İlim şehrinin kapısı Hz.Ali ra. a biri gelir :
-Ey Ali ra. Senin ve Osman ra. zamanı ne kadar karışıklık kavga savaş var.Ebubekir ra ve Ömer ra. zamanında ne kadar güzeldir der.
Allahın aslanı Haydar ı Kerrar ra.şöyle cevap verir.
- Çünkü Ebubekir ra. ile Ömer ra. nın yanlarında Osman ile ben vardım.Bizim zamanımızdada Sen varsın ondan buyurur.
İslam dini 1400 senedir aynı arkadaşlar değişmedi.İlk gün ne çıkmış ise şimdide kıyamete kadarda aynı devam edecek.Ama ne yazık ki İslam TV deki Hocalarin dini oldu Okumakdan aciz insanlarin FETVA verdigi zaman oldu.
Bir insanın Tahareti saglamsa abdesti saglamdır.Abdestti saglamsa Namazı saglamdır.Namazı saglamsa Kendi saglamdır. Abdurrahman Tahi ks. hazret ne guzel demis.
Günümüzde namaz kuran gibi dini ibadetler artık insanları kandırma aracı olmus.Kananda zaten dinden haberi olmadıgı icin balıklama dalan insanlar olduk.Bir kişi Cübbe Sarık sakal koysa ben Şeyhim dese en az 1 000 (Bin ) kisi inanır olmus.
Kİmsenin kimseye faydası yokdur.Benim yaptıgım ibadetler beni ilgilendirir diger insanlari ilgilendirmez ki.Bunun reklam yapılması sadece şeytana hizmetcilikdir baska birsey degiL...
Unutmayalim islam dininde cezai müeyyide Bilene 1 bilmeyene 2 ceza yazılarak yapılır.
ALLAH c.c. Dinini Tam manası ile idrak eden kullarından eylesin ( Amin )
-----
sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM