|
|
|
Nuru Muhammed |

Bakü'de şimdi yaz var İçimde bir haz var Ah nedem gönlümden efendime inceden giden Gizli bir niyaz var. Güllerin güllerin güllerin efendisi Şu canımın nefesi Ah nedem Güllerin güllerin güllerin efendisi Can özümün nefesi Ah n'olur rüyama girsen Girsen de gül yüzünü görsem Ah nedem görsem de yüz kere bin kere ölsem Güllerin Efendisi Güllerin güllerin güllerin efendisi Şu canımın nefesi Ah nedem Güllerin güllerin güllerin efendisi Can özümün nefesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |

Allahu Teale (c.c) buyurdu ki: Bir kimse benim velilerimden birine düşmanlık ederse, ona karşı harp ilan ederim. Hiçbir kulum, kendisine farz ettiğim şeylerden bence daha sevimli bir şeyle bana yakınlık kazanmamıştır. Nafile ibadetlerle durmadan bana takarrüb eder, nihayet onu severim ve onu sevince de işitir kulağı, görür gözü, tutar eli ve yürür ayağı olur, benden bir şey isterse elbette veririm, bana sığınırsa muhakkak korurum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |

Herhangi bir cemaat Allah (c.c.)’ı zikir için toplanırlarsa muhakkak melekler onları kuşatır, onları rahmet kaplar ve onlar üzerine sükunet ve vakar iner. Cenabı Hakk da onları katında bulunan meleklere medhü sena eder |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |
Amin..Ecmain insALLAH-u Rahman...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |
insALLAH Kardes... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |
Allah razi olsun insanin ici aciliyor! Ve insallah Allah Hepimize peygamberimizi Görmeyi nasip eder! Amin ecmain allahu ekber |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |
Rabbim Azze Celle Kulllarim benden DUA ile istesinler ellerini bos cevirmem buyur..DUA ile isteyip...Ilahi nurundan kereminden lütfundan nasipleneriz...Rahman ismi tecellisi ile bizlerden Rahmetini affini kesmesin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |
amiiiiiinnnn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuru Muhammed |
Ecmain Kardes..Sagolasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!