Selamin Aleyküm,
Forumda bazi konulari okudum, size eslik etmek isterdim ama puanim yetmiyordu malesef. Bende hepsini toparlayip tümden bir cevap yazayim dedim. Neyse konumuza gelelim.
Burada en iyi Müslüman benim yada siz az müslümansiniz, hatta kafirsiniz diye kimseye saldirmayacagim bazilarinin yaptigi gibi, yada müslümanlik satma cabasinda da degilim. Herkesin icini,disini sadece yüce Allah (cc) biliyor zaten, kul bilse ne bilmese ne!
Kimsenin Müslümanligindan süphede duymuyorum. Tek süphe duydugum birisi varsa oda Tayyip Erdogan'dir. ( Günahi benim boynuma ) Simdi saksakcilari köpürecektir ama, ne yapalim...Tayyip'cilere soracagim su: Seriat'i bu adamin getirecegine inaniyor musunuz?? Liderlik vasiflarinin kac tanesi bu adamda mevcut?!
Bu konuya gelecegim yine....
Simdi sözüm Laikcilere,Cumhuriyetcilere...Yazmis olduklarinizi okudum... karsilikli kapismissiniz sonucta. Seriat'la yönetilen ülkelerden örnekler vermissiniz. Seriat istemeyiz demissiniz! Elhamdülillah Müslümanim diyorsunuz, bilerek yada bilmeyerek Allah'in (cc) yasalarini istemeyize getiriyorsunuz. Bu nasil bir celiskidir?!
Seriat= Allah'in Kanunu! Biraz dikkat lütfen!!
Siz sahiden de örnek verdiginiz Ülkeler de (Gercek) Seriat'in oldugunumu düsünüyorsunuz?
Dikkat ederseniz her ülkede (sözde) Seriatlar ayri ayridir! Mesela Suudi Arabistan... Suudi Ailesi Yahudi'dir... Arastirin. Müslüman degiller, sadece Müslüman kiligindalar, o yüzden o lanetlilerden bahsederken Islami, Müslümanligi katmayin.. (bunlarin müslümanligindan ne olur gibi ki zaten Müslüman degiller!) Geri kalan ülkelerinde tarihlerine,toplum yasantilarina bir bakin (aclik,ekonomi,bosaltilmis beyinler,töreler). Mesela Afrika'da Seriat adi altinda Kadinlari sünnet ederken, niye Arabistan'da bu yok?? Ya da Türkiye'deki Seriat diyenlerde?? Bu ayri bir konu o yüzden fazla acmak istemiyorum, yoksa uzar gider.
Tayyipcilere ve Laikcilere gelsin. Gercek Seriat Asr-i Saadet'te yasanmistir yine yasanilabilir. Simdi siz Müslümanlara anlatmama gerek yok. Allah'in Resulünün (sav), 4 büyük Halifenin iktisadi,askeri yönetimine bir bakin,okuyun. Iste gercek Seriat = Cumhuriyet... Zaten biliyorsunuz dur bunlari...
Tayyip'cilere soruyorum yine: Sizce dogru Lidermi ki körü körüne, agziniz acik pesinden gidip savunuyorsunuz? Hz. Ali'nin (ra) cocuklarinin gemicikleri olmadi, servetleride olmadi. Tayyibin tek getirecegi sacma sapan yobazlik, amerikanciklarin tamda istedigi gibi. Sizin yaptiginiz sadece Laiklik olmasinda isterse yobazlikla yönetilelim.
Ne derseniz deyin... Gercek Seriat Tayyip'le gelmez, gözünüzü acin, mantiginizi kullanin biraz... Islam Mantik dinidir!!
Cumhuriyetci yobazlari unutmamak gerekir tabii ki.
Atam pesindeyiz, izindeyizden öte gidemediler yillardir. Tek bildikleri aman Seriat gelecek,Iran gibi olacagiz. Tayyibi Islamla bagdastirip karikatürlerini yaparlar. Baskada bir cacik olmaz onlardan. Yillardan beri ayni terane... Olsaydi bos seylerle ugrasana kadar, Atatürk'ün hazirlamis oldugu tarih kitabinin okullarda okutulmasi icin baski yaparlardi, devlete... Ama yillardir neyi savunuyorlar belli degil,uyuyorlar, uyutuluyorlar haberleri yok amerikanciklarin ellerine verdigi masal tarihi kitaplariyla. Nasil Atatürkcülük bu?? Ele bayrak alip Yobazlar Yobazlar diye bagirmakla olmuyor malesef Atatürkcülük... Birbirine sövmekten,kimse yapmasi gerekeni yapmiyor nedense... Atatürk maskesi arkasina saklanan Masonlari bulup cikarmak, defetmek Atatürkcülerin isidir ki Yobazlar sussun. Tayyip gibi satilmis sahte Dindarlarida Gercek Dinini yasayanlar, savunanlar yok etmeliler, dogrusuda budur.
