93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.03.12, 21:51 Nr.: 1 Antworten

Kurani Kerimimizin heceleri madona pisliginin ayaklarinin altinda
Ve bu pisligi birde destekliyen 100lerce türkisch vatandaslar Madonanin Istanbul konserine bilet almak icin saatlerce sirda bekliyen 500 ila 1000 -3000 tl arasinda bir bilet masallah insallah böylemi koruyoruz Ana temellerimizi ?

0

Beitrag gepostet am 01.03.12, 22:01 @01timur01 Nr.: 2 Antworten

bu konuya sözde 1 kalp voten yapan kardesimizde herhalde madonanin konserine bilet alanlardan olmali?
0

Beitrag gepostet am 01.03.12, 22:10 @beyza Nr.: 3 Antworten

en cok neye güldüm biliyormusun 24 yasindaki bir genc kizimiz dün haberlerde bilet kuyrugunda sunu dedi ay madona geliyor konserine gidilmezmi ben en önden alacagim bileti tam 1000 tl bu konser icin extra kredi cektim demezmi hi hi hi hi sonrada vay babam asgari ücretle yasiyoruz yok babam kredi kart magdurlariyiz neler neler sabah aksam hükümeti karalama kampanyalari gelde anla böyle bir zihniyeti ya madona kim oluyorki kredi cekecegim ?
0

Beitrag gepostet am 01.03.12, 22:18 @beyza Nr.: 4 Antworten

birak votlesin bazi hastalar vardir böyle tatmin oluyor iste Allah akil fikir versin ne diyelim konuya bir satir yazacagina deli dolu votler yapmayi tercih ediyor
0

Beitrag gepostet am 01.03.12, 22:25 @beyza Nr.: 5 Antworten

aklima sanatcimiz sayin Müjdat Gezenin su sözü geldi
dinimize saygisizlik eden bu  kefaseye para veren dangalaklar yaziklar olsun size sizin hic serefiniz yokmu ? bak müjdat gezen üstadiniz ne diyordu! Ayakkabisiz okula giden var ümrede neymis? Bu söz Müjdat gezen beye ait bana degil yanlis anlasilmasin simdi sirasi gelmisken hatirlatayim dinimize küfür eden  bu kadinin sizden ne farki var? müjdat gezen ve zümresi  had serefsiniz varsa söyleyin ? Ayakkabisiz okula giden var 1 miliyon bu edepsiz madonaya verilirmi? söylesene sayin Müjdat gezen efendi haydi söyle durma susma  paylas bu serefsizleri herkes görsün.
Ben böyle zihniyetlerin milliyetciliginden Atatürkcülügünden süphe ederim.
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 18:40 @eses43 Nr.: 6 Antworten

ben konuyu görünce paylasmak istedim ama görüyorumki acilan baska bir konuda bu kadini savunanlar varmis ehhhh ne yaparsin arkadas desenki bir dini ilahi söleni var girisi 20 tl ne derler cok para derler ama bakiyorum bu gibi insanlara 500 ila 3000 tl ye kadar para öderler
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 19:28 @ahab77 Nr.: 7 Antworten

arkadas bu kadin Kurani Kerimin hecelerinin üzerinde yürüyerek klip yaptimi? yapmadimi?

benden de saygilar
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:17 @shimal Nr.: 8 Antworten

Bu gibi Ezandan rahatsiz olanlarimi diyorsunuz?

Topunun cani cehenneme topunun köküne kiprit suyu derim.
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:19 @beyza Nr.: 9 Antworten

ya nedense rahatsiz olanlar var simdi dinimize saldiri olur dün dinimizi savunanlar bugün baska yazar olur gel cik bu isin icinden.
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:28 @shimal Nr.: 10 Antworten

ben bu gibilerinle savasiyorum hani sormustunuz ya ilk yorumunuzda iste ben bu gibi Dinimizle böyle alay gecenlerle savasiyorum haykiriyorum ben burdayim diyorum Dinimizin güzelliklerini en akil dolu yollardan anlatmaya calisiyorum hani sormustunuz ya madonna haric digerlerine ne demeli diye? Iste ben böylelerin altinda kalmiyorum kalmamda bakin ufak bir hatirlatma.

bak müjdat gezen üstadiniz ne diyordu! Ayakkabisiz okula giden var ümrede neymis?

