|
|
|
Almanlar almanyada islama neden karsi? |
@elinaz bu yorumu eklememi istedi yorum ekliyemedigi icin @yasadikca arkadas icin.. 
Sacmalama müslüman olmayani kilic zoruyla müslüman yapmak mi ?? önce iyi oku bilinclen bilinclenmeden yorum yazma!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Islamda Cihat cagrisi sadece ve sadece zulüm gören müslüman kardesleri kurtarmak adina yapilir. Islamda savaslar sadece savunma amacli yapilmasina müsaade edilmistir. Baska amaclarla yapilan savaslari islama bagliyamazsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet haklisin malesef iyi gözlerle bakmiyorlar buda incitiyor insani bence aksine dahada uzaklasiyorlar ve korkuyorlar su zamanda.. insallah bilinclendirecek bir hamle yapilir yada allah bir sebep gönderirde bilinclenir insanlar.. önyargilar herzaman yine olacaktir bunu zaten kimse degistiremez. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet özelestiri gelismemis bir kültürümüz var yada vardi bence, buda degisim sürecinde insanimiz bence daha bilincli haraket ediyor.. birde tüm dünya genellestirmeyi biraksa ve bir durumdan yola cikarak herkesi ayni keyefe koymasa dahada güzellesir sanirim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o tür topicleri acanlar zaten samimi müslüman degiller bence. Asiri milliyetci takimin yazdiklarini müslümanlara mal etmeyelim lütfen, onlar zaten islam dinini dahi burda en cok elestirenler. Baska dinlere, baska irklara, baska fikirlere karsi sürekli önyargili ve nefret dolu topicler actiklari burda bilinen bir gercek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Israilde bircok yahudi israil hükümetini protesto ediyor, bende onlar gibi yapardim. Israil devletin yaptiklari zulmü görmüyorsunuz sanirim. Tas atan cocuklari öldürüyorlar, müslümanlara yasayacak yer birakmadilar ve bunu yasalarin cizdigi siniri asarak senelerdir israil topraklarini büyütüyorlar ve bütün dünya bunlari sadece seyretmekle yetiniyor. Eger müslümanlar daha güclü olsaydi, hic bir müslüman bir cocuga ates acmazdi, bundan eminim !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tbrk ederim arkadasim.türkiyede bukadar millet yasiyo kimse birgün kilise yasaklansin diye cıkıp bisey demedi .admlar kiliselerini almanyada en yükseklere cikarirken bir caminin minaresine kil oluyorlar.kimse bana bir almanin türkleri sevdigini söylemesin onlarin sevdigi neden,herkes gayet iyi biliyor.inanmaliyizki onlar türkleri bir kasik suda bogmak isterler nitekim solingen katliyamiyla nekadar gercek oldugunu iyi biliyoruz.almanlar kadar irkci bir insanlik yine yahudi ve hiristiyanliktir.iki yüzlü insanlardir.dolaysiyla islam iki yüzlü insanlari men etmistir.alternatif aramaya gerek yok arkdaslar. ----- cahille tartismayin zira ben hic kazanamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuyu türklükle karistirmayalim konu din konusu.müslüman olarak tanimlarsaniz cevabiniza bütün arkadaslar bir karsi cevap hakki olur ve bu konuda telef olmadan aciga cikmis olur.dini dersleri türklük ve ayrimci sohbetlere cevirmeyelim lütfen.birdefa türklükten önce müslüman oldugumuzu ögrenelim.özellikle islami bu tür oyunlara alet etmeyelim. ----- cahille tartismayin zira ben hic kazanamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasim nekadar sacma seylerle ugrastiginin farkindamisin.kelle ucurmak vs .eger sen islami bilmiyorsan bunu kelle ucurmakla vurgulayamazsiniz.hitlerin yaptiklarini benimseyen bir beyinle bunu karistirmis olamazsin sen islamin ,mütevazi zorlukla alakasi olmayan bir din ve güzellik ve baskisiz ve öldürmeden benimseyen bir din oldugunu size hatirlatabilirim. ----- cahille tartismayin zira ben hic kazanamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben size söylim arkadasim kendini alman gibi yasantiya koymus türkler.anne babasini tanimayan türkler dahada gerisine gitmeye gerek yok hatta onlara