92 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.03.12, 17:57 Nr.: 1 Antworten

Almanlar almanyada islama neden karsi?

röpörtajlarda yüzde 90ina yakin islamin almanyada olusuna karsi oldugunu belirtiyor.. 

bence hepsi bilgisizlikten medyanin gaziyla böyle düsünüyorlar islami barbar göstermelerinden dolayi.. 

röpörtaj yapan adamin zaten karsi olmalarini duymak icin neler dedigini dinledinizmi medyanin isi oldugu görülüyor 

kurani okudugunu belirtiyor ve islam harici dinlere karsi savasilmasini emrettigini söylüyor? Dogrumu?

en iyiside 12:43 deki japon )) ich hab keine meinung dazu ich bin ein japaner und komme aus japan )

0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:12 @list Nr.: 2 Antworten

sende haklisin  ama "die müssen sich anpassen" lafida baya baya bi sacma
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:15 @yasadikca Nr.: 3 Antworten

sagolasin bilgilendirdigin icin.. lakin bu durumun farkli bir aciklamasi vardir diye düsünüyorum, cünki dinimiz hosgörü dinidir.. kilic zoruylada din degistirtmek bir fayda sagalamazki? 

0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:23 @hadi_ordan Nr.: 4 Antworten

ya haklilik payi yok degil belki kiskirtmadanda dogabiliyor genelde ama misal kölndeki acilacak cami gibi bir sinagog ailacak diye ayni büyüklükte reklam yapilsa ortalik karismaz degil bence.. tamam türkiyedeki kilise sayisina bakarsak direk karsilastiramayiz ama yaygara yine cikar..
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:26 @hadi_ordan Nr.: 5 Antworten

almanlar yarini düsünmez yani halkindan bahsediyorum.. katildigim nokta almanlarin hepsine yakini icinde bir kin besliyorlar islama ve türklere karsi..
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:35 @yasadikca Nr.: 6 Antworten

nasil hosgörüye yer yok bu biraz sacma oldu  

Kuran-ı Kerim'in Araf Suresi'nin 199. ayet-i kerimesindeki "Sen af yolunu benimse" sözleriyle ifade edilen "affedicilik ve hoşgörü" kavramı, İslam dininin temel kaidelerinden birini oluşturur.

"Dinde zorlama (ve baskı yoktur. şüphesiz, doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır." (Bakara Suresi, 256) 

"Onlara 'zor ve baskı' kullanacak değilsin." (Gaşiye Suresi, 22)
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:39 @hadi_ordan Nr.: 7 Antworten

evet yapsaydi zamaninda zulmü osmanli yapardi yapmadigi icinde hickimsenin kötülemeye dili varmiyor osmanliyi..
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:49 @hadi_ordan Nr.: 8 Antworten

cinleri netcez
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:51 @beyza Nr.: 9 Antworten

aynen katiliyorum medyanin oyunu bu yada onlari kullananlarin...

kreuzberge gitmek nasip olmadi daha dogrudur..

ama almanya genelinde yapsalarda bence karsi olan fikir yinede üst seviyede olurdu
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 18:53 @kararsiz-esmer Nr.: 10 Antworten

evet anlatiyo.. zaten görünen köy klavuz istemez sanirim.. insanlari robotlastirip kendi istediklerine inandirmakta basarililar malesef..
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:01 @hadi_ordan Nr.: 11 Antworten

müsade senin ben tsk ederim bilgi görüslerini paylastigin icin.. iyi aksamlar  görüsmek dilegiyle saygi sevgi iade
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:02 @dogancan_ Nr.: 12 Antworten

evet bencede bilincsislikten ve medianin gazindidan öyle düsünüorlar . 
malesef bizim icimizdende onlara islami islam gibi tanitacak biri cikmamis bildigim kadariyla . 
buda tabi bizim hatamiz birseyler bilsekte cok az bildimizden kaynaklaniyor . 

nedense dünyada hep müslüman kani akmakta , tabi bir müslüman olarak bende savas isterim hüriyetime kavusayim diye . 
onlar milliyonlarca insan öldürmüsler müslümanlar binlerce. bin nerde milion nerde . 
bunlarin sorunu kendilerini görmediklerinden kendilerini bariscil zanetmelerinden . 

evet Kuran öldürün diyor ama bildigim kadariyla nezaman bu ayet iniyor 
müslümanlar öldürülüyor iskence görüyor sürülüyor ondan sonra kendimizi korumamiz icin 
öldüre biliriz . 
bana dokunmayan yilan bin sene yasasin bana zarar vermiyeni ben niye öldüreyim 
ama bu almanlar bunu nasil göstermeye calisiyor 
biz hiristiyaniz müslümanlara bizi öldürmek serbest öyle birsey olurmu ya . 

Kurani anliyabilmek icin peygamberimizin hayatini , ozamanlar ne olmusta bu ayet inmis diyede bilmek lazim . 

onlar hiristiyansa onlarin kitabindada yaziyor öldürün diye hata domuzu bile yimeleri yasak . 
bunlar ne hiristiyani be bunlarin isi gücü Allah karsi gelmek . ve milleti dinden uzaklastirmak . 

-----
HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:11 @--toni--_ Nr.: 13 Antworten

dinimize göre kafirler ve cehennemlikler bu degismez ama diger konularda dogrusun herkese saygi duymak gerekirken cogu zaman bu saygida kusur ediliyor.. yanliz biz bu durumlari cokta yansittigimizi düsünmüyorum.. akli basinda olan insanlar medyanin islami kötülediginin aksine gercegin öyle olmadigini anlatmak icin cirpindiklarini görüyorum en azindan bu almanyada böyle.. türkiyeye giden almanlar ise bambaska bir görüsle geri dönüyor aslinda, hepsi memnun ve duyduklarinin aksine cok yakin insanlar oldugunu görerek islam dininin aslinda duyduklari gibi olmadigini benimseyerek döndügünede sahit oluyorum..
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:13 @sirya08 Nr.: 14 Antworten

tsk ederim görüsüne bilgilerine yer verdigin icin cok güzel aciklamissin
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:17 @tatlibela__84 Nr.: 15 Antworten

haha alemsin varya  peynir

evet ilginc cevaplar verilirdi sanirim  ama türkiyedeki yasanan hiristiyanlik almanyada bile yasanamiyor.. 
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:20 @dogancan_ Nr.: 16 Antworten

bende sana tesekkür ederim 

-----
HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:24 @beyza Nr.: 17 Antworten

haklisin  yazdigin her kelimede.. suda bir gercek alcaklikta olsa insanlari istedigi gibi yönetebilecek tüm gücleride elinde bulunduruyorlar..
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:29 @--toni--_ Nr.: 18 Antworten

yani diyorsunki insan beyninde ne canlandiriyorsa neye inanmak istiyorsa orayami cekiyor diyorsun
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:38 @beyza Nr.: 19 Antworten

haklisin.. sanki birseyinde degisecegi yok gibi ama ne diyelim hayirlisi olsun..
0

Beitrag gepostet am 03.03.12, 19:41 @--toni--_ Nr.: 20 Antworten

müslümanlar yahudileri degilde israil devletini sevmez. Yahudileri sevmiyorum diyenler birseyleri karistirip, dinlerini iyi tanimayan cahil insanlardir. Islam dini kilicla yayildi diyenler acaba neden Hacli seferler sirasinda Ortadogu hiristiyanlasmadi diye bir düsünsün !!
Allah bize cok firsat verdi osmanli zamaninda, ama biz müslümanlar Kafirleri hosgörü icinde kendi dinlerini serbestce yasama imkani veren gelmis gecmis tek büyük Devlettik.

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!