51 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.02.12, 21:52 Nr.: 1 Antworten

Türk Islam Birligi
0

Beitrag gepostet am 17.02.12, 23:24 @haci_sakir-oglu Nr.: 2 Antworten

Türk Islam Birligi
onlar   kanatim   stefan   topal' in   liderliginde    ayri   bir   birlik   kuracaklardir   herhalde.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.02.12, 23:39 @haci_sakir-oglu Nr.: 3 Antworten

Türk Islam Birligi
bende   irki'mi    seviyorum...   ama   Allah'a   iman   etmis  olursa   bu   beni  ayrica  mutlu  eder.    türk ler   tarihi   ve   kültürel  zenginliklerine   ragmen    hala   birlik  olamamasi  düsündürücü.    arkadasin   actigi   anket'in   sorusu   yanlis   zaten.    türk   islam   birligi   olmaz.   islam   dini   bütün    yaratilmislar   icin   Allahin   koydugu   kurallarin  bütünüdür.    soru    söyle  olabilirdi    türk   devletleri  ve   islam  ülkeleri  birligi   diye   olabilirdi...   amac   bu   ise    IKO.    yani   islam  ülkeleri   kalkinma   örgütü   var   zaten   eger  yanlis   hatirlamiyorsam   türkiye   kurucu   ülke  olmasi  lazim..
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.02.12, 23:52 @haci_sakir-oglu Nr.: 4 Antworten

Türk Islam Birligi
eger   yeterli   okumus   olsaydik    tarihimiz    hakkinda   yeterli   bilgi  sahibi  olsaydik   bu   günkü   sikintilari   yasamazdik     öncelikle   anadolu   türkiyesiyle   türki   cumhuriyetleri  birlik   olmali..
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:29 @haci_sakir-oglu Nr.: 5 Antworten

Türk Islam Birligi
müslüman olmayan insanlar, zamaninda oldugu gibi kendi dini yasiyacak.
devletler arasinda olduk olmadik seyler olmaz böylelikle savasa gerek yok, kavgaya gerek yok...
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:37 @eses43 Nr.: 6 Antworten

Türk Islam Birligi
merhaba arkadasim, türk'ler den cikacagi icin türk sonrasi islam birligi cünkü tüm eski ve müslüman devletlerin birlesmesi sonucu...

kisaca bir video buldum sizlere 
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:45 @haci_sakir-oglu Nr.: 7 Antworten

Türk Islam Birligi
mrh arkadasim tarihde böyle birsey oldumu diye soruyorsun OSMANLI Tarihe tugrasi Mühürünü atti..
Kuran'da Müslümanlarin Kiyamete Dogru Mutlu bir yasam olacagini belirtiyor, kiyamet alametlerin tam ortasinda degilmiyiz sizce ???

kac 1000 lerce yillardir teknoloji su en son 20 yilldaki gibi ilerlemedi, peki niye diye düsündünüzmü, doga olsun ve binlerce deliller var, hersey tabiki en iyisini allah bilir..
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:46 @atiyorum Nr.: 8 Antworten

Türk Islam Birligi
anket dogru...!
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:47 @kafdagi61 Nr.: 9 Antworten

Türk Islam Birligi
evet hayirdan fazla secenek yok malesef....
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:48 @atiyorum Nr.: 10 Antworten

Türk Islam Birligi
yönlendirme degil yoksa evet ve hayir olmazdi,....!
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:01 @cetin2011 Nr.: 11 Antworten

Türk Islam Birligi
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:03 @humayuname Nr.: 12 Antworten

Türk Islam Birligi
arkadasim senin bahsetdigin zaten aynisi, türkler yönetecegi icin türk islam birligi........
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:40 @haci_sakir-oglu Nr.: 13 Antworten

Türk Islam Birligi
kardesin hangi  kurultayda gördün acaba       hatirliyormusun          
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:41 @cetin2011 Nr.: 14 Antworten

Türk Islam Birligi
arkadas türk islam birligi  olur ama bu mhp asla olamz    mümkün deyil     neden  dersen basbugunun  izinde  gidilmiyor  bunu sen  benden iyi bilyiorsun
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:44 @cetin2011 Nr.: 15 Antworten

Türk Islam Birligi
türk islam birligine          kisilerle  gidilemez      er kisiler olmasi lazim   davanin  arkaasinda
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:47 @haci_sakir-oglu Nr.: 16 Antworten

Türk Islam Birligi
Hz. Mehdi Peygamberimizin aslindan, 

canim kardesim bi site sayfasi veriyorum, videolar cok hos cok güzel her türlü bilgiler iceriyor ve her dilde

//harunyahya.org/

0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:48 @haci_sakir-oglu Nr.: 17 Antworten

Türk Islam Birligi
evet  hatirladim   1994  de  frankfurtda       dokdor  sadik isik ahmetin eside vardi   hatirladim   o zamanin ülkücüleriyle simdiki ülkücüler deyisdimi      acaba
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:56 @xoguzhanx35 Nr.: 18 Antworten

Türk Islam Birligi
kardes, ben öyle birsey demedim benim baslan mhp len isim olmaz heee türkes olsaydi eyvallah turgut özal olsaydi eyvallah birde akp.

ve er kisiler derken biz cikacak degiliz tabi basa  
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 02:01 @cetin2011 Nr.: 19 Antworten

Türk Islam Birligi
gardesim  er kisi  demek      adam gibi adam demek      asil türkcede   kisi    normal insanlara derler    türkislam birli    anca  basbugu  gibi bir lider cikacak    önder olucak ama. burda   akp  diyorsun  iyi dusun       . sayin öcalan  diyen     devletin  savcilarini   pkk ayagina yolayan  bir adamdan nasil   türklük beklyiorsun      iyi  düsün  gardes. birlik beraberligmizi  bozan  acilm diyerek     böyle  kisilerden neler beklersin
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 02:18 @xoguzhanx35 Nr.: 20 Antworten

Türk Islam Birligi
kardes er kisi ne oldunu iyi bilirim soyadim Er diye baslar  basbug gibi iyi dogru olabilir, olmaz demiyorum yalniz iceri girdigi icin artik gec, hem basbug türkiyeye komplo üstüne komplo kurmayi düsünmüyonmu ? pkk la is yapan.??
akp elinde kartlar acik olsa biz türkler herseyi hizlandirizda suriye irak iran tunus gibi olur diye herseye adim adim gidiyoruz insallah, ben hic bir irka karsi degilim, herkez insanca yasasin yeterki.
türküymüs, kürdüymüs, lazmis, cerkezmis, alevimiz, arapmis , isterse musevi olsun isterse hiristiyan....... bakarsin hiristiyan da musevide müslüman olur, hersey allahu alem....
sadece düzensizlik yapanlara karsiyim, pkk gibi, israilin politikasi vatandaslar haric, vs. genelde bas gücler güc para oldugu icin bu kargasa... ama türk islam birligi TÜRK ler basda olarak tüm orta doguyu balkanlari yine yönetse, kardes kardese vurmaz idi, cecen, pakistan iran irak suriye gibi...... 
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türk Islam Birligi