124 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 07.05.12, 11:50
Nr.: 1
Antworten
erkan7878
Peygamber Efendimiz (s.a.v.)
Peygamber Efendimiz (Sallellahu aleyhi ve sellem) Hz. Ali'ye (Radıyallahu anh) buyurdular ki..Ya Ali Şu 5 Şeyi Yapmadan Yatma..
1- Kuran-ı Kerimin hepsini okumadan..
2- 4000 dirhem sadaka vermeden..
3- Kabeyi ziyaret etmeden..
4- Cennette yerini hazırlamadan..
5- Küs oldugun biriyle barışmadan..
Hazreti Ali..Ya Resulallah..Bu nasıl olur..? diye sorunca buyurdularki..
1) 3 Defa İhlas okumak,Kuran-ı Kerimi hatmetmek gibidir..
2) 4 Defa Fatiha okumak,4000 dirhem sadaka vermeye eşittir..
3) 10 defa..La ilahe illallah vahdehu la-şerike-leh lehül mülkü ve
lehül hamdü yuhyi ve yümit ve hüve ala külli şey’in kadir.demek,abeyi ziyarete eşittir..
4) 10 defa..La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.demek,cennette yerini hazırlamana vesiledir..
5) 10 defa..Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hu el hayyel
kayyum ve etubü ileyh. demek,dargın ve husumetli olduğun insanlarla
barışmış derecesinde mükafata vesiledir.
0
Beitrag gepostet am 07.05.12, 18:11
@beyza
Nr.: 2
Antworten
erkan7878
selam..bu paylastigimi bir islami sayfadan buldum ekledim..kendi eklentim degil..ne kadar yalnis dogru bilemem.bazilarininda basimiza müftü kesilmesine gerek yok..
0
Beitrag gepostet am 07.05.12, 18:22
@efeyim
Nr.: 3
Antworten
erkan7878
benim izledigim takip ettigim güvendigim bir islami sayfa var,demek onlar yanlis yaziyor öylemi ? hem benim ne olup olmadigim seni alakadar bile etmez..muhattabim bile degilsin kusura bakma,vebalin ne kadar büüyk kücük oldugunun farkindayim bunun birilerinin bana hiiiic hatirlatmasina gerek yok kardes
hadi selametle.
0
Beitrag gepostet am 07.05.12, 18:35
@efeyim
Nr.: 4
Antworten
erkan7878
benim birseyi tekrar tekrar okuyupta beynime yazmama gerek yok,hangi
sayfadan aldigimi neden korkayim yazmaya,ben bir tek Allah tan korkarim
gerisi viz gelir,sende bunu beynine kazi ok facebooka gir sayfanin adi
en güzel ilahiler,kusura bakma gercekten seninle bos bos yazismak icin
degerli vaktimi bosa harcayamam,bana kaynak kaynak diyecegine sende
birseyler sergile,öyle pc arkasindan bos konusanlari cok gördük.bosuna
zahmet edip yazma verecek cevabim yok,benim ortaligi bulandirmak isteyen
kisilerle isim olmaz benim burda daha degerli arkadaslarim var.hadi
Allah sürat versin.
0
Beitrag gepostet am 07.05.12, 18:51
@efeyim
Nr.: 5
Antworten
erkan7878
kimsenin akli fikri seni ilgilendirmez,yazdiklarim eklediklerim seni rahatsiz ediyorsa OKUMA
bu kadar basit git baska sayfada meshur olmaya calis,diyorumya gecmiste senin gibileri cok gördüm,tüm bilgilerini dök ortaya paylas sana Allah razi olsun diyeyim hadi buyur..gercekten ben seni ciddiye bile almiyorum sadece gülüyorum senin gibilerine,birseyleri paylasmak sucmus beni alakadar etmez.merak etme benim cok iyi tanidigim savci-avukat arkadaslarim var
benim burda kötü niyetim yok sadece kendimce birseyler paylasmak,benim eklediklerimi okumak takip etmek zorunda degilsin,o kadar kisi birsey demezken seni neden bu eklediklerim rahatsiz ediyor hayret gercekten.herkes isine basksin lütfen.
0
Beitrag gepostet am 07.05.12, 19:22
@efeyim
Nr.: 6
Antworten
erkan7878
Allah a cok sükür ben coooook rahatim
bana burda eklediklerime kimse yasak koyamaz,ADMIN abi haric
...sen istedigini yaz meydan bos,senin cok akilligi biri oldugunun kanatindayim ben,inan muhatabim bile degilsin,ciddiye alinacak bir sahis heleki hic degilsin anlasilan.simdi istedigin kadar ...... meydan senin.
0
Beitrag gepostet am 08.05.12, 00:04
@-alkan-
Nr.: 7
Antworten
erkan7878
selam alkan abi,Allah senden razi olsun,gercekten cok hos gönüllü birisin,benim baska yerden buraya birseyler eklemem nedense birilerini rahatsiz ediyormus,seninde tatli dilinin dedigi gibi benim yazdiklarimi kimse begenmek zorunda degil,benim burda hic bir amacim yok.ben hoca degilim hafiz degilim.tek amacim bildiklerimizi veya bilmediklerimizi,Allah kelamlarini sözlerini siz degerli arkadaslar arasinda paylasmak.birilerinin burda inatlasmasina ortaligi karistirmasinin hic bir anlami yok gerekte yok.bazi kisilerinde SÖZDE ben herseyi daha iyi biliyorum ayaklarinada gitmesinede gerek yok,bilenlere saygim sonsuz onlar ayri.paylastiklarim bana ait olmaya bilir,hosuma gidenleri siz degerli arkadaslar arasinda paylasmak istedigim icin paylasiyorum.bunun altinda kötü birsey aramak gereksiz luzüm yok böyle seylere,herkese saygilarimi sunarim.
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!