89 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.03.12, 12:30 @miroglu41 Nr.: 21 Antworten

Kurani Kerimimizin heceleri madona pisliginin ayaklarinin altinda

bu güzel iste. hatta ben senaryoya uyuyor mirim..

yani simdiye kadar seytana uydugun kabahatmis, güzel arapcayla yazilmis dine gel anlamini tasiyorsa ne ala..

ben yine de iyice arastirmadan insanlari yermeyelim derim.

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 11.03.12, 10:48 @miroglu41 Nr.: 22 Antworten

Kurani Kerimimizin heceleri madona pisliginin ayaklarinin altinda

zaten bizimkisi de bir senaryo idi mirim. kendimiz yaziyoruz, kendimiz inaniyoruz sonucta. kimi düsüncesinden vazgecirebiliyoruz ki?

sadece bunu söylemek istiyorum. biz türkler birilerine tepki gösterecegimiz zaman cok farkli seyler uygulariz. mesela dinimizi atariz ortaya, milliyetciligimizi, hemsehrililigimizi, dilimizi, rengimizi vs, vs..

bu kadini (madonna yi) aslinda bende sevmem. ama onu inancindan, renginden, dilinden ötürü yermiyorum. ve bu özelliklerinden dolayi türkiye ye gelmemesini istemiyorum. gelsin... yani bu kadin türkiye ye sanati (!) icin gelecek. cukkayi toplayip dönecek geri.. yani ister satanist olsun, ister humanist, ister haci hoca olsun beni ilgilendirmiyor. ama ülkeme gelipte satanistligini if$a ederse karsi cikarim... keske herkes böyle düsünebilse..

ülkemde bir sürü satanist varken sadece buna tepki göstermek yanlis. ülkemde benden olmayana bir tepki göstermiyoruz ama benden olmayan biri ülkeme gelecegi icin yaygarayi kopariyoruz..

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kurani Kerimimizin heceleri madona pisl...