Kirmizi yaziyi dikkatle okuyunuz bunu diyen CNN de bir programa katilan sayin Müjdat Gezen beyefendi söylüyor yani 1000 tane ayakkabisiz cocugu Ümreyle ayni kefene sokuyor.

Peki bunlari savunan sayin Müjdat Gezen efendinin neden simdi sesi cikmiyor ?
Neden simdi Tv kanallarina cikip 1000 tane cocugun ayaginda ayakkabi yok siz milliyonlari bir modanna konserine veriyorsunuz demiyor?

Güzelimiz Dinimizle Islamla böyle ugrasanlarin Allah sonunu aci eylesin öyle aci eylesinki bu cümleleri kurduklari icin 1000 pisman olsunlar.

saygilar

0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:33 @01timur01 Nr.: 11 Antworten

ALLAH (c.c.) islah etsin - tüylerim diken diken oldu... bunlar bilinenler, birde nice gizli olanlari vardir bunlarin kim bilir...
-----
Ey Gönlüm Aski arama! Inanki ararken kaybolursun; buluncada
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:37 @cakir-55 Nr.: 12 Antworten

slm cakir arkadas bak ufakdan özetliyeyim ne yaziyor o yerde yani klipde yürüdügü o harfler arapca harfi degildir diyenlerde oluyor arada sirada buyur bak arkadas.
Madonna klibinde Arapca bir metni cigneyip geciyor  Peki ne yaziyor burada ve nicin Arapca olarak yazilmis ?
Orada yazan Arapca olarak : ننسى كل شيء تعلمته قبل
Türkcesi :Bundan önce ne ögrendiysen unut

Arapca Kurani Kerimin dilidir. Ve Evrensel anlamda Arapca Müslümanlar
ile özdestir. Buradan yaptigimiz cikarim Kurani Kerimin Evrensel
mesajina bir atif ve bir göndermedir. Bundan evvel ögrendiginiz herseyi
unutun belki Arap Dilini bilenlere yönelik Subliminal bir mesaj olarak
belkide baslikta belirttigimiz gibi Temsilen Ayetin ayaklar altinda cignendigi imaji vermek icin kullanilmistir. Bu bizim fikrim siz nasil
degerlendiriyorsunuz orasi size kalmis .
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:39 @01timur01 Nr.: 13 Antworten

ey    güzel   Allah'im    islah   et.    bu   ne   hastalikli   zihniyet    böyle........
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:49 @shimal Nr.: 14 Antworten

müjdat gezen efendinin o pragramindaki konusmasini bulacagim ve size izletecegim izleyin karari siz verin ama kisaca söyle yazayim programda Ümreye gitmek konu olmustu bir amca vardi daha dogrusu bir abi 22 defa ümreye gitmis 23 defasi gidecekmis bunun üzerine müjdat bey güldü ve söyle dedi 1000 tane cocugumuzun ayakkabisi yok Ümrede ne oluyormus.
Eger hala bunu dogru buluyorsaniz sizin görüsünüze saygim vardir ama ben dogru bulmuyorum eger ben ümreye gidiyorsam kendi paramla gidiyorum kimseden calmiyor cirpmiyorum istersem 1 kere ümreye giderim istersem ömrüm yettikce ümreye giderim

saygilar
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:50 @01timur01 Nr.: 15 Antworten

Yahudilik ve Hiristiyanligin nasil batili ve avrupayi kapital sistem tarafindan saptirilip insanlara unutturulmaya calisilmisve büyük alanda basarili olmuslarsa, aynisini Islam dinine karsi uygulamaya calisiyorlar - ama Yüce dinimiz Islam elbet nurunu tamamlayacak - Kutsal Kitabimiz Kuran-i Kerim Kiyamete kadar yüce ALLAH (C.C.) korumasi altindadir! Tabiki bilhassa Türk Milleti, ki yüzyillarca Islam Dininin bayraktarligini yapmis olan aziz milletin torunlari olarak bu gibi fitnelere duyarsiz kalmamasi gerekirken birde bilincisiz veya umursamazca destek oluyor olmasi cok üzücü...

