95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.01.12, 16:07 Nr.: 1 Antworten

Kalbin Kokusu
Bir gün sahabelerden birisi Peygamber Efendimiz (s.a.v)’e gelip Hz.Ebubekir’den şikayet etti:

’’Ya Rasulallah!’’dedi.’’Ebubekir Sıddık kebap yiyor da komşularına ikram etmiyor. 

Peygamber efendimiz (s.a.v) tebessüm ederek:

’’Hayır.’’buyuruyor.’’Ebubekir et kebabı yemiyor.

O hafi olarak gizlice kalpten Allah’ı zikrettiği zaman onun kalbi tutuşuyor , almış olduğunuz kebap kokusu onun kebap olan kalbinin kokusudur.’

-----
sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM 
0

Beitrag gepostet am 22.01.12, 16:29 @creative Nr.: 2 Antworten

Kalbin Kokusu
Eyv tsk ler
-----
0

Beitrag gepostet am 22.01.12, 16:32 @elinaz Nr.: 3 Antworten

Kalbin Kokusu
yokdu biz sözlerle guncelleştirdik... Et ama biz insanlara anlayacagı dilde dedik...

Senide tbr ederim güzel yeri okumusun ....

-----
0

Beitrag gepostet am 22.01.12, 16:41 @beyza Nr.: 4 Antworten

Kalbin Kokusu
olur ama insanların dikkatini cekmek lazım...

hani fıkra var ya  hitler mussolini ile bir adama gelmiş biz 14 milyon yahudi ve 1 bisikletliyi öldürdük demis. Adam da :
Bir bisikletliyi nedne öldürdünüz demiş
Hitler mussoliniye dönüp 
"Gördün mü kimse yahudiyi sormaz demis demedim mi ? " işde onun icin millet kebaba odaklanmısdır Ama sunu unutmuslardır 

KEBAP : Arapça'da ve pek çok Sami kökenli dilde "Pişmiş, Kızarmış" anlamına gelir.

bunu kimse bilmezki kebap sanki dün dilimize girmisdir Arastirmadan yazılan yorum işde malum insan kendini gösterecek ya (:   

-----
0

Beitrag gepostet am 22.01.12, 16:41 @beyza Nr.: 5 Antworten

Kalbin Kokusu
olur ama insanların dikkatini cekmek lazım...

hani fıkra var ya  hitler mussolini ile bir adama gelmiş biz 14 milyon yahudi ve 1 bisikletliyi öldürdük demis. Adam da :
Bir bisikletliyi nedne öldürdünüz demiş
Hitler mussoliniye dönüp 
"Gördün mü kimse yahudiyi sormaz demis demedim mi ? " işde onun icin millet kebaba odaklanmısdır Ama sunu unutmuslardır 

KEBAP : Arapça'da ve pek çok Sami kökenli dilde "Pişmiş, Kızarmış" anlamına gelir.

bunu kimse bilmezki kebap sanki dün dilimize girmisdir Arastirmadan yazılan yorum işde malum insan kendini gösterecek ya (:   

-----
0

Beitrag gepostet am 22.01.12, 16:42 @-isyankar123- Nr.: 6 Antworten

Kalbin Kokusu
evet yaşiyorum baksana paşa millete Kebap in anlamını acıklıyorum (: 

sende iyisindir inşallah 

-----
0

Beitrag gepostet am 24.01.12, 08:31 @elinaz Nr.: 7 Antworten

Kalbin Kokusu
Yukarıda kebabon ne anlama geldigini acıkladım kebap eski bir kelime sonradan icat olmadı umarım okumsuundur. yinede ekleyim.

Hz.Ebubekir r.a. efendimizi kalbini benzetmiyoruz zaten öyle imiş SIDDIKı EKBER i, büyük yapanlardan biride odur. Hadisi Serifde efendimiz

"Ümmetimin imanı bir kefeye Ebubekirin imanı diger kefeye konsa Ebubekirin imanı agir gelir" buyurmusdur.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.01.12, 17:04 @elinaz Nr.: 8 Antworten

Kalbin Kokusu
Amin ecmain
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kalbin Kokusu