|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
//www.youtube.com/watch?v=eSRD7b1o2ac&feature=related |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
Cok önemli bir konuyu acmissin !!!Namaz ciddi alan insanlarmiz icin dinimizin diregidir!! Bir mecburiyetir!!! Allaha borcumuzdur!!!
Bir Adam varmis 300 sene boyunca hep namaz kilmis,sora vefat etmis!!! Allahin karsina geldinde sorulmus sen benim rahmetimimi istiyorsun yoksa kildin Namazlarlami hesapa cekilmek istiyorsun , bu Adam düsünmüs ve demiski benim namazlarimla Ben dünyanin her bir yaninda sana namaz kilmisim!!! Ve cevabini aldi Allahu Teala Celle Cellaluhu dediki sen o kildin namazlarla Ben sana verdiyim bir tek bir gözü bile ödemedin!!!! Insanin namaz kilmasi nekadar önemliyse temiz kalp da okadar önemlidir! Allah bizi rahmetinden esirgemesin ve daima namaz kilanlardan eylesin!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
klina güzel aciklamisin ama ,malesef isdersek bes vakiti kilariz ama yapmiyoruz ne yaziki baska seylere zaman ayiriyouruz bence seytana aaldaniyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
Nefisimize uyuyoruz kilmiyorus seytani memnun ediyoruz !!!Herseye ama gercekten herseye zamanis var, internetmis, arkadaslarmis, Dizilermis ve hobbiymis,yok gezmekmis tozmakmis,dedikoduymus aclimisda ve susandimizda hemen yiyer iceris, ama namaza gelince of sora kilarim daha zaman var birde bakmissinki gece olmus hayde yataga dogru!! Biz Kendi kendimisi kandiriyoruz yaptimiz hayirda kendimizin yaptimiz kötülûkte kendimizin Sangi hic ölmeyecek gibi yasiyorus hic ölümü düsünmeden!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
Dogru hem Iblis denen inaciya hemde bizim en kötü düsmanimiza odaNefsimizdir!!!!!!!!! Günde sadece bir saat allahimiza ayiramiyorsak bes vakit namazimiz icin Hangi yüzle kabire hangi yüzle ahirette hangi yüzle Allahimizin karsisinda Duracagiz !!! Allah rahmetini ve merhametini üzerimizden almasin bizleri Aff Etsin ve kalbimizi zemzem suyla yikasin cümle müslümanlarin !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
demekki icimizden gelmiyorki kilmiyoruz....
herkesin kendisine kalmis ----- SAYGISIZLIGIN, SALDIRININ KÜCÜGÜ,BÜYÜGÜ YOKTUR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
Bir Bankaya gidersin borc kredi istersin banka sana o kirediyi üstüne fayiz koyarak verir ....ödeyemesen haciz gelir oda yetmese hapisa kadar gider..... Allah bize can vermis fayizi icinde namaz istemiz bize haciz gelmez hapisede girmeyiz ama bu CAN borcun fayizini ödeyemesek sonumuz sonsuz cehennemdir..... .....ALLAH korusun...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
bunu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim...namaz kilmiyorsa bir insan ilk önce kendisine sormali bu soruyu...ama bunu izledikten sonra umarim cevabiniz bile olmayacak ... allah herkesi dosdogru namaz kilmayi nasip etsin insallah... ----- Çakal gibi dostum olacaðýna aslan gibi düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
//www.youtube.com/watch?v=Fj7s8woSy2s&feature=related |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden namaz kilmiyoruz |
//www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=rW7NH42bLUE&NR=1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!