türk bile diyemem alman gibi alman yasantisi olan sokak ortasinda birbirini yalayan butür yasantisi olan türkler .abdestsiz ve köpekle yatip köpekle kalkan cinsler.bugün bunla yarin baskasiyla yatip kalkan sanirim bunlari yakinen biliyor bütün burda yasayanlar. ----- cahille tartismayin zira ben hic kazanamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni burda kimse anlamiyor daha dogrusu sen kendin anlasilir gibi degilsin .ne yazdiginida bilemiyoruz arkadas.umarim sen bizim yazdiklarimizi anliyorsundur.anlamiyorsan demek sende almansin  ben sizin hangi almanlar diye sorunuza cevabi verdim.tekrar diyorum. sokak ortasinda domuz gibi biribirini yalayan türkler ve almanlar aynidir türk degildir müslüman degildir.anne babasini tanimayan bir insanlik islamla alakasi yoktur.ancak hayati gezip tozan ve bugun bunla olmazssa baskasinin altina yatan türkler ve almanlardir.ki zaten cogunlukşla bertaraf olduklarini burda gösteriyorlar.ama gercek anlamda öncelikle bir abdestli ve hayatinda köpek ve domus yasantisi olman bir müslüman ancak gercek hayatla yüzlesir.demem oki bu tür almanlar sanirim karsiniza böyle birileri cıktiginda tanirsiniz eger siz gercek bir müslümansaniz.yok degilseniz cevabim sizede gecerli.kimseden korkum yok bu konuda ve herseyide acikca yaziyorum siz olmasaniz baska bir bay yada bayanda olsa ayni sey onada gecerlidir. ----- cahille tartismayin zira ben hic kazanamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni burda kimse anlamiyor daha dogrusu sen kendin anlasilir gibi degilsin .ne yazdiginida bilemiyoruz arkadas.umarim sen bizim yazdiklarimizi anliyorsundur.anlamiyorsan demek sende almansin  ben sizin hangi almanlar diye sorunuza cevabi verdim.tekrar diyorum. sokak ortasinda domuz gibi biribirini yalayan türkler ve almanlar aynidir türk degildir müslüman degildir.anne babasini tanimayan bir insanlik islamla alakasi yoktur.ancak hayati gezip tozan ve bugun bunla olmazssa baskasinin altina yatan türkler ve almanlardir.ki zaten cogunlukşla bertaraf olduklarini burda gösteriyorlar.ama gercek anlamda öncelikle bir abdestli ve hayatinda köpek ve domus yasantisi olman bir müslüman ancak gercek hayatla yüzlesir.demem oki bu tür almanlar sanirim karsiniza böyle birileri cıktiginda tanirsiniz eger siz gercek bir müslümansaniz.yok degilseniz cevabim sizede gecerli.kimseden korkum yok bu konuda ve herseyide acikca yaziyorum siz olmasaniz baska bir bay yada bayanda olsa ayni sey onada gecerlidir. ----- cahille tartismayin zira ben hic kazanamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben ne almancayi ne türkceyi dogru dürüs yazmadigin icin anlamiyoruz dedim.vevarmis yalanmi?tövbe tövbe yahu bu bayanlara laf anlatmak agaci dallandirmaktan cok zor bayagi bi.cünki nedense akillari baska seylerle ugrasmakta oldugundan gercekler kulaklarina üf püff geliyor.bence biraz gercekleri benimselerseydi hic bir bayan simdi ebruli gibi haykirmazdi... ----- cahille tartismayin zira ben hic kazanamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almanlarin hepsi
Islama karsi degil, sadece belli cevreler. Anti islam propogandasi yapiyorlar,
cünkü bence Almanyada insanlarin cogunun Islama yönelme ihtimali cok diye.
Herkes Kiliseden kaciyor sürü gibi. Ve bir arayis icindeler. Er gec dogru yolu
bulmasinlar diye bu kadar islama karsi demagoji yapiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama anti islam propagandasida ise yariyor alman halki kuzu sürüsü gibi o yüzden hepsi olmasada cogu islama karsi hos bakmiyor.. kiliseden kaciyorlar ama arayis icinde olduklarini sanmiyorum cogunun, illaki vardir icinde belirli bir kisim ama azinlik.. büyük kismi zaten bu zamanda kökten inancsizlikla büyüyor.. okullara gidilip sorulsa kac kisi arayis icindeyim derki? bu durumda bana ancak allah hidayet versin demek düsüyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!