|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
onlar kanatim stefan topal' in liderliginde ayri bir birlik kuracaklardir herhalde. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
bende irki'mi seviyorum... ama Allah'a iman etmis olursa bu beni ayrica mutlu eder. türk ler tarihi ve kültürel zenginliklerine ragmen hala birlik olamamasi düsündürücü. arkadasin actigi anket'in sorusu yanlis zaten. türk islam birligi olmaz. islam dini bütün yaratilmislar icin Allahin koydugu kurallarin bütünüdür. soru söyle olabilirdi türk devletleri ve islam ülkeleri birligi diye olabilirdi... amac bu ise IKO. yani islam ülkeleri kalkinma örgütü var zaten eger yanlis hatirlamiyorsam türkiye kurucu ülke olmasi lazim.. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
eger yeterli okumus olsaydik tarihimiz hakkinda yeterli bilgi sahibi olsaydik bu günkü sikintilari yasamazdik öncelikle anadolu türkiyesiyle türki cumhuriyetleri birlik olmali.. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
müslüman olmayan insanlar, zamaninda oldugu gibi kendi dini yasiyacak. devletler arasinda olduk olmadik seyler olmaz böylelikle savasa gerek yok, kavgaya gerek yok... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
merhaba arkadasim, türk'ler den cikacagi icin türk sonrasi islam birligi cünkü tüm eski ve müslüman devletlerin birlesmesi sonucu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
mrh arkadasim tarihde böyle birsey oldumu diye soruyorsun OSMANLI Tarihe tugrasi Mühürünü atti.. Kuran'da Müslümanlarin Kiyamete Dogru Mutlu bir yasam olacagini belirtiyor, kiyamet alametlerin tam ortasinda degilmiyiz sizce ???
kac 1000 lerce yillardir teknoloji su en son 20 yilldaki gibi ilerlemedi, peki niye diye düsündünüzmü, doga olsun ve binlerce deliller var, hersey tabiki en iyisini allah bilir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
anket dogru...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
evet hayirdan fazla secenek yok malesef.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
yönlendirme degil yoksa evet ve hayir olmazdi,....! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
arkadasim senin bahsetdigin zaten aynisi, türkler yönetecegi icin türk islam birligi........ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
kardesin hangi kurultayda gördün acaba hatirliyormusun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
arkadas türk islam birligi olur ama bu mhp asla olamz mümkün deyil neden dersen basbugunun izinde gidilmiyor bunu sen benden iyi bilyiorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
türk islam birligine kisilerle gidilemez er kisiler olmasi lazim davanin arkaasinda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
Hz. Mehdi Peygamberimizin aslindan,
canim kardesim bi site sayfasi veriyorum, videolar cok hos cok güzel her türlü bilgiler iceriyor ve her dilde
//harunyahya.org/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
evet hatirladim 1994 de frankfurtda dokdor sadik isik ahmetin eside vardi hatirladim o zamanin ülkücüleriyle simdiki ülkücüler deyisdimi acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
kardes, ben öyle birsey demedim benim baslan mhp len isim olmaz heee türkes olsaydi eyvallah turgut özal olsaydi eyvallah birde akp.
ve er kisiler derken biz cikacak degiliz tabi basa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
gardesim er kisi demek adam gibi adam demek asil türkcede kisi normal insanlara derler türkislam birli anca basbugu gibi bir lider cikacak önder olucak ama. burda akp diyorsun iyi dusun . sayin öcalan diyen devletin savcilarini pkk ayagina yolayan bir adamdan nasil türklük beklyiorsun iyi düsün gardes. birlik beraberligmizi bozan acilm diyerek böyle kisilerden neler beklersin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Islam Birligi |
kardes er kisi ne oldunu iyi bilirim soyadim Er diye baslar  basbug gibi iyi dogru olabilir, olmaz demiyorum yalniz iceri girdigi icin artik gec, hem basbug türkiyeye komplo üstüne komplo kurmayi düsünmüyonmu ? pkk la is yapan.?? akp elinde kartlar acik olsa biz türkler herseyi hizlandirizda suriye irak iran tunus gibi olur diye herseye adim adim gidiyoruz insallah, ben hic bir irka karsi degilim, herkez insanca yasasin yeterki. türküymüs, kürdüymüs, lazmis, cerkezmis, alevimiz, arapmis , isterse musevi olsun isterse hiristiyan....... bakarsin hiristiyan da musevide müslüman olur, hersey allahu alem.... sadece düzensizlik yapanlara karsiyim, pkk gibi, israilin politikasi vatandaslar haric, vs. genelde bas gücler güc para oldugu icin bu kargasa... ama türk islam birligi TÜRK ler basda olarak tüm orta doguyu balkanlari yine yönetse, kardes kardese vurmaz idi, cecen, pakistan iran irak suriye gibi...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!