26 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 09.12.12, 09:08
Nr.: 1
Antworten
doughnuts
milliyetcilere hadislerle cevap
Sayin Forum Üyeleri, burda sizlerinde sahit oldugunuz bir cok Milliyetcilik meselesine Hadis-i Seriflerle Cevap vermek istiyorum.
Osmanliyi tanimazlar ama Shamanist olan Tengriye Tapam Binlerce sene evvelki yasamis Mogollari bizim Atamiz yapmaya kalkisan zihniyete umarim bir Ders olur.
Tabiiki bu Ders de Müslümanliga inananlara dir.
"Asabiyet (kavmiyetçilik) dâvâsına kalkan, onu yaymaya çalışan, bu dâvâ yolunda mücâdeleye girişen Bizden değildir." (Ebû Dâvud, Edeb 112)
"Kim kâfir olan dokuz atasını onlarla izzet ve şeref kazanmak düşüncesiyle
sayarsa, cehennemde onların onuncusu olur." (Ahmed bin Hanbel, 5/128)
"Bir kısım insanlar vardır ki, cehennem kömüründen başka bir şey olmayan adamlarla iftihar ederler, övünürler. İşte bunlar ya bu övünmeden vazgeçerler, ya da Allah nezdinde, pisliği burunlarıyla yuvarlayan pislik böceklerinden daha değersiz olurlar." (Ahmed bin Hanbel, 2/524; Ebû Dâvud, Edeb 111)
"Kim hevâsına uyarak bâtıl yolda cenkeder, kavmiyetçiliğe (asabiyet) çağrıda bulunur veya kavmiyetçiliğin sevkiyle öfke ve tehevvüre kapılırsa, câhiliyye ölümü üzere (kâfir olarak) ölür." (İbn Mâce, Fiten 7)
"Allah indinde en şerefliniz takvâca en ileri olanınızdır. Arabın Arap olmayan (acem) üzerine bir üstünlüğü yoktur. Arap olmayanın da Arap üzerine bir üstünlüğü yoktur. Siyah derili olanın beyaz derili üzerine bir üstünlüğü yoktur, beyazın da siyah derili üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece takvâ iledir." (Cem'u'l-Fevâid, 1/510, hadis no: 3632)
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 10:13
@doughnuts
Nr.: 2
Antworten
doughnuts
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 12:31
@hepsen
Nr.: 3
Antworten
gezgin256
paylaşım için teşekkürler...bence en büyük tartışma konusu milliyetin dinden önce gelmesidir ki sizin yazınızda milliyetin dinden önce gelmesi menfi milliyetcilik kısmında yer almış....
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 18:29
@meto
Nr.: 4
Antworten
doughnuts
No 3 'e Cevap:
Ben sana yukarida Sahi Hadis-i Serif yolladim.. Hemide Hadis-i Serif'in Kaynagi ile..
Sen Hadis-i Serif lere inanmiyorsan benimle burda Polemige girmeye bir gerek yok.
Ben seninle burda Sahi Hadis-i Serif leri, Kaynagi ile Belirtilmis.. Tartisma yetkim yok..
Ben Allaha ve Peygamberler Peygamberi Muhammed .s.a.w. e Iman etmisim.
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 18:32
@hepsen
Nr.: 5
Antworten
doughnuts
No 6 ya Cevap:
Yazdiklarinin bir coguna katiliyorum.. Sadece GÖK TANRI da Veto benden..
Bizim Tanrimiz yoktur, Allahimiz var..
Gök Tanri yaninda Eski Türkler, Shamnizme, Tengriye ve birtakim Putlara inanirlardi.
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 18:41
@gezgin256
Nr.: 6
Antworten
doughnuts
Sagolasin, benim yazilarimda inancimiz geregi Sahih Hadis lerin vermis oldugu Milliyetcilere Cevap..
Bilhassa cok önemli bir hadis te bu Forumdaki bazi Arkadaslarin bilincsiz yere Türk ama Müslüman olmayan Shamanist Atalarini övmesi..
"Kim kâfir olan dokuz atasını onlarla izzet ve şeref kazanmak düşüncesiyle
sayarsa, cehennemde onların onuncusu olur." (Ahmed bin Hanbel, 5/128)
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 18:49
@doughnuts
Nr.: 7
Antworten
gezgin256
bence istisnasız hepimizin yaptığı zaman öldürmekten öte birşey değildir....
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 18:53
@doughnuts
Nr.: 8
Antworten
gezgin256
sadece bazılarımız bunun farkındadır bazılarımız değil,bazılarımız kabullenebilir,bazılarımız kabullenemez ve türlü türlü kılılar uydururuz,acı gerçek....
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 22:14
@ejder-ha
Nr.: 9
Antworten
doughnuts
Yanlisin var.. Ermeni degillerAslen Türk Irkina sahip, Eski Milliyetcilerden Kopma, Nihal Atsiz'in cizmis oldugu Dinsiz Türkcülük yani Türklüge Evet ama Islama Hayir Kampanyasi pesinde kosanlar..
Bunlar'in akil Babalari aslen ERGENEKON Terör Örgütüdür.. Milliyetci.com Sayfasi bunlarin Borazanidir.. Toplantilari, Internet Siteleri, Organizasyonlar hep ERGENEKON Terör Örgütünün cebinden cikmadir..
Alperen Ocaklarinin yazisinda..
Dinsiz Türkcülügü yayma pesinde olduklarindan bir grup Ülkücüleri kovmuslar Teskilatdan..
Bunlarda bu kisiler.. Sorsan Muhsin Yazicioglunun Partisindeniz derler..ama Kovulduklarinida gizlerler.. Agizlarini acsalar.. Kuran Daki Islama biz inaniyoruz derler ama Kuran in 1 Ayetine bile inanmazlar..
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 22:33
@efe70
Nr.: 10
Antworten
doughnuts
efe70.. eee anlat bakalim.. extra kirmizi isaretlemisin Hadis-i Serif teki parcanin bölümünü...
Gayen Ney ?
Erkek sen Erkek gibi Cevap ver... Deki Hadis Lere , Peygambere, Islama inanmiyorum..
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 22:45
@efe70
Nr.: 11
Antworten
doughnuts
Ey Cahil efe70,
Bilip Bilmedigin Ehli Olmadigin islere Bulasma..
Dinimiz Islamda Yanlis Hadis ister Copy paste et ister Propagandasini et.. Mutlak ve Mutlak Cehennemliktir..
Bizler Sahih, Zayif veya Uydurma Hadis Leri.. Bessikte ögrendik..
Bu Yollamis oldugun Hadis 100% Uydurma..
Tabiiki nasilda isinize geliyor demi seytanin Propagandasini yapmak.. Tabii nerde Islama bir Hancer vuracaksiniz onun firsatini bekliyorsunuz..
Biz Müslümanlari böyle Uydurmasyon Hadislerle Kandiramazsin..
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 09.12.12, 22:57
@efe70
Nr.: 12
Antworten
doughnuts
Ben demiyorum Uydurmasyon oldugunu.. Ben sadece Islam Alimnlerinin dediklerinin pesindeyim.. cünkü ben Allaha Iman etmisim.. Islama inananlardanim..
Islam Ehli Sünnet Alimleri diyor... Ahmed bin Hanbel diyor...
Sen kimsin Ahmed bin Hanbel kim.. Ondan daha mi iyi bileceksin..
-----
Autumn Leaves ...
0
Beitrag gepostet am 10.12.12, 16:46
@ejder-ha
Nr.: 13
Antworten
alster
hakaretlerine bir son ver artik ark.im.. !
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!