|
|
|
Ne zamandan beridir Müslümansiniz Sorusuna . %60 insan yanlsi cevap veriyor |
Ne zamandan beridir Müslümansiniz Sorusuna cogumuz yanlsi cevap veriyor sizede Soruyorum bu sorunun cevabi size göre nedir... Sizin inanciniza göre.
----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galu beladan beri demek gerekiyor...yanlış telaffuz olabilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle ama iste eksik var diyeceksin ne eksigi... Bilmiyorum bakin dusunun eksik ne .. ----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste sorunun cevabi buu... her gun Hamd etmek galubeladan beri musluman olusumuza bu hamd etmeyi unutuyoruz .. Cok tesekurler dogru cevap icin. ----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en Önemlisi HAMD etmektir .. bunu bilmiyoruz.. söyle diyem 30 yasindayim galiba bizden sonraki nesile dinle ilgili cok sey ögretilmemis 22 25 yasak kadar olan nesil cok eksik bilgi sahibi ----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ne bicim sorudur kardes... Müslümanlik hayvanalradami gönderildi bunuda ben sana soruyorum... Dedinya muslumanlikmi insanlikmii... Müslümanligin icinde senin dedigin kavramin en guzeli vardir.. iSEAL bir insanlik Hz muhammed mustafa s.a almanda bir insandir ve yeri geldiginde sözde muslumandan daha iyidir.. sonucta insan amma Müslüman olmak cok farklidir.. ----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olacak insallah.. Düsünceme göre Dünyayi bir hamile kadin olarak düsün.. Her tarafta muslumanalr eziliyor ölduruluyor bu sanci ISLAMIN tekrar yer yuzune DOGUSU olacak sancilar arttikca islamla tanisan cogaliyor dikkatinizi cekerim.. ----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu anlamadim... ----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin bu soruyun cevabini ben söyleyemem.. bilmediigm bir sey ama nerden cikti bu soru onu anlamdim. ----- Ask bir senelik degil Bir ÖMÜÜRLÜKTÜR.. Yeni moda ask is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalü Beladan beri Müslümanız Kalü bela Kainat yaratılmadan önce ruhlarımızın söz verdiği zaman an'dır ----- Benim Gibisini Google'da Arasan Bulamazsın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soru turkbase´de soruluyor ise %60 insanin yanlis cevap vermesi sasirtmamali..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!