Isi Ehline veriniz!!.. Bilirsiniz ki Hadis-i Serif'tir. Ama her yönetim kendi adamlarini bir yerlere getiriyor. Hadi eskiler Laikti/Dinsizdi, simdikiler cok Dindarsa niye isi ehline vermiyorlar?? Madem cok müslümansa Tayyip, neden Yahudi yüksek hizmet her neyiyse ödülüne layik görüldü?? Atatürk'e mason/dinsiz diyorsunuzda, madalya alip poz veren Serefsize niye birsey demiyorsunuz??? Yahudiler günahini vermez...Lanetlenmis bir topluma ne gibi bir hizmet etti/ediyorda layik görüldü??? niye bunlari dile getirmiyor ve sorgulamiyorsunuz?? Koyun musunuz?? Cok yazildi burada ama Maide Sure'sini okuyun, belki gözleriniz acilir. Yahudilerle/Hristiyanlarla dost edinmeyin... Kaldi ki sana madalya taksinlar... Masonluk konusunuda tekrar tekrar acmaya gerek yok, Kabala ile ugrasan Seytani bir topluluktur... Yahudiyi gectim, Müslüman adamin bu Seytaniler le isi olmaz, olamaz... Biraz mantik yürütün ya, yazik.. Yazacak o kadar cok sey varki! Birbirinize yazmisiniz aklimda kalanlari yaziyorum... Mesela birisini Samanizmle suclamislar..
Türkler her zaman tek Allah'a inanmislardir. Ne samanizme,ne puta, ne atese vs. tapmislardir! Yalan yanlis, sacma sapan tarih kitaplarindan anca bu kadarini ögrenir kabullenirsiniz iste. Oguz Kagan kitabeleriyle, Kuran-i Kerim'de gecen Hz. Zülkaynen'in anlatiminin benzerligine bakin. O zaman dünyada kurulmus ilk Islam ordusunun hangi millet oldugunu anlarsiniz... Buda demek oluyor ki, Türkler her zaman Müslümandi!! Sn. Oktan Keles'in arstirmalarini okumanizi tavsiye ederim. Inanirsiniz,inanmazsiniz kendi bileceginiz bir sey...
Yönetimlere gelelim.....
Bosuna birbirinizle kavga etmeyin, hangi yönetim olursa olsun, önemli olan LIDER'dir. Cumhuriyeti savunanlar! Atamiz'dan sonra Cumhuriyet varmiy di Türkiye'de? Yoktu! Niye?
Lider yoktu!
Mesela Monarsiyle yönetilsek, zalim kral olsa, zulm eder, monarchiyi yikmak istersin.. Ama baska Kral ülkede Adalet saglasa,Padisahim cok yasa dersin... Cumhuriyet icinde gecerli bu, Seriat icinde... Önemli olan LIDER'dir, hangi yönetim olursa olsun...O yüzden bos bos cene calmayin, dogru bir Lider arayin el birligiyle... Zaten Türkiye masoncuklarin,gladyocularin yuvasi olmus, siz böyle ayni sacmaliklari gevelerseniz Türkler kendi vataninda ac kalir,issiz kalir,birbirini yer... Hatta Nato ordusunu, isgal eder gibi Türkiye'ye sokar. Sagolsun Tayyip, mühim olan Dindar olmasi... Savasa girsek, Düsman icimizde konuslandi bile... Yazacak cok sey var, aklima bunlar geldi. Eksiklerim vardir illa.. Olsun o kadar da artik...
Osman bin Talha Türktür! Kayi boyundandir! Peygamber efendimiz Türkmü degil mi lafida gecmisti ordan aklima geldi, yazayim dedim... Türk müdür degilmidir bilemem... Konu hakkinda bilgim yok.. Türk cadirinda harp planlari yaptigini biliyorum.. Kerbela'da 7 Türk akincisinin Hz.Hüseyin'in, Hz. Hasanin cadirlarina gidip onlari Azerbaycana götürmek istediklerini, ama onlarin kabul etmeyip, cocuklarini götürmelerini istediklerini, ve 7.Akincinin Yezid ordusunu gecerek götürdüklerini biliyorum... Kerbela'da Ehli Beytin yaninda, Yezid ordusuna karsi savasip Sehid olan Türkleri biliyorum...
Kiminize Türk tarihi Cumhuriyetten sonra baslar.. kiminize Osmanli'dan, Selcuklu'dan.. Bazilarina 5000 yil önceden... Benim Tarihim Habil ile Kabil'e kadar dayanir...
Dünya'da yasayan Türkler'in %93-%96'si MÜSLÜMANDIR!!!
Araplarin ise %62-%67si MÜSLÜMANDIR!!! Bilimsel arastirmadir... Kisa kisa bilgiler iyidir... zihni acar.
Allah (cc) yar ve yardimciniz olsun!
Saygilarla
MIROGLU41