz bu özelliklerinden dolayi, o zaman insanlarin bunu tartismasina da karismamaliyiz.
cünkü islam bunu emretmiyor. gözümüze soka soka bu sekilde yasanir demesinler. karsi gelinir ki ilk önce ben karsiyim.
adam gibi islami yasayacaksan ne emrediyorsa odur. yahu kuran-i kerim de sac örtülür deniyor mu? yani sac örtülür deniyorsa yine bu genc kizlarimizi anlarim. modaya uyup sac kapatmayi uyguluyorlar yine de diyebilirim. ama kitapta öyle bir ibare yok. yani sadece sac ibaresi yok..
ama simdi ne ypiliyor? seninde gördügün gibi sadece sac örtülüyor. gerisi fora..
gel hep beraber allah islah etsin diyelim.. galiba en gercegi bu olacaktir.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Konumuz AKP degil .. ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
yalan'in aciklamasi: birinin yalan ötekisinin dogru yu söylemesidir..
Benim AKP hakkinda söylediklerim veya senin söylediklerin de kimler yalan kimler dogruyu söylüyor?
Matematik sel olarak kolay bir sonucu vardir.. Qualitätsmanagement de buna Wahrscheinlichkeitsanalyse derler..
Türkiyede 3 Dönem AKP Iktidar olduguna göre son secimlerde 50% üzerinde oy aldigina göre.. Wahrscheinlichkeitsanalyse de cogunluk AKP nin dogruyu söyledigi kanaatinde.. yani 30-35 Milyon kisi..
Bu kadar büyük bir sayi ile Wahrscheinlichkeitsanalyse'de nach Qualitäts Assesment benim Dogruyu senin ise yanlisi söyledigin sonucudur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Hemserim, Wahrscheinlichkeitsanalyse ist eine Statistik..
Diese Analyse , Analysiert wer lügt und wer nicht, nach dieser Statistik..
Lügst Du ! ----- //www.youtube.com/watch?v=LlxtlVL-UCQ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Müslümanlar Eslerini Kapatmaz.. Kadinlar kendi istegiyle Kapatir.. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peki kadinlar kendi istegiyle yazmisinda
Ozaman niye bu konuda erkekler !!!! daha cok cene yoruyor bu konuda?????? Fazla düsünen yada heveslenen varsa kendi taksin herkezin kizina karisina ne karisirlar anlamiyorum ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
efe ----- Meleklerime küfret de şeytanlarım haz alsın! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Yok Efem turkbase de deyil AKP de sanki kendileri bayanlardan daha cok hevesli türbana
----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
bukadar hakaretede pes dogrusu ----- Meleklerime küfret de şeytanlarım haz alsın! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Yani Benim anlatmak istedigimde sudur: Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
hem kapanin yoksa günah deniliyor hemde hakaretin daniskasi yapiliyor kadinlara....
kimiside buraya cikip kendi isteklerinle kapaniyorlar diyor ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
cok haklisin ama bu hakaretti bayanlar sineye cekmemeliydi ? peki bu yorumlara karsi ne gibi önlem alindi ----- Meleklerime küfret de şeytanlarım haz alsın! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
ne gibi önlem mi alindi???
SAK SAKcilar bu adami alkisladilar bile bu garip ifadesi icin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Ha iste bak tam yerinde bir tespit  
simdi kimileri üstüne alinacak ama neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
Gercektende öyle
bak türban konusunda yazip durmustum merak eden varsa kendisi taksin diye ama rahmetli kemal sunal bunu yillar önce fark etmis ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basörtüsü |
simdi bunlar kendi kendine Serefsiz,Namusuz ve ahlakksizmi dediler ??
Basa geldiklerinden beri ilk defa dogruyu söylemisler valla ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!