-----
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:54 @01timur01 Nr.: 16 Antworten

Ezan hadi Ezan diyenlerden birisi de bu sahis idi!

-----
0

Beitrag gepostet am 02.03.12, 23:59 @miroglu41 Nr.: 17 Antworten

arkadas 1000 tane müjdat gelse onu ilgilendirmez kac defa ümreye bir insan gitmis yada gitmemis bu 23 defa ümreye giden abi ayni zamanda 25 cocuga burs veren bir sahsiyet ha sizler dogru buluyorsaniz müjdat beyin sözlerini hakkinizdir herkesde düsünce özgürlügü var sen dogru buluyorsun ben yanlis nasilki renkler vede zevkler tartisilmasa bunuda tartismaya ne gerek var degilmi ama?
0

Beitrag gepostet am 10.03.12, 10:56 @miroglu41 Nr.: 18 Antworten

bu yaziyi okuyan cikmadimi icimizden?

yani her arapca yazisi kuran a mal edilmeli mi? misal olarak kuranda büyük kisilerin büyük ogullari "ibn-i" diye gecer kuran da.. iyide arap yazisi kullanilan ülkelerde bir sürü ibne var ama.. (affina siginiyorum) yani bilmeden insanlari yermek cok kolay. madonna nin bastigi o yazilar gercek kurandan alinmis yazi degildir. öyle bile olsa araplarin günlük konusmalarini, yazismalarini da incelemeliyiz.. yani arapca yazilan cizilen ülkede hic mi kuranda gecen sözcükler gecmemekte?? önce burdan yola cikmaliyiz..

bir sanatci düsün ve bu sanatci gercekten bir dini karsisina aliyor. bunu yapacak bir sanatcinin kendi ülkesinde dahi sokaga cikma sansi olur mu??.. yani hic bir sanatci tüm ihtisamini bir cirpida siler mi???..

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 10.03.12, 11:40 @miroglu41 Nr.: 19 Antworten

sevgili mirim,

eve eger ki senaryo üretecek olursak cok üretilir. seytana tapan birinin neden arapca harflere bastigi sorusturulur elbette. ancak ben simdi bir senaryo üretebilirim ve bu size cok dogru gelecektir. ayni zamanda madonnayi da temize cikaracaktir. hatta bas taci da yapacaktir onu..

misal. madonna da son dinin müslümanlik oldugunu, buna kanaat getirdigini düsünelim. yani belki de o arapca harfler seytani lanetliyordur. ve ona basarak müslümanliga iyi bakiyor anlamini tasiyor da olabilir. yani bu sekilde düsüncek olursak tüm müslüman halk kitlesi onu bas taci eder. yani bir yazinin iyice cözülmemesi insanlari yanlis yöne saptirmaktadir. önce okumak gerekir. anlamak gerekir..

bu arada arapca yazisinin ne demek istedigini hala anlamis degilim. düsüncelerim yanlis da olabilir.

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Beitrag gepostet am 10.03.12, 11:45 @01timur01 Nr.: 20 Antworten

paylaşım için ve paylaşıma yorumlarıyla katılan herkese teşekkürler çok yapıcı bir sohbet olmuş,keşke bütün konular bu şekilde saygılı seviyeli bir üslupla işlenebilse,hem katılımcılara hem okuyuculara keyif verse....konu hakkında söylenebilecek herşey söylenmiş,bana söylenecek birşey kalmamış)saygılar tüm katılımcı arkadaşlara.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kurani Kerimimizin heceleri madona pisl...