84 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.02.12, 20:27 @kafdagi61 Nr.: 21 Antworten

Türk Islam Birligi
ben askeriyedi basbug'dan bahsetdim, su an mhp nin basindakini sevmem kendi fikrim, alparslan'ciydim bende severdim ne yazikki rahmetli oldu herkezin bi vakti oldugu gibi...

akp le olmaz deme, olur olmaz birtek allah bilir,,,...
bu senin dediklerin chp sözleri ve mhp nin basindakiler, bazen görüsmeler mecburiyetden oluyor arkadasim, chp ve mhp yaptiklari hatalari masa üstü yaparsak daha vahim durum ortaya cikar...
birdaha diyorum, parti önemli degil önemli olan türkiyenin en son yillarda cok güzel yol kat etmesi, bunu diyer partiler kaldiramiyor, mhp deki ve chp deki arkadaslar kardesler perde arkadsini görmüyor........

0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 22:03 @atiyorum Nr.: 22 Antworten

Türk Islam Birligi
yukardaki yorumum tekrar etmek gereksiz olur, türkiyenin su anki hali en iyi sosyal, finansal durumda, bazi seyler dis ülker icin yapiyorsak bircokda yaptiriyoruz, bazi seyler basina yansimasada...
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 22:04 @kafdagi61 Nr.: 23 Antworten

Türk Islam Birligi
evet aynen öyle....
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 22:09 @kafdagi61 Nr.: 24 Antworten

Türk Islam Birligi
senin görüsün türkiyeyin iyi olmasi degilmi? 
benimkide o yüzden bu gereksiz seyleri birakalim toplum olarak, diyer partiler yillarca haklarini kaybetti cünkü calismalari iyi degildi, akp yillardir basta iyi is yapiyor yana helal olsun, hatalarin bir cogu komplo oldunu bircok kisi de destekliyor...
müslüman ayrimi gimi birde icimizde yapmayin, dünyada musevisi, hiristiyani, rum'u, cinlisi, rusu, ben Türküm derken, ne yazikki Türkiyede insanlarin beynini yikiyip, sen kürtsün hakkini ara sen laz hakkini ara yok alevi roman falan ayri gayri getirmelerin sebebi ic savas kargasa cikarip, kendilerinin basa gecip türkiyeyi bitirmek.........................
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 22:14 @kafdagi61 Nr.: 25 Antworten

Türk Islam Birligi
kardesim yol bizimi sizinimi var anlatamiyorum galiba, hepimizin!

biz türküz, ben lazim kürdüm demiyorum, sen o'sun busun demiyorum, el birlik den bahsediyoruz.... ayri gayri yok, sadece beraber el birligle, karkasa olamdan, biz kesinlikle iran irak suriye tunus, libya, ve diyer ülkerin durumuna düsmeye hak eden millet degiliz.... cünkü biz vatan ugruna her seyi göze alan milletiz, bunu dünyada her millet irk biliyor......
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 22:25 @kafdagi61 Nr.: 26 Antworten

Türk Islam Birligi
tam bi chp ci gibi yorum yaptin helal sana...

kesinlikle celiski icerisinde degilim, iyi okursan fark edersin, ben birlik diyorum. yazdiklarimin tümünü okursan anlarsin...

kötü politika senin yaptigin.... belliki ayrimcisin.... yorumum yok... yaradanin dedigi gibi sadece IKRA diyorum.. yani ( oku )

0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 22:35 @kafdagi61 Nr.: 27 Antworten

Türk Islam Birligi
ayristirmaya ??? ortaligi sadece chp,mhp ve bdp kargasa yasatiyor bizim su bu halkimiz söyle böyle diye, bu zihniyetden bahsediyorsun galiba.......

bi eksiklik var ise bunlar yazili yapilir, bosuna millet vekili demiyorlar, milletinin derdini dinler bas yerlere dilekce gönderip yaparsin, ayrimla olmaz,,,,,kargasayla olamaz.....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türk Islam Birligi