|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Allah bizleri islami kendisine yamayanlardan degil islama kendisini adayanlardan eylesin.. (amin)cok güzel bir hikaye yazanlardan ve yapanlardan Allah razi olsun.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
amin..tsk.ler cok faydali bir payla$im.  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Cümlemizden insAllah..ben tsk ederim ilgi gösteripte dinledigin icin.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Cümlemizden insAllah.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Selamunaleykum Allah razi olsun paylasim icin simdide Dusünmeliki biz ahirette kimlerle hasr Olacayis,. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Aleyküm SElam Cümlemizden insAllah... Evet insAllah Salihlerle hasr olur bütün mümmeti Muhammed ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
eyw. testo kardes begendigine sevindim.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
cok gzl bi paylasim, allah razi olsun ----- melankolia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Amin cümlemizden insAllah ben tsk ederim.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Ben tsk ederim saygilar selamlar ismail abiye.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Konu fetullah yada bir baska kisi degil arkadasim konu disina cikmayalim tskler. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Seninkisi sahislastirma benkmkisi videodaki anlatilan konu simdi provekeni git baska konularda anlatimlarda yP sana burada ekmek yok arkadas ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
Kardes bak hala israr ediyorsun beni ilgilendiren konu anlatim sen begenmiyorsan dinlemezsin kim kimi istiyorsa dinler ama simdi ortada lafi bile gecmeyen birisini burada cekstirmek normal degil sen demissin bak herkes kimin ne oldugunu biliyor diye o zamam yorma kardes kendini proveke edilecek birsey yok yani politika bölümüne bak eger birileri yada bir kisimla tartismak istiyorsan hayirli geceler dilerim... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah icin sevmek.. |
duaya amin. paylaşım için teşekkürler